Dodaj do ulubionych

Mam do Was pytanie

16.08.06, 22:23
gdzie kupowałyście swoje buty ślubne? Czy były to typowe salony ślubne czy
zwykłe sklepy? Szukam od jakiegoś czasu i nic sensownego nie znalazłam. Poza
jednymi, które mogę zamówić tylko przez internet (i trochę mnie to zniechęca).
Obserwuj wątek
    • mimilka001 Re: Mam do Was pytanie 16.08.06, 22:30
      w salonach ślubnych jest dużo drożej. Ryłko podobno ma buty ślubne....
      [url=www.waszslub.pl]https://suwaczki.waszslub.pl/img-</a>
2007070700400430.png[/url]
      • wegierka111 Re: Mam do Was pytanie 16.08.06, 22:33
        A mi kuzynka przywiozła z Monako! smile))))))))))))))))))))
        smile)))))))))))))
    • twitti Re: Mam do Was pytanie 17.08.06, 07:59
      ja w Warszawie w KDT. W salonach z butami slubnymi sa duzo drozsze, wiec
      wolalam szukac gdzie indziej. W KDT jest bardzo duzy wyborsmile
    • quali1 Re: Mam do Was pytanie 17.08.06, 10:03
      po ciezkich poszukiwaniach kupilam w koncu buty z kolekcji ryłki.
      patrzylam na te w salonach ale nie wyobrazam sobie zamówic butów bez ich
      mierzenia
    • zazenka Re: Mam do Was pytanie 17.08.06, 10:11
      ja kupowałam w Bacie. To był koniec sierpnia więc były przeceny smile)Buty
      śliczne,proste i bardzo, bardzo wygodne smile)

--
      MagiaDecor
      • zazenka Re: Mam do Was pytanie 17.08.06, 10:11
        aha i nie były to typowe buty ślubne, tylko zwykłe pantofle w kolorze ecru smile

--
        MagiaDecor
    • dolcevita26 Re: Mam do Was pytanie 17.08.06, 10:11
      ja kupilam w rylko w kolorze ecru i jestem bardzo zadowolonasmileobeszlam
      wszystkie inne sklepy i nic mi sie nie podobalo.proponuje zakupy w sklpeie niz
      na internecie - nie mozna mierzyc!!!!
      • twitti Re: Mam do Was pytanie 17.08.06, 10:14
        zgadzam sie, bo na przyklad w moim przypadku, mimo ze wiele butow mi sie
        podobalo, to wiele z nich bylo strasznie niewygodnych lub stopa mi z nich
        wypadala, mimo ze to byl dobry rozmiar.. chyba ze masz perfekcyjne stopysmile
    • mayday21 ja kupiłam na allegro zresztą sukienkę też :) pzdr 17.08.06, 10:15
      • twitti Re: ja kupiłam na allegro zresztą sukienkę też :) 17.08.06, 10:16
        ale przymierzylas ja wwczesniej? czy tak w ciemno?
        • mayday21 Re: ja kupiłam na allegro zresztą sukienkę też :) 17.08.06, 10:28
          twitti napisała:

> ale przymierzylas ja wwczesniej? czy tak w ciemno?

kupiłam w ciemno ALE zanim kupiłam to męczyłam faceta tysiącem pyateń czy nie
          będę miała problemu jej z oddaniem gdyby jednak rpozmiar nie pasował ( był
          podany ale co z tego jak nie masz tego na sobie?? ;/ )

no ale jak sukienka przyszła to byłam w szoku normalnie jakby idealnie na mnie
          szyta smile smile smile nie mam żadnej jakiejś super weselnej takiej tradycyjnej bo
          samo Nasze wesele nie będzie typowo tradycyjne smile robimy tak jak nam się
          wymarzyło smile

a buty a raczej klapeczki też na allegro kupiłam podana była długość klapka od
          pięty do dużego palca no i wypisz wymaluj butki IDEALNE na mnie smile

nie latają nie mam luzów ani nic suuuper poprostu

sama się dziwię że mam takiego farta i wszystko na mnie pasuje wink
          • twitti Re: ja kupiłam na allegro zresztą sukienkę też :) 17.08.06, 10:30
            na prawde mialas super fartasmile pozazdroscicsmile buziaki
            • mayday21 Re: ja kupiłam na allegro zresztą sukienkę też :) 17.08.06, 10:33
              twitti napisała:

> na prawde mialas super fartasmile pozazdroscicsmile buziaki

a Ty kiedy masz Ten dzień??

ja dopiero 07.10.2006 październiku i w sumie to od baaardzo niedawna obserwuję
              to forum wink
              • twitti Re: ja kupiłam na allegro zresztą sukienkę też :) 17.08.06, 10:53
                9 wrzesnia br.smile wiec troche wczesniejsmile ja juz sie tu dawno zaczepilamsmile i tak
                mnie wciagnelo, ze teraz non stop zagladamsmile
                • mayday21 Re: ja kupiłam na allegro zresztą sukienkę też :) 17.08.06, 10:57
                  twitti napisała:

> 9 wrzesnia br.smile wiec troche wczesniejsmile ja juz sie tu dawno zaczepilamsmile i
                  tak
                  >
                  > mnie wciagnelo, ze teraz non stop zagladamsmile

no mnie też zaczyna wciągać wink

zazdroszczę Tobie pewnie już masz wszystko gotowe albo duuuużą większość .....

ja jestem w trakcie w sumie jestem w połowie spraw które tzreba załatwić

mam PLAN i kosztorys hihi i tego się trzymam smile

• twitti Re: ja kupiłam na allegro zresztą sukienkę też :) 17.08.06, 11:02
                    szybko zlecismile tak szczerze, po wczorajszej przymiarce uspokoilam sie i caly
                    stres ulecialsmile chyba tak kilka miesiecy przed jest wiekszy stres niz pozniejsmile
                    wystarczy miec plan dzialania i wszystko dobrze zorganizowac zeby ze wszystkim
                    bezstresowo sie wyrobicsmile

ja to w szoku jestem jaka sie zrobilam skrupulatna, wszystko sobie w notesie
                    notujesmile szkoda ze w pracy taka super nie jestemsmile
                    • mayday21 Re: ja kupiłam na allegro zresztą sukienkę też :) 17.08.06, 11:06
                      twitti napisała:

> wystarczy miec plan dzialania i wszystko dobrze zorganizowac zeby ze
                      wszystkim
                      > bezstresowo sie wyrobicsmile
                      >
                      > ja to w szoku jestem jaka sie zrobilam skrupulatna, wszystko sobie w notesie
                      > notujesmile szkoda ze w pracy taka super nie jestemsmile

co do planu ślubu wesela itd mam tak samo i jeśli chodzi o prace zgadnij tak
                      samo jak Ty hihihi
                      • twitti Re: ja kupiłam na allegro zresztą sukienkę też :) 17.08.06, 11:09
                        moze tylko jak sie cos robi z serda to jest sie w tym dobrymsmile

przynajmniej sukienke juz masz, i butkismile co ci jeszcze zostalo?
                        • mayday21 Re: ja kupiłam na allegro zresztą sukienkę też :) 17.08.06, 13:26
                          twitti napisała:

> moze tylko jak sie cos robi z serda to jest sie w tym dobrymsmile
                          >
                          > przynajmniej sukienke juz masz, i butkismile co ci jeszcze zostalo?

a więc zostało mi do załatwienia:

koszula buty krawat dla mojego M

dla mnie bielizna i pończoszki

wino (wódeczke już mamy)

ciasto

torty

napoje

obrączki do odbioru za 2 tygodnie

zapowiedzi

to by było na tyle

reszte (auto do ślubu, zaproszenia rozwiezione,sukienka butki
                          garnitur,dokumenty u ksiedza i USC załatwione sala zamówiona nasz DJ jest
                          fotograf i kamera tez smile to wszystko mamy

możliwe że o czymś zapomniałam z już gotowych rzeczy ale do załatwienia to
                          wszystko co nam zostało smile
                          • twitti Re: ja kupiłam na allegro zresztą sukienkę też :) 17.08.06, 13:30
                            chyba wszystkosmile
                            • mayday21 Re: ja kupiłam na allegro zresztą sukienkę też :) 17.08.06, 15:05
                              też tak mi się wydaje że chyba wszystko smile menu wczoraj już ułożyliśmy smile
    • anna7755 Re: Mam do Was pytanie 17.08.06, 10:49
      przez przypadek za 99,- w bacie, białe, mieka skóra, powodzenia.
    • librea Re: Mam do Was pytanie 17.08.06, 13:55
      a ja na bazarach
    • gosiksz1 Re: Mam do Was pytanie 17.08.06, 14:03
      img95.imageshack.us/my.php?image=107butyrl1.jpg
      ja mam takie własnie
      zakupiłam je w salonie sukien slubnych Agnes w Gdyni, cena 180 zl
      mozna je kupic poprzez internet i tylko 5 zl tansze, dodaj do tego koszty
      przesyłki...
      • tween_peaks Re: Mam do Was pytanie 17.08.06, 22:02
        Gosiksz1 bardzo fajne są te Twoje buty. Ja swoje zamówiłam przez internet.
        Zdobyłam się na odwagę tylko dlatego, że wczesniej przymierzałam je w sklepie,
        rozmiar był ok i co ważniejsze były bardzo wygodne. Niestety później już ich w
        sklepie nie mogłam kupić. Szukałam innych, ale nic mi się szczególnie nie
        spodobało. No i za jakieś 14 dni dostanę te które zamówiłamsmile Teraz tylko 14
        dni stresu i oczekiwania, bo jeśi się okaże, że coś nie tak będę w kropce. Ślub
        16.09 więc dużo czasu mi nie zostaniesmile
        • missmary Re: Mam do Was pytanie 19.08.06, 15:49
          ja zamowila na biale buty przez neta i jestem super zadowolona. ślub 2 września
          a już teraz znajomi zachwycają się butkamismile)
          polecam!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka