quali1 21.08.06, 08:09 I juz zostalo tylko 40 dni, witam wszystkie panny młode z 30.09.2006. Jak przygotowania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatamaks Re: 40 dni do 30.09.2006 21.08.06, 08:35 przygotowania w toku... Wczoraj skonczylam zapraszac rodzinę, dzis zamawiam ciasta, jutro zanoszę ostatnie dokumenty do ksiedza, no i powoli aczkolwiek w coraz to szybszym tempie, wszystko zaczyna się klarować... Odpowiedz Link Zgłoś
tropea Re: 40 dni do 30.09.2006 21.08.06, 09:54 Dziś jestem na etapie "juz nie mogę się doczekać". W sobotę kupiłam cudne buty w identycznym kolorze co moja suknia (ecru). No są prześliczne. Wiem, że z welonem nie będę miała problemu - czas realizacji zamówienia to ok. tygodnia. Byłam z mamą obejrzeć naszą salę ja wygląda przed weselem. Coś pięknego, na stołach żywe kwiaty, bardzo ładna zastawa stołowa, ślicznie drapowane obrusy. A wczoraj mój luby kupił mi przepiękny naszyjnik do ślubu. Wiem, gdzie dostanę fajną bieliznę. W czwartek idę na próbną fryzurę i makijaż. A dzisiaj mamy pierwszą (i mam nadzieję, że ostatnią) poradnię przedmałżeńską. Poza tym umieram ze strachu i z ciekawości jak to będzie - i tego 30-ego, a w szczególności później. Pozdrawiam Was serdecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fuczka Re: 40 dni do 30.09.2006 21.08.06, 14:39 Cześć dziewczyny, w sobotę odebraliśmy zaświadczenia z USC. Przez weekend udało się nam rozwieźć trochę zaproszeń - powoli zbliżamy się do końca. W tym tygodniu mam nadzieję, że uda nam się obejrzeć samochód i umówić z firmą, która udekoruje nam salę. Powoli zaczynamy też interesować się lekcjami tańca. No i czas rozejrzeć się za obrączkami. Jak widać, sporo jeszcze przed nami. Odpowiedz Link Zgłoś