agas_g 21.08.06, 15:35 pilne!!!! czy znacie polecacie sale na przyjecie weselne w Koninie lub dawnym woj.konińskim? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
missmary Re: slub w koninie 22.08.06, 18:58 hej, ja jestem z konina i wesele mam 2 września w restauracji Pod czerwonym kurem) podobno fajne są też wesela w Stylowej. Odpowiedz Link Zgłoś
agas_g Re: slub w koninie 24.08.06, 19:15 hej =gdzie ta restauracja jest?stary?nowy konin? daj prosze znac stylowa to wiem ze w hotelu dzieki za odp Odpowiedz Link Zgłoś
hemina Re: slub w koninie 24.08.06, 19:26 No to w końcu jest nas wiecej z Konina. Ja mam 16 września w Zielono Mi na trasie do Warszawy. W Stylowej byłam 2 lata temu i nie podobało mi się, bo kształt salijest beznadziejny, a do tańczenia mało miejsca. W Mikorzynie jest fajnie w osrodku huty aluminium. Dziewczyny gzdie robicie makijaże ? Odpowiedz Link Zgłoś
missmary Re: slub w koninie 25.08.06, 17:13 pod zcerwonym kuerm jest w straym koninie, na pietrze, niedaleko od kosciola ewangelickiego sala nawet na 200 osob makijaz robie na starym w afrodycie) jak cos to piszcie na gazetowego. ja mam slub za 8 dni) Odpowiedz Link Zgłoś
jaac Re: slub w koninie 25.08.06, 17:25 Ja mialam w Kresowiance, na Kolskiej (na przeciwko cmentarza )). Sala nie za duza, u mnie bylo ok 70 osob i miejsca bylo akurat (chociaz wazne jest, ze mielismy DJ-a, ktory zajmowal mniej miejsca niz zespol). Bylam zadowolona, w srodku jest naprawde bardzo ladnie, stylowo. Jedzenie bardzo dobre Cena porownywalna z innymi. pozdrawiam jaac ps. korzystajac z okazji, szybko powiem, ze mam suknie do sprzedania. jesli ktos bedzie zaiteresowany, to prosze na priv Odpowiedz Link Zgłoś
agas_g Re: slub w koninie 27.08.06, 21:14 pod czerwonym kurem to tak gdzie dawna straz pozarna w starym konini? wjazd naprzeciw sklepu z meblami bodzio? Odpowiedz Link Zgłoś
agas_g Re: slub w koninie 27.08.06, 21:12 hey gdzie jest ta knajpka zielono mi masz jakis kontakt? dzieki z gory Odpowiedz Link Zgłoś
missmary Re: slub w koninie 28.08.06, 20:45 pod czerwonym kurem to na 3 maja. na rogu sprzedaja kurczaki z rożna hehehe sala jest na piętrze, na parterze jest spożywczak jeszcze tylko 5 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś