portuga 22.08.06, 14:06 Jak przygotowania? Do mnie już dociera że to tak naprawdę niedługo Ale fajnie, niedługo odbieram zaproszenia i się zacznie zapraszanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasica1980 Re: 14.10 - przygotowane? :))) 22.08.06, 14:10 my 7.10 i już też odliczamy czas....coraz bliżej ) a zaproszenia u nas już prawie wszystkie rozdane ) teraz tylko moje przymiarki i garnitur dla M. i takie drobiazgi Wy już wszystko macie dograne ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tysia.w Re: 14.10 - przygotowane? :))) 22.08.06, 14:18 Hej! My też 14.10)) Zaproszenia zaczęliśmy rozdawać, pierwsze plotki za nami, suknia sie szyje, garnitur wisi w szafie, jeszcze obrączki musimy zamówić, jeszcze 2 nauki i spowiedzi, i do USC musimy iść. Więc jeszcze troche spraw przed nami, ale cieszę sie jak nigdy. A w niedziele teściowa dowiedziała sie ze nie bede miała welonu i trochę kreci nosem, ale jakoś to przeżyję. Pozdrawiam Was)) Odpowiedz Link Zgłoś
tysia.w Re: 14.10 - przygotowane? :))) 23.08.06, 08:01 Ja mam jeszcze na głowie prace mgr. Kończę ją właśnie i mam nadzieje obronic sie we wrześniu. Kwiaty też mamy, wizję fryzury też, dekoracje na samochód i głowy w które już ta cała masa spraw przestaje sie mieścić. Ale jestesmy dobrej myśli, szczęśliwi i zakochani po uszy )) Odpowiedz Link Zgłoś
mayday21 Re: 14.10 - przygotowane? :))) 23.08.06, 09:56 tysia.w napisała: > Ja mam jeszcze na głowie prace mgr. Kończę ją właśnie i mam nadzieje obronic > sie we wrześniu. Kwiaty też mamy, wizję fryzury też, dekoracje na samochód i > głowy w które już ta cała masa spraw przestaje sie mieścić. Ale jestesmy dobrej > > myśli, szczęśliwi i zakochani po uszy )) ja pracę mam już oddaną ale czekam na termin obrony stresuję się niąokropnei ale mam nadzieje że wszystko pójdzie ok ja mam ślub 7.10 tydzien wcześniej mamy już prawie wszystko załatwione zostały tylko obrączki do odbioru zapowiedzi u księdza, siasta torty i napoje no i do kupienia dodatki do ubiorów mojemu M (buty koszula i krawat ) to by było na tyle reszta jest pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gostr2 Re: 14.10 - przygotowane? :))) 22.08.06, 14:48 witam! My też 14.10 i też sie denerwuję, bo jeszcze duzo pracy przd nami: -nauki w Wawie (a jesteśmy z okolic poznania)-16.09, -spowiedź (nie bylismy oboje już kilka lat, więc trema ogromna) -suknia niby się szyje, ale krawcowa przełożyła przymiarkę -nie mamy garnituru, obrączek, bukietu, wina, fruzury, makijażu, zaproszeń itd .... ale damy radę! uczę sie właśnie na egzamin z praktycznej nauki jezyka niem. na II roku fil. germ.- jest 1. września i bardziej zaprzatam sobie nim głowę niż ślubem. Choć moja obecność na forum temu przeczy... Po egzaminie, jeśli zdam, zajmę się ostro ślubem! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ziela15 Re: 14.10 - przygotowane? :))) 22.08.06, 15:22 u nas jeszcze douo rzeczy do zrobienia...((czasami się strzasznie juz tego wszystkiego boję... ale jestem dobrej mysli.... zycze powodzenia dziewczyny.) aby ten dzien okazal sie najpiękniejszym dniem w życiu... Odpowiedz Link Zgłoś
agawi82 Re: 14.10 - przygotowane? :))) Do gostr2 22.08.06, 16:16 Witaj gostr2! Ja też jestem z Poznania. Wysłałam Ci maila na gazetowego odnośnie zaproszeń. Odpowiedz Link Zgłoś
dorka21 Re: 14.10 - przygotowane? :))) 23.08.06, 07:27 My tez 14.10. Czy ktoś sprawdzal jaka bedzie pogoda? Mam nadzieje, że bez deszczu. My jesteśmy tak gdzieś po środku tego wszystkiego. Zaproszenia juz można powiedzieć, że w 90% rozdane, zostały tylko własciwie zaproszenia na ślub, ale to jeszcze się zdązy. Obrączki odebralismy wczoraj i nawet mi sie nie odpodobaly. Ale też ma stresa, że o czymś zapomnimy, albo coś nie wyjdzie, ale to chyba norma. Sukienka ma być we wrześniu, garnitur wybrany ale jeszcze nie zamówiony. Odpowiedz Link Zgłoś
portuga Re: 14.10 - przygotowane? :))) 23.08.06, 12:08 No ja mam nadzieje ze pogoda bedzie sloneczna, polska zlota jesien Jeszcze nie wiem w co sie opatule Hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
gostr2 Re: 14.10 - przygotowane? :))) 23.08.06, 12:19 Właśnie, też się boje tej pogody- nie będe miała zadnego bolerka ani niczego w tym stylu (chyba), więc musi być ciepło! znów zamiast się uczyć czytam forum... Odpowiedz Link Zgłoś
tysia.w Re: 14.10 - przygotowane? :))) 23.08.06, 12:22 w tym roku ma być piękna jesień więc ja jestem dobrej myśli co do pogody a w razie czego mam płaszczyk koronkowy Odpowiedz Link Zgłoś
tysia.w Re: 14.10 - przygotowane? :))) 23.08.06, 12:24 -------------------------------------------------------------------------------- to moja suknia -------------------------------------------------------------------------------- [www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bd534f210bb8f9d5.html/URL] www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/89e5e2a046f447b0.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f37cec5897e72cb2.html Odpowiedz Link Zgłoś
portuga Re: 14.10 - przygotowane? :))) 23.08.06, 15:39 Bardzo ladna kiecka I oby bylo cieplo dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś