pluszaczka13 24.08.06, 15:33 cześć kochane szukam jakiejs fajnej melodyjki na pirwszy taniec. czy mozecie mi cos polecic??? bo nawet nie wiem skąd sciągnąć mp3 bede wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
20052006s A jaki rodzaj muzyki wchodzi w grę?? 24.08.06, 16:02 Czy chcecie walca, czy cos "niewalcowego" szybkiego, wolnego itd?? My wybraliśmy na pierwszy taniec utwór z filmu "uprowadzenie Agaty" (o czym dowiedzialam sie po slubie, a mam na imie agata ) śpiewaną przez seweryna krajewskiego - "wielka miłość" czy jakoś tak... Świetny wybór - wszyscy byli wzruszeni, klaskali i od razu wyszli tanczyc z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
stolberg pierwsza piosenka 24.08.06, 16:08 moje propozycje farba-chce tu zostac stachursky-zostanmy razem univers-jestem obok ciebie t.grelewicz.-zawsze bede kochal cie kindla-z kims takim jak ty stachursky-z kazdym twym oddechem krzysztof krawczyk-bo jestes ty marsz mendelsona justyna i piotr-ty i ja damian holecki-weselne dzwony przeszkaj forum napewno cos znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
umber82 Re: pisenka na pierwszy taniec 24.08.06, 16:46 a ja polecam piosenkę Kaya i Kilijański nie pamiętam tytułu ale oni tylko jedną śpiewali. tańczyliśmy ją z misiem i rytmiczna i można zrobić obrót a poza tym piękne słowa rodzice popłakali się ze wzruszenia, zastanów się bo może właśnie ta Odpowiedz Link Zgłoś
kasica1980 Zabiorę Cię właśnie tam... 24.08.06, 16:49 dla mnie idealna na pierwszy taniec ) Odpowiedz Link Zgłoś
domi_mikolka Re: pisenka na pierwszy taniec 24.08.06, 17:55 my mieliśmy "dla Ciebie" Myslovitz, koleżanka płakała ze wzruszenia, wszystkim się podobało, i było orginalnie na żadne kursy tańca nie chodziliśmy, nawet nigdy nie tańczylismy do tej piosenki, jakoś samo wyszło i podobno pięknie z tego co wiem, bardzo dużo osób się decyduje na "Prócz ciebie nic" Kayah i Kiljańskiego - tekst ładny i muzyka niczego sobie. Gdybym natomiast umiała tańczyć tańce klasyczne, to pewnie wybrałabym "Walc rosyjski" Szostakowicza - jest przepiękny i muzyka sama unosi tancerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
lilekk Re: pisenka na pierwszy taniec 24.08.06, 18:06 pewnie szukasz polskiej piosenki.. Mi się podoba piosenka... Babyface feat. Karyn White- Love saw it... Słowa piękne i melodia takze... Odpowiedz Link Zgłoś