greene3 31.08.06, 15:33 Zamierzam kupić suknię z salonu Lisa Ferrera w Poznaniu. Czy któraś z Was tam kupowała?? Jesteście zadwolone. Ja jestem oczarowana kolekcją demetrios Special Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
korridda Re: Lisa Ferrera Poznań ?? 31.08.06, 15:39 NIE x 100 Jestem z nich bardzo niezadowolona. Tyle razy o nich pisała, że na pewno znajdziesz coś w historii. Odpowiedz Link Zgłoś
gostr2 Re: Lisa Ferrera Poznań ?? 31.08.06, 15:48 Witaj! Wprawdzie nie kupiłam u nich sukni, ale mierzyłam chyba z 10- właśnie z demetrios. Suknie do przymiarek były tam strasznie brudne, a pani obsługujaca podając mi każdą suknie mówiłą, ze w nią nie wejdę i boi się, ze ją porozrywam, mimo, ze noszę 36 i mierzyłam suknie w moim rozmiarze(!!!). Stwierdziłysmy z siostrą po wyjsciu z tamtąd, ze juz tam nie wrócimy. Niestety tylko oni w poznaniu sprzedaja demetrios... Odpowiedz Link Zgłoś
greene3 Re: Lisa Ferrera Poznań ?? 31.08.06, 16:06 A może znacie kogoś w Poznaniu lub okolicach kto uszyłby cos mniej więcej podobnego na podstawie zdjęcia?? Ktoś sie w ogóle bawi w takie szycie nie ze swojego katalogu?? Odpowiedz Link Zgłoś
gostr2 Re: Lisa Ferrera Poznań ?? 31.08.06, 17:45 Ja własnie szyję sukienke w Wągrowcu, ta pani szyła tez kilka sukien na wzór demetrios (widziałam u niej dwie na wystawie, moim zdaniem ładniejsze niż w demetrios jej wyszły, a napewno lżejsze o kilogram...). Mi szyje sukienke wg mojego projektu, ale 100%, ze szyje tez ze zdjęć katalogów Odpowiedz Link Zgłoś
greene3 Re: Lisa Ferrera Poznań ?? 31.08.06, 22:05 Bardzo bym prosiła o te namiary w Wągrowcu!!! Może być na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
greene3 Re: Lisa Ferrera Poznań ?? 01.09.06, 08:16 Dzięki, mam. Wągrowiec to kawałek od Poznania. Kto zna dobrze szyjący suknie ślubne ze zdjęcia zakład w Poznaniu?? Odpowiedz Link Zgłoś
korridda Re: Lisa Ferrera Poznań ?? 01.09.06, 08:44 Jeżeli jesteś zdecydowana na Demetriosa to pewnie Ci nie pomogę ale jeżeli jeszcze się rozglądasz to polecam Ci polski salon Julia na ul. Piekary. Mają bardzo ładne modele, które mogą też trochę pozmieniać albo połączyć tak aby Ci odpowiadało. Moja przyjaciółka tam kupowała. Mają super materiały, szyją na miarę i na prawdę wiedzą jak traktować klienta. Moja przyjaciółka co prawda też miła problemy z sukienką ale salon stanął na wysokości zadania i wszystko było OK. Niestety nie mogę tego powiedzieć o salonie w którym ja kupowałm sukeinkę czyli właśnie Lisa Ferrera Odpowiedz Link Zgłoś
greene3 Re: Lisa Ferrera Poznań ?? 01.09.06, 08:46 Dzięki - właśnie poszukuję salonu lub krawcowej. Bo jak słyszę o tych dużysz, sieciowych salonach to koszmar po prostu. Sprawdzę na Piekarach Odpowiedz Link Zgłoś
korridda Re: Lisa Ferrera Poznań ?? 01.09.06, 12:16 A to ich stronka: www.julia.ig.pl/ Może znajdziesz coś dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
greene3 Re: Lisa Ferrera Poznań ?? 03.09.06, 01:17 Piękne mają suknie. Chyba się tam wybiorę. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
paola_23 Re: Lisa Ferrera Poznań ?? 01.09.06, 14:47 ja znam wspaniałą projektantkę, która szyje takie suknie jakie się chce i jeszcze za cenę znacznie niższą niż w salonie i idealnie dopasowaną do figury każdej kobiety! Jakbyś była zainteresowana to wejdź na republika.pl/studio_barbara i zawsze możesz zadźwonić i zapytać co i jak. Ja osobiście korzystałam i jestem bardzo zadowolona z usług!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paolka25 Re: Lisa Ferrera Poznań ?? 31.08.06, 19:41 Ja kiedyś oglądałam sukienki w tym salonie i byłam świadkiem, gdy pewnej dziewczynie sprowadzono na dwa tygodnie przed ślubem sukienkę niezgodną z zamówieniem a panie w salonie potraktowały ją bardzo niemiło...i to skutecznie zraziło mnie do tego salonu... Odpowiedz Link Zgłoś
sunflowerin Re: Lisa Ferrera Poznań ?? 01.09.06, 11:40 A może odwiedzisz salon Lisy Ferrery w Koszalinie? Polecam. Profesjonalna i miła obsługa. Ja akurat nie zamawiałam u nich sukienki, ale byłam kilka razy na przymiarkach, jak szukałam czegoś dla siebie. Najlepiej zadzwoń i zapytaj o wybrany model, jeżeli go nie mają to sprowadzą. A poznański salon Lisy Ferrery też miałam okazję odwiedzić, pierwszy i ostatni raz... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś