kassiekk 12.09.06, 14:09 kto jest z bielska lub z okolic? dziewczyny jak wasze przygotowania? ja mamwesele 26 maja 2007i mam narazie sale fotografa orkiestre i narazie poszukuje kamerzysty... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stella_22 Re: Bielsko-Biała 2007;)) 12.09.06, 14:28 Cześć Ja też jestem z Bielska i ślub będę mieć 18.08.2007. Załamujesz mnie, bo ja ciągle jestem na etapie wyboru sali albo restauracji. Na razie siedzę w domu na L4 i przez to jestem unieruchomiona. A Ty gdzie będziesz miała wesele? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kassiekk Re: Bielsko-Biała 2007;)) 12.09.06, 14:51 my mamy wesele w Rybarzowicach jest duza sala a ja mam duzogosci ) ja tez tam mieszkam za to moj narzeczony w bielsku ... obawiam sie ze mam coraz mniej czasu a tu niewiele zalatwione... Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka_bb_26 Re: Bielsko-Biała 2007;)) 13.09.06, 10:29 Ja też biorę slub w sierpniu 2007 wesele jak się zdecyduje zrobie w Wielkim Żarciu a Ty na jaką salę czy restauracje chcesz się zdecydować? Ja szukam jakiegoś zespołu (nie wiem czy decydować sie na zespół grający bardziej weselną nutę czy bardziej coś nowocześniejszego)a Ty masz juz zespół? Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka_bb_26 Re: Bielsko-Biała 2007;)) 13.09.06, 10:34 A gdzie bierzesz slub? w którym kosciele? Ja na Polskich Skrzydeł Odpowiedz Link Zgłoś
stella_22 Re: Bielsko-Biała 2007;)) 14.09.06, 20:58 Jedna z moich koleżanek miała wesele w Wielkim Żarciu i bardzo sobie chwaliła Odpowiedz Link Zgłoś
83beata Re: Bielsko-Biała 2007;)) 20.09.06, 23:45 dziewczyny planuje slub w sierpniu 2007 czy ktos organizowal lub był na weseleu w domu przyjec szarotka lub w ktoryms z lokali wlasciciela.prosze o opnie.z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanka1 Re: Bielsko-Biała 2007;)) 13.09.06, 14:52 ja też ślubuję za rok, we wrześniu. Na chwilę obecną mamy salę i kamerę - reszta poźniej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanka1 Re: Bielsko-Biała 2007;)) 13.09.06, 14:53 ja też ślubuję za rok, we wrześniu. Na chwilę obecną mamy salę i kamerę - reszta poźniej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka_bb_26 Re: Bielsko-Biała 2007;)) 14.09.06, 10:25 A gdzie wypozyczasz sale? Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanka1 Re: Bielsko-Biała 2007;)) 14.09.06, 10:31 źle się wyraziłam - miałam na myśli knajpę. Będziemy mieć weselicho w karczmie Odpowiedz Link Zgłoś
kassiekk Re:do bielszczanka1 Bielsko-Biała 2007;)) 14.09.06, 11:56 bielszczanka1 a jakiego masz kamerzyste i skad? moze mozesz polecic? Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanka1 Re:do bielszczanka1 Bielsko-Biała 2007;)) 14.09.06, 17:23 kassiek, już kiedyś Ci pisałam w innym poście, że nie ma kamerzysty z Bielska tylko z Gorzowa wlkp. Odpowiedz Link Zgłoś
kassiekk Re: Bielsko-Biała 2007;)) 16.09.06, 21:50 i tylko tyle nas jest? a gdzie reszta BIELSZCZANEK? Odpowiedz Link Zgłoś
lifesurfer Re: Bielsko-Biała 2007;)) 18.09.06, 11:57 czesc wprawdzie nie jestem z Bielska ale chcielibysmy zorganizowac wesele w Szczyrku, badz w Bielsku. Zastanawiamy sie nad trzema karczmami: Gospoda Polska- Szczyrk, Karczma Straconka i Karczma pod Lotniskiem. Czy slyszalyscie o moze jakies opinie o tych miejscach? Bede wdzieczna za informacje pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
kassiekk Re: Bielsko-Biała 2007;)) 18.09.06, 13:35 lifesurfer napisała: > czesc wprawdzie nie jestem z Bielska ale chcielibysmy zorganizowac wesele w > > Szczyrku, badz w Bielsku. Zastanawiamy sie nad trzema karczmami: Gospoda Polska > - > Szczyrk, Karczma Straconka i Karczma pod Lotniskiem. Czy slyszalyscie o moze > jakies opinie o tych miejscach? > Bede wdzieczna za informacje > > pozdrowienia wiesz nie mam pojecia bo ja robie wesele w Rybarzowicach to prawie obok szczyrku , jest duza sala iec ja wzielam... Odpowiedz Link Zgłoś
stella_22 Re: Bielsko-Biała 2007;)) 18.09.06, 22:02 W Straconce jest bardzo ładny wystrój, otoczenie również. Sama się zastanawiam nad tym miejscem. Jedzenie bardzo dobre i miła obsługa. Generalnie - wiele spotkań znajomych z pracy urządza się właśnie w Straconce. Odpowiedz Link Zgłoś
kassiekk Re: Bielsko-Biała 2007;)) 18.09.06, 13:51 mój suwaczek <a href="www.przewodnikmp.pl/img-26052007008.png" target="_blank"> mój suwaczek </a> Odpowiedz Link Zgłoś
dodkax Re: Bielsko-Biała 2007;)) 18.09.06, 18:31 Dziewczyny, czy któraś z Was odwiedziła ten salon: www.motamot.pl/ ? Zauroczyła mnie w nim jedna suknia (na stronce int.) i zastanawiam się czy warto pojechać ją sprawdzić... . Odpowiedz Link Zgłoś
jolineczka_bb Też jestem z Bielska 19.09.06, 00:48 Cześć Dziewczyny! Jak już napisałam też jestem z Bielska.Co do ślubu to planujemy dopiero za dwa lata, chodź jesteśmy już ze sobą 4,5.! Mogę powiedzieć tyle, że co do salonu motamot to ja mam dużo zastrzeżeń. wiem że potrafią "wcisnąś" suknię tak byle by się sprzedała, nieważne że beznadziejnie w niej wyglądasz, że nie jest do twojego typu figury, czy też kolor nie pasuje do twojej karnacji. Są bezduszni ich obchodzą tylko pieniadze, a nie to czy ktoś ładnie wygląda w sukni ślubnej. Wiem, że Karczma pod Lotniskiem jest bardzo droga, bo kilka razy już w niej byłam. Wygląda bardzo ładnie i jest w niej ciekawa atmosfera. Z tego co widziałam (a mieszkam bardzo blisko karczmy)nikt nigdy jeszcze nie miał w całej karczmie wesrela, tylko w jednej z sal. wynajmowali to tacy co wożą sie samymi bmw i mercedesami W najbliższa sobote ide na wesele do Wielkiego Żarcia. Z tego co mi kolega mówił to rok przed ślubem miał problemy cokolwiek znaleźć. Salę ma tylko dlatego że ktoś zwolnił miejsce, a za orkiestrę na jeden dzień płaci 2500zł, bo jak mu powiedzieli miał się interesowąć co najmniej 1,5 roku przed ślubem. Co do sukni wiem że w salonach trzeba czekąć 3 miesiące na suknie, aż ją uszyją na dane wymiary. Na szćzęście ja swoją suknię będę szyła w Krakowie. Wiemy już wszystko gdzie będziemy mieli wesele, jakiego kamerzyste, kucharza, że wesele będzie dwu dniowe, tylko wachamy się co do liczby gości. Odpowiedz Link Zgłoś
lifesurfer Re: Też jestem z Bielska 19.09.06, 01:33 dzieki za odpowiedz rzeczywiscie ceny "pod lotniskiem" maja b. wysokie... ale najbardziej chyba odstrasza mnie fakt, ze moga zrobic dwa wesela w jednym dniu- tak przynajmniej mnie poinformowano. Niby sale maja dwa rozne wejscia ale i tak tego sobie nie wyobrazam... Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanka1 Re: Też jestem z Bielska 19.09.06, 09:52 witam, ja będę miała wesele w karczmie pod lotniskiem - nie wożę się mercedesem ani bmw... Nie placi się za wynajem sali tylko za menu od osoby. Ceny sa zalezne od tego , ktore menu wybierzesz - nie pamietam dokladnie ale sa 3 propozycje menu od 150 zł - 230 zł za osobę. Jak dla mnie idelane miejsce pozdrawiam wszystkie przyszłe Panie Młode z BB bielszczanka1 Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanka1 Re: Do lifesurfer 19.09.06, 12:35 masz maila pozdrawiam, bielszczanka Odpowiedz Link Zgłoś
jolineczka_bb Re: Też jestem z Bielska 20.09.06, 13:25 każdy ma swój gust. ja nie wyobrażam sobie, żeby w miejscu w którym będę miała wesele będą znajdowały zupełnie obce mi osoby... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanka1 Re: Też jestem z Bielska 20.09.06, 13:51 dokladnie - kazdy ma swoj gust a tak nawiasem, jeszcze nie widzialam tam 2 wesel jednoczesnie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rafaella80 Re: Bielsko-Biała 2007;)) 19.09.06, 11:41 A czy zna któraś z was Dom Weselny Apollo w Bielsku? Odpowiedz Link Zgłoś
kassiekk Re: Bielsko-Biała 2007;)) 20.09.06, 14:01 bielszczanki niewiecie gdzie i kiedy odbywa sie najblizszy kurs tanca ??? jesli cos na ten temat wiecie to piszczie bede wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanka1 Re: Bielsko-Biała 2007;)) 20.09.06, 15:21 moze tutaj zobacz: elitan.pl/ albo Quick Dance Szkoła Tańca 43-300 Bielsko-Biała, ul. Komorowicka 53 tel: (033) 822-74-44 pozdr. bielszczanka Odpowiedz Link Zgłoś
83beata Re: Bielsko-Biała 2007;)) 20.09.06, 23:58 -------------------------------------------------------------------------------- dziewczyny planuje slub w sierpniu 2007 czy ktos organizowal lub był na weseleu w domu przyjec szarotka lub w ktoryms z lokali wlasciciela.prosze o opnie.z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś