hsirk 23.09.05, 21:05 ktora reka trzymasz nozyczki, kiedy wycinasz sobie wlosy z nosa ? i nie masz problemow z poczyciem stron w lustrze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybolog Re: rybie 23.09.05, 21:16 Zawsze w prawej, najlepiej przy obiedzie, bo wiesz nie lubie tracic czasu. Doszedlem do takiej wprawy ze nie musze patrzec co robie, jak fryzjer. Wszystko slicznie spada do talerza. Nic sie nie marnuje...czasami uda mi sie wyciac bobka...nawet nie wiem gdzie spada...ale moj jezorek zaraz go wyczuje i wiem ze jestem w siodmym niebie. Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: rybie 23.09.05, 21:18 cholera, to juz maestria, chyle czola ja ostatnio malo sobie nosa nie odcialem Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: rybie 23.09.05, 21:21 aaa, bo do tego potrzebne sa odpowienie nozyczki...i nie te zakrecone co sprzedaja do tych celow. Zwykle, biurowe, do papieru, te sa najlepsze...krzywdy sobie nie zrobisz...a jak ladnie kurczaczka tna... Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 czyja to fotka? 25.09.05, 19:34 dl.lustich.net/bilder/riesiger-haufen.jpg Odpowiedz Link Zgłoś