14.09.06, 20:36

Witam

jakie są wasze opinie na temat Villa Pańska. Czy może ktoś z Was robił tam
wesele? Dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • agnrek Re: Pańska 14.09.06, 21:45
      Ja tam byłam na weselu 5 lat temu. Pamiętam, że było ciasno i niepraktycznie -
      dwie sale, obie małe i oddzielone jakimś murem.
      • grajdziak Re: Pańska 14.09.06, 21:51
        Dzięki za informację, a czy możesz polecić jakieś fajne sprawdzone miejsce?
        • agnrek Re: Pańska 14.09.06, 21:52
          My mieliśmy tutaj:
          www.gaja.waw.pl
          Jest to już prawie za Warszawą, ale my szukaliśmy czegoś z noclegami.
          • grajdziak Re: Pańska 14.09.06, 21:56
            Hmm...ja się obawiam że za późno zaczęliśmy poszukiwania na lipiec-sierpień
            2007, mam nadzieję, że gdzieś wolne miejsca w miłym lokalu na max 90 osób
            znajdę jeszczę. Dziękuję za namiar na Twoją salkę, napewno zadzownię i tam.
    • patina3 Re: Pańska 14.09.06, 22:01
      nie wiem czy byłeś w ŚRODKU w restauracji Willa ale ma powalające wnętrze.
      Jesli masz wesele na 60 - 75 osób to jest po prostu idealna.

My mamy wesele na 65 i zdecydowaliśmy się na Pańską. Moi znajomi byli tam na
      weselu w lutym br i bardzo im się podobało. Było ok 60 osób i to było optymalne.
      Bardzo profesjonalna obsługa kelnerska, pyszne jedzenie podobno. Nardzo ładna
      zastawa i konkretny własciciel.

Sala o ktorej pisała koleżanka to w rzeczywistości dwie sale przedzielone nie
      murem tylko filarem smile a salka do tańca to piękna sala z witrażami, w kształcie
      koła, Na tyłach restauracji jest patio, gdzie w lato można miec także grilla w
      ramach wesela.

To są moje wrażenia smile
      • grajdziak Re: Pańska 14.09.06, 22:06
        Dziękujęsmile Powiedz jak rozwiązujesz sprawę tych 2 sal podzielonych filarami( w
        sensie usadzenia gosi), bo ja się zastanawiam nad tym czy w jednej sali
        ewentualnie siedzieli by "starsi" a w 2 młodzież, tak żeby było
        optymalnie...bo to mój główny dylemat? Bo sala fakt jest w środku bardzo
        interesująca.
        • patina3 Re: Pańska 14.09.06, 22:11
          Ja chyba ustawię w literę L. Poza tym na czas wesela otwierają drzwi
          przejściowe na korytarz więc nie jest tak że jest tylko jedno przejście na sale
          gdzie się tańczy. Na pewno będę chciała zrobić tak, żeby dziadków babcie ciocie
          wujów itd.... posadziś nie tuż przy wyjściu na sale taneczną bo tam się będzie
          kręcić więcej gości. Lepiej może przy wejściu gdzieś, tam jak widziałeś są
          piękne fotele i stolik koło wejścia i można usiąść też i spokojnie porozmawiać.

A kiedy planujecie wesele?
          My własnie będziemy szli ustalać menu smile)

Ps; w tą sobotę będzie wesele, Restauracja pozwala na to że można sobie tak
          koło 15.30 przyjść i zobaczyć jak są zorganizowane stoły.
          • grajdziak Re: Pańska 14.09.06, 22:15
            smile masz podobne pomysły co ja w kontekście sali, no My też mamy pojechać i
            zobaczyć salę w sobotę jak to wygląda. Planujemy na 11.08.2007.
            Ja miałam dostać dziś propozycje menu, ale Pan widać był zapracowany i jeszcze
            nie przysłał, ale jak coś to w sobotę jeszcze się przypomnę.
            Kiedy Wy planujecie? i na ile osób?
            Myślisz o orkiestrze czy może DJ ?
            • patina3 Re: Pańska 14.09.06, 22:25
              My mamy slub w grudniu smile Zdecydowaliśmy sie na znajomego który jest
              połączeniem DJ`ja z zespołem bo nasz DJ gra i śpiewa też. Zobaczymy jak to
              wyjdzie tongue_out

Co do menu - najlepiej jak pojedziecie osobiście do resttauracji - my przy
              rozmowie na temat wesela dostaliśmy płytke z prezentacją i propozycje menu.
              Mają kilka propozycji w rozsądnych cenach , możesz mieć własny alkohol i soki.
              • grajdziak Re: Pańska 14.09.06, 22:27
                Chyba tak zrobimy z tym menusmile dziękuję za informację i będziemy mam nadzieję
                w kontakcie.
                • patina3 Re: Pańska 14.09.06, 22:39
                  Powodzenia!

W razie pytań pisz na forum - jestem tu czesto smile
                  • justm Re: Pańska 15.09.06, 12:27
                    byłam tam niedawno na weselu. i ja bym tam swojego nie zrobiła.
                    wesele było na ok 60 osób i było ciasno.
                    rodzina siedziała rozsadzona w jednej salce, w drugiej znajomi z młodymi, w
                    trzeciej się tańczyło....
                    sala do tańczenia bardzo mała, nie było mowy, żeby wszyscy wyszli na parkiet.
                    patio - owszem świentny pomysł, ale mi nie podoba się to, że nie ma swobodnego
                    przejścia z jednej sali na drugą, goście nie mają ze sobą kontaktu, nie ma
                    możliwości siedziec za stołem i patrzeć na to co dzieje się na sali.

moje negatywne odczucia na pewno tez potęguje fakt, że na tym weselu na którym
                    byłam, było wyjątkowo mało jedzenia.
                    • iwonka1321 Re: Pańska 15.09.06, 13:53
                      Byłam tam jako gośc.Tragedia.Ciasno,słabiutkie jedzonko.My mieliśmy na Zeraniu
                      (www.gastrocenter.pl)i było mnóstwo miejsca,hall,teren na zewnątrz,parking i
                      super jedzonko i tort aż boski.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka