ddevilka 15.09.06, 09:51 hej dziewczyny. Zamówiłam ze strony intetrentowej Printko bezpłatan probke zaproszenia slubnego.Jednak czekam juz 2 tygodnie i nic. Czy ktoras z was zamawial z tamtad tak probke i kiedy je dostalyscie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnrek Re: Printko i bezpłatna próbka 15.09.06, 09:52 Temat Printko pojawiał się wiele razy. Ja zamawiałam wczesną wiosną, gdy nie było jeszcze takiego zamieszania i takiej reklamy tej firmy na forum. Dostałam w kilka dni. Potem firma się chyba lekko "zakorkowała". Z pewnością można na nich polegać, na pewno to jest powód opóźnienia. A może po prostu zaginęło? Zadzwoń i wyjaśnij, to sa bardzo mili ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lolajna7 Re: Printko i bezpłatna próbka 15.09.06, 10:20 Ja wysłałam już chyba 4 m-ce temu i nic nie dostałam więc sobie daruję i spróbuję zrobić sama bo czasu jeszcze trochę mam i zdolną koleżankę Odpowiedz Link Zgłoś
nives1 Re: Printko i bezpłatna próbka 15.09.06, 11:00 No ja tez od 2 miesięcy czekam - w sumie chciałam tą próbkę zeby zrobić sama na wzór.. Ale chyba w takim badź razie sama pokombinuję Odpowiedz Link Zgłoś
uttaa Re: Printko i bezpłatna próbka 15.09.06, 10:28 My kupiliśmy zaproszenia w Prinktko i zapewniam, że można na nich polegać. Zaproszenia są bardzo ładne, wszystkim się podobają, a do Printko jako firmy nie można mieć zastrzeżeń. Zamówienie było na czas a próbkę otrzymałam trzy dni po rozmowie z właścicielką firmy. Warunek jednak jest taki, że trzeba do nich zadzwonić, niestety mają dużo pracy i jak się nie umówisz konkretnie na próbkę i realizację zamówienia to może być problem. Odpowiedz Link Zgłoś
ziompolka Re: Printko i bezpłatna próbka 15.09.06, 10:21 U mnie to samo, już chyba 2 miesiące minęły i nic...Robimy sami Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katia8025 Re: Printko i bezpłatna próbka 15.09.06, 10:48 no więc ja również czekam już 4 tygodnie i nic z tego, chybazadzwonię i poprosze o przesłanie zaproszenia jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
ddevilka wlasnie dopostalam zaproszenie:) 15.09.06, 10:55 dziewczyny własnie doszlo jest sliczne wczoraj wyslalm do nich maila ze mi bardzo zalezy na ty zaproszeniu i dzis patrze na date stepmla i widze date wczorajsza list wyslane priorytetem. Wiec piszcie do nich maile/ a co do zaproszenia to na 100% zrobie u nich Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkka Re: Printko i bezpłatna próbka 15.09.06, 11:15 A ja swoje probki zamawialam w lipcu i jeszcze nie dostalam Odpowiedz Link Zgłoś
ddevilka Re: Printko i bezpłatna próbka 15.09.06, 11:23 a pislas do nich maila.ja napislalm takiego oddzilnego.napislam ze mi bardzo zlaezy i ze jetem na nich zdecydowna tylko chcialm zobaczyc to zaproszenie i prsze wyslali i to Priorytetem Odpowiedz Link Zgłoś
rytka_25 Re: Printko i bezpłatna próbka 15.09.06, 14:25 Przyznaję, że też musiałam poczekać na bezpłatną próbkę. Po chyba dwóch tygodniach z małym naddatkiem dniowym pozwoliłam sobie zadazwonić do firmy Printko. Pani przeprosiła, ale powiedziała że teraz są tak obłożeni (sezon ślubny), że wszystko to trochę trwa. Rozwiązują to tak, że jak się uzbiera pewna ilość zapytań o bezpłatne próbki, to wtedy za jednym zamachem odpowiadają. Robią tak raz, dwa razy w miesiącu. Możesz też po prostu zadzwoić, to też ludzie i w natłoku mailów, akurat Twój, mógł po prostu umknąć ich uwadze. Ja próbkę dostałam w przeciagu paru dni od telefonu. (Jest super - nr 2) Odpowiedz Link Zgłoś