ma-la 19.09.06, 12:09 Hallo!!Dziewczyny jestescie??Kiedy macie slub, jak wygladaja Wasze przygotowania?? My slubujemy 22.09.2007. Mamy sale, kosciol i zespol.POzdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rakasa Re: Panny Mlode Torun i okolice?? 19.09.06, 12:40 Witaj! My dopiero od czwartku jesteśmy zaręczeni i jeszcze nie znamy daty Ale Wasza wypada równo miesiąc przed moimi urodzinami i kto wie, może to będzie i nasz dzień! Pozdrawiam!!! Już się stresuję ze jeszcze nic nie mamy załatwione Odpowiedz Link Zgłoś
wschodzace_slonce Re: Panny Mlode Torun i okolice?? 21.09.06, 14:55 Czesc! Ja slubuje za 23 dni, i mam jeszcze troche rzeczy do przygotowania (i tez na odleglosc). Sukienke przymierze dopiero tydzien przed slubem, nie mam butow. Narzeczony nie ma garnituru.. Zmienilam wlasnie zdanie odnosnie fryzury, wiec czeka mnie kolejny probny. No i kupilam kolejny zestaw bizuteri, ktory wydaje sie bardziej pasowacMusimy ostatecznie potwierdzic menu, uzgodnic utwory z zespolem... sporo tego. Wiec trzymajcie za nas kciui, zebysmy sie ze wszystkim fajnie wyrobili. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
robilka Re: Panny Mlode Torun i okolice?? 21.09.06, 15:06 Hey ziomalki Ja jestem z okolic Torunia. Slubujemy z Lubym 9.06.2007. Mamy sale, zespol, kamerzyste, fotografa, protokol w Kosciele i wybrany, tylko jeszcze nie zarezerwowany samochod. Pozdrawiam wszystkie Panny Mlode z naszego regionu Odpowiedz Link Zgłoś
robilka Re: Panny Mlode Torun i okolice?? 21.09.06, 15:14 Nasze wesele niestety nie bedzie mialo miejsca w Toruniu, ale nie wiem czy byc moze nie zdecydujemy sie na sesje z panorama Torunia w tle... Toruń to najpiekniejsze miasto w Polsce !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Panny Mlode Torun i okolice?? 21.09.06, 15:09 Tradycyjnie pozdrawiam, jako była torunianka (lata 1998-2003, najpiękniejsze mego życia). Czekam na Wasze ślubne zdjęcia z panoramą miasta w tle )) Odpowiedz Link Zgłoś
sub69 w jakim kosciele? 21.09.06, 15:25 jeszcze ja07.07.07.mamy sale,foto.samochod,nie moge sie doczekacw jakich kosciolach bierzecie slub,bo my jeszcze nie wiemy,szukamy jakiegos ladnego kosciolka z jakims sympatycznym ksiedzemostatecznie w mojej parafii.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Polecam Świętą Katarzynę :-) 21.09.06, 15:26 Prywata - mój ulubiony toruński kościół... Odpowiedz Link Zgłoś
alexa38 Re: Panny Mlode Torun i okolice?? 21.09.06, 16:29 Hej! My też z Torunia,a nasz wielki dzień 18.08.07'Pozdrowionka dla wszystkich PM Odpowiedz Link Zgłoś
mia1986 Re: Panny Mlode Torun i okolice?? 21.09.06, 21:53 co prawda nie mieszkam w Toruniu ale codziennie dojeżdzam tam na uczelnie Odpowiedz Link Zgłoś
natina0 Re: ashton masz na mysli... 21.09.06, 22:06 kosciół garnizonowy?my slubowalismy tam 5 dni temu,do końca zycia nie zapomne tego cudownego kazania,jestesmy swiezo "po" więc panny młode jesli macie jakies pytana to śmiało!!! było cudnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roti84 Re: ashton masz na mysli... 23.09.06, 21:31 hej! my ślubujemy 18.08.2007. mamy juz kościół (Garnizonowy), salę (Filmar, dolna salka), orkiestrę oraz kamerzystę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ma-la Re: ashton masz na mysli... 24.09.06, 17:10 Szukamy dobrego kamerzysty, a wyczytalam, ze Ty masz??Moge poprosic o namiary i cene?? Odpowiedz Link Zgłoś
natina0 Re: ashton masz na mysli... 24.09.06, 22:16 ma-la czy mnie pytasz o kamarzyste?jesli tak to moge ci na maila napisac albo gg (1178564),my mielismy rewelacyjnego!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alexa38 Re: Panny Mlode Torun i okolice?? 25.09.06, 12:15 Hej Dziewczynki! Mam pytanko,macie może namiary na jakieś fajowe autko do ślubu?? Jeśli tak, bardzo proszę o namiary. Pozdrawiam Ślubujące Torunianki Odpowiedz Link Zgłoś