Dodaj do ulubionych

panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukienki?

19.09.06, 20:12
Ja na razie buszuje po internecie. W salonach mnie zbywają, bo mówią, że za
wczesnie. Trzeba pytac dopiero w listopadzie, kiedy będą nowe kolekcje.
Ja chyba będę miała problem z sukienką, bo nie chce nic białego ani ecru...
Obserwuj wątek
    • werron Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 19.09.06, 20:15
      ja tez oglądam w internecie. wprawdzie chce białą ale jakos nic mnie
      szczególnie nie zachwyca.... przynajmniej jak na raziewink ale nawet nie wiem
      kiedy zacząć chodzić po jakis salonach....?
      • olenka_a Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 19.09.06, 20:19
        Podobno jeszcze za wcześnie.
        Mi się marzy hiszpańska czerwień! smile)) Ale rodzina chyba tego by nie przeżyła.
        Chociaż w sumie nie zamierzam się nią przejmować.
        mogłabym tez reflektować na pastelowy zielony, seledynowy... Tylko nie wiem czy
        będzie mi w takim kolorze do twarzy. Jestem ciemną blondynką, ale mam jasną
        karnację. chociaz jak się opalę to wyglądam ok smile))
      • litorija Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 19.09.06, 20:23
        Na setki przejrzanych zdjęć w sieci, spodobały mi się chyba ze 3 modele, a jeden
        szczególnie .. no i chyba nic już w temacie się nie zmieni. A suknia będzie
        szyta u krawcowej.
        • olenka_a Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 19.09.06, 20:35
          Ja jak już zobaczę "swój" model to pewnie żądna suknia potem obejrzana już mi
          się nie spodoba smile
          • olenka_a Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 19.09.06, 20:42
            sukienka w moim typie www.wesele.hddstudio.pl/fotografia.php?
            a=sesja&id=44
            • ozi29 Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 19.09.06, 21:31
              a to nie jest moja faragewink)))???????
        • werron Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 19.09.06, 21:00
          a ile kosztuje takie szycie sukni u krawcowej?tansze niz kupno w salonie...?
          • olenka_a Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 19.09.06, 21:21
            u mnie w Kielcach około 1000-1300zł. Ale szyją taki moedl co w sklepie kosztuje
            2 razy tyle.
            Ale przyznam się, że wiem to od ciotecznej bratowej. Co do swojej sukni jeszcze
            nie pytałam konkretnie, bo nie odnalazłam wymarzonego fasonu.
          • ozi29 Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 19.09.06, 21:33
            oczywiscie ze tak podam ci w przyblizeniu przykladowa cene: za suknie ktora w
            salonie kosztuje 3000 tys u dobrej krawcowej z innego salonu:0 zaplacisz 2000
            tyssmile takze sie oplaca moja kuzynka tak zrobila efekt byl nawet lepszysmile
    • lubna Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 19.09.06, 20:45
      Ja upatrzylam sobie w lato jedna w internecie i od tamtej pory nic innego mi sie nie podoba! Mam nadzieje, ze bedzie w salonie w Poznaniu i ze bedzie taka malutka na mnie wink Bo jak nie to, nie wiem. Zafiksowalam sie i tyle smile
      Do sklepow zaczne chodzic gdzies w grudniu, a jako ze chce skromniutka sukienke bardzo, to raczej po butikach niz salonach, w salonach to takie wielkie te sukienki nie dla mnie smile
      • annap26 Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 19.09.06, 20:55
        Ja tak z ciekawości rozgladałam się w salonach i kobietki stwierdziły, że już
        najwyższy czas szukać sukienki dla siebie (ślub w czerwcu).
        • ozi29 Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 19.09.06, 21:30
          pomimo tego, iz slub w az lub juz sierpniuwink)) to mam swoj typ tzn 2 z ty ze
          jeden tj. oleaje odpada ze wzgledu na biodra niewymiarowewinki pozostaje farage
          galaxy ale czekam na nowa z 2007smile
          • olenka_a prośba 19.09.06, 21:44
            To może wklejajcie dziewczyny upatrzone modele! Chętnie zobaczyłabym w czym
            zaprezentujecie się na tej jedynej w swoim rodzaju uroczystości.
    • mysza_klapsiara Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 19.09.06, 21:55
      Moja już zadatkowana. Bardzo powoli się szyje. wink Pozdrawiam.
      • ozi29 Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 19.09.06, 21:56
        z checia bym wkleila ale nie wiem jaksad(((
        • olenka_a Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 19.09.06, 21:59
          jak to jak?
          Jeżeli upatrzyłas sukniena jakiejś stornie internetowej to skopiuj link i wklej
          do treści postu.
          A jeżeli tak się nie da to....ja tez nie wiem smile)))) Hihi
          • ozi29 Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 19.09.06, 22:02
            no wlasnie nie mam linku tylko zdjecie na konkretnej osobiesmile
            • lubna Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 20.09.06, 08:30
              to możecie umieścić zdjęcie na jakiejś stronie, np. fotosik.pl i dać nam linka smile
              ja, jak się tylko upewnię, że moja upatrzona jest w salonie, to pokażę Wam raz dwa smile
              • medea11 Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 20.09.06, 09:24
                Czesc Dziewczyny:

Ja sobie wypatrzylam taka: www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?
                m=1&kol=4&gr=0&poz=423 ale niestety trzeba za nia jechac chyba az do Poznania
                bo we Wroclawiu nie majasad(((

Czy tez macie takie wrazenie, ze na tych modelkach one tak pieknie wygladaja, a
                jednak w rzeczywistosci sa troche inne?
                • zaba002 Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 20.09.06, 09:33
                  A oto moja sukienka:
                  www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=6&gr=0&poz=395
                  ślub w maju a ja już zamówiłam wink taka właśnie mi sie podoba, klasyczna
                  ślubna wink
                • mysza_klapsiara Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 20.09.06, 09:36
                  Sprawdziłam to osobiście. smile Mierzyłam suknię która na modelce wyglądała
                  niezwykle zwiewnie i lekko, a w rzeczywistości okazało się, że ma drapowany
                  gorset, który nie dość, że nie wygląda tak jak na zdjęciu w katalogu (tam nie
                  było widać żadnych draperii), to jeszcze czułam się w nim jak w kombinezonie. I
                  tak jest z większością sukien. Modelki są chude, wyszczuplone dodatkowo przez
                  program do obróbki zdjęć i efekt powalający. Dodatkowo to, co mnie razi to
                  wygląd materiału, z jakiego uszyta jest suknia. Na zdjęciu wygląda rewelacyjnie,
                  a w rzeczywistości prezentuje się już mniej atrakcyjnie.
                  Ja osobiście wybrałam sukienkę, na którą wcześniej nie zwróciłam uwagi w
                  katalogu. Przyznam się, że zdjęcie w katalogu jest paskudne, a suknia w
                  rzeczywistości bardzo mi się podoba. Pozdrawiam.
                  • medea11 Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 20.09.06, 09:41
                    No wlasnie ja mam identyczne spostrzezenia co mnie troche martwi, bo mi do
                    figury modelki niestety troche daleko i nie chce na wlasnym slubie wygladac jak
                    bezasmile Poza tym chcialam cos lekkiego i zwiewnego a wszystkie te suknie sa
                    takie ciezkie i nawet jesli na zdjeciu wygladaja ze maja np malo drapowac i
                    marszczen to i tak do zwiewnosci im dalekosad((
                    Masz linka sukni ktora wybralas?
                    • mysza_klapsiara Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 20.09.06, 09:51
                      Mam, ale wolałabym nie umieszczać go na razie publicznie. Jak pisałam zdjęcie
                      nie jest atrakcyjne, a suknia w minimalnym stopniu przypomina moją. Mogę
                      przesłać na gazetowego, jeśli masz ochotę. Pozdrawiam.
                      • medea11 Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 20.09.06, 10:13
                        Jasne rozumiemsmile Ja bym chciala zeby mnie wreszcie jakas suknia porwala...ale
                        chyba jeszcze nie trafilam tak naprawde na swoja. W kazdym badz razie wiem juz
                        na pewno ze w bialych wygladam koszmarnie, wiec albo zlota, albo ecru, albo
                        blady roz...hmm...ale generalnie to jestem zawiedziona salonami we Wroclawiusad(
                        • kunsia Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 20.09.06, 10:17
                          zaraz ci wkeje zdjecie mojej kolezaki ktora miala lekko rozowa moze ci sie
                          spodoba...........
                          • kunsia Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 20.09.06, 10:21
                            Jej sukeinka jest z hevre mariage i ja uwazam iz ona wyglada w niej super
                            www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/425f45eedab6db50.html
                            • medea11 Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 20.09.06, 15:07
                              Wow slicznasmile)) A wiesz moze jakiej jest firmy i gdzie ona ja kupowala?
                              • kunsia Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 24.09.06, 13:09
                                To Hevre Mariage
                                ona calkiem fajnie w niej wygladala a wiem zecalkiem tania byla........
                        • mysza_klapsiara Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 20.09.06, 10:37
                          Mnie również w bieli było źle, a przyznam, że właśnie białą suknię sobie
                          wymarzyłam. Wszystkie białe sukienki wyglądały bardzo... surowo i monumentalnie.
                          Wybrałam więc kolor ecru. I naprawdę suknia od razu zrobiła się cieplejsza.
                    • olenka_a Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 20.09.06, 17:33
                      Ja też chciałabym zwiewną delikatną suknię. Bez drapowań, usztywnień i obręczy!
                      Jestem drobna i niska, źle bym wyglądała w więszkości tych sukien, które
                      oferują salony.
                      Co do zdjęć modelek - popatrzcie jakie one są nienaturalnie wysokie! Na takiej
                      wielkiej babie każda suknia prezentuje się smukle smile
                • ma-la Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 20.09.06, 11:57
                  Ja rowniez sobie upatrzylam taka sukienke smile)
                  • dusia0701 moja wymarzona :) 20.09.06, 15:19
                    Hey dziewczyny. Nie dalej jak tydzień temu byłam w jednym z salonów.Kiedy
                    powiedziałm Pani że chciałabym powoli rozejżeć sie już za sukienka,popatrzyła
                    na mnie wymownie i stwierdziła że to jeszcze stanowczo za wcześnie!Nie należe
                    jednak do osób łagodnych i dałam jej jasno do zrozumienia że od pomysłu mego
                    tak łatwo mnie nie odwiedziesmile Co prawda ślub dopiero w kwietniu ale ja już
                    dobrze znam swoją nature i jestem wiecej niz pewna że w zimie wołami mnie do
                    salonu nie zaciągną na przymiarki.Brrrr.Tak więc stanęło na moim i zaczełam
                    mierzyć....Przy trzeciej stwierdziłam że jestem strasznie wybredną istotą i do
                    ślubu najprędzej pójde w worku na kartofle.Pani, widząc że do zdecydowanych nie
                    należe zaproponowała mi obejżenie kilku katalogów.I wtedy oto zobaczyłam to
                    cudo...
                    www.lisaferrera.pl/index.php/cPath/34_36?osCsid=034710ce9736c11b4fe3fdb4038903c8
                    Nie mam pojecia jak ja bede w niej wyglądać ale innej nie chce smile<chyba>.
                    Być może w rzeczywistości wcale nie bedzie taka piekna- niestety nie mieszkam w
                    miejscy gdzie znajduja sie tego typu salony i nie bedzie mi dane sprawdzic.
                    W każdym razie za tydzien jestem umówiona na "zdjęcie miary"
                    Pozdrawiam Was wszystkie i życze miłych przymiarek.
                    • ma-la Re: moja wymarzona :) 23.09.06, 12:44
                      Jest cudna!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • agnese_zb Re: moja wymarzona :) 24.09.06, 14:41
                      dół podobny do mojej, tylko że ja wolałam koronki na górze
                      • agnese_zb Re: moja wymarzona :) 24.09.06, 14:42
                        a oto moja: www.lisaferrera.pl/product_info.php/products_id/2?
                        osCsid=034710ce9736c11b4fe3fdb4038903c8
                  • dusia0701 moja wymarzona.... 20.09.06, 15:20
                    zapomniałam dodać że chodzi o model 889 smile
                    • olenka_a Re: moja wymarzona.... 20.09.06, 17:36
                      Piękny dół! Naprawdę super!
                    • gosiaczek-82 do dusia 20.09.06, 20:26
                      czesc mi wlasnie ta sukienka przypadla najbardziej do gustu i o innej nie
                      chciałam nawet myslec,ale tylko do momentu gdy zobaczylam ja na zywo i
                      przymierzylam...suknia nawet w polowie nie jest tak piekna jak na zdjeciu, do
                      tego cieżka jak nie wiem co....i co mnie zraziło(mam duzy biust) to moj biust
                      wygladał na dw razy wiekszy...suknia jest dobra jesli jakas dziewczyna chce
                      sie optycznie "poszerzyc"...mimo ze wyglada na zdjeciu...z tego co wiem sa
                      tylko 4 suknie na cala Polske,wiec radze isc i samej przymierzyc......moze Ty
                      bedziesz w niej wygladała pieknie..czego Ci zycze,ja niestety musiałam zmienic
                      zdanie...slub.9.2007
                      • dusia0701 Re: do gosiaczek 20.09.06, 21:48
                        Oooooooooo to bardzo mnie zmartwiłaś moja droga.Raczej nie bede miała okazji
                        przymierzyć tego cuda poniewaz nie ma jej w salonach w mym niewielkim miescie.
                        Miałam zamiar ją szyć.No i nie wiem czy sie nad tym poważnie nie
                        zastanowie.Choć przyznam szczerze ze byłoby mi szkoda.
                        Napisz mi prosze z jakiego materiału uszyta była ta która mierzyłaś?? Widze ze
                        mamy podobny gust wiec moze wpadła Ci w oko jakaś inna, równie ładna sukienka?
                        Taka którą byc moze również mierzyłaś. Dziekuje ci baaaardzo za te
                        uwagi.Pozdrawiam serdecznie.
                      • agnese_zb Re: do dusia 24.09.06, 14:45
                        ta moja ma mieć dopinany tren więc może nie będzie taka cięka, muszę też
                        przymierzyć i zobaczymy Ale będę ją szyła, a nie z salonu.
                        • agnese_zb Re: do dusia 24.09.06, 14:46
                          agnese_zb napisała:

> ta moja ma mieć dopinany tren więc może nie będzie taka cięka, muszę też
                          > przymierzyć i zobaczymy Ale będę ją szyła, a nie z salonu.

miało być 'nie będzie taka ciężka' wink
                          • dusia0701 Re: do agnese_zb 24.09.06, 19:31
                            Piękna sukniasmile Ja już sie chyba zdecydowałam na tą :
                            www.lisaferrera.pl/product_info.php/products_id/74?osCsid=ed524cc648ed263bff2af4c520098295
                            + odpinany trensmile
                            Pozdraw3iam i zycze miłych przymiarek
    • nombrilek Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 20.09.06, 09:44
      Ja tez narazie buszuje po necie, a do salonu zajrze pewnie po nowym roku
      dopiero, a slub 16 czerwca smile
      • kunsia Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 20.09.06, 10:10
        A mi sie strasznie podoba Pronovias Egipto- 6 w kolekcji Costuro w make your
        choice wygalada na bardzo elegncka pzrez koronki a jednoczesnie nie jest to
        taka wielka sukienka...

www.pronovias.com/

mój suwaczek
    • dodkax Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 20.09.06, 10:15
      Ja się zakochałam w jednej z sukien La Spos'y dostępnej tylko w jednym salonie,
      tak by móc ją przymierzyć przed ewentualnym zakupem smile.

To model Guatine smile))))))))). www.motamot.pl/
    • kasila Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 20.09.06, 10:23
      cześć! Ze mną jest podobnie. owdiedziłam 2 salony, ot tak, żeby mama mnie
      zobaczyła w sukience i żeby poczuć choć trochę, że to się na prawdę dzieje. W
      pierwszym salonie pani była bardzo miła. Kiedy dowiedziała sie, że jest to
      pierwszy salon, który odwiedzamy pokazał mi różne modele sukienek: gładkie,
      koronkowe, "królewny", jednoczęściowe. Powiedziała, że jest jeszcze sporo
      czasu, ale żeby się rozglądać. W drugim zaś, kiedy pani dowiedziała się, że
      ślub w przyszłym roku, zrobiła dziwną minę. Stwierdziła, że będzie nowa
      kolekcja i po co oglądać. Ledwo co udało mi się przymierzyć tą sukienkę:
      img19.imageshack.us/img19/5230/3084hh4.jpg na mnie nie wygląda dobrze,
      osoba musi byc wysoka. Ale tren jest nieziemski!smile
      A co do internetu, to ja również przeglądam stronki, ale większość sukienek
      jest z koronki, a ja średnio się w niej czuję.
      pozdrawiam
      ps. mam nadzieję, że udało się wkleić zdjęcie.
      • mysza_klapsiara Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 20.09.06, 10:40
        Ja trafiłam na przemiłe panie ekspedientki. Poszperały, powyciągały zza szyby i
        mogłam przymierzać do woli. Nic to, że zdecydowałam się na drugą z sukien, jakie
        przymierzyłam. I w sumie wiem, że pozostało jeszcze mnóstwo czasu, ale w żadnym
        z salonów nie mają prawa powiedzieć, że to za wcześnie. Pozdrawiam.
      • figa_11 Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 20.09.06, 10:47
        Ja również źle się czułam w koronkach. Chciałam suknię prostą, skromną a zarazem
        elegancką. Tak jak Wy buszowałam ponad rok po internecie. Kiedy zobaczyłam ten
        model sukni zakochałam się. Pojechałam do salonu przymierzyłam i kupiłam.
        Czekałam na nią 4 miesiące. Potem były przymiarki i dopasowanie. W dniu ślubu
        byłam szczęśliwa i dumna ze swojej sukni. Suknia była bardzo wygodna, a
        wyglądała tak:
        img183.imageshack.us/img183/7548/dsc02618vo6.jpg
        • mariolkka A to moja :) 20.09.06, 12:02
          Chyba niedlugo wybiore sie do salonu zamowic smile
          www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=5&gr=3&poz=222
    • panna_nie_taka_mloda Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 20.09.06, 15:00
      mnie sie strasznie podoba sandalo-la sposa smile)) www.suknie-
      slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=7&gr=0&poz=417
      cudowna jest rowniez samoa, mozna ja zobaczyc na tej stronce
      www.splasposa.com/entrada_index.asp?idioma=1
      niedlugo wybiore sie zeby pochodzić po salonach i mam nadzieje, ze juz bede
      miala mozliwosc ja przymierzyc.. smile))
      jeszcze nie wiem jak na mnie beda wygladac i czy przypadkiem po przymiarce mi
      sie calkiem nie odmieni wink
      zycze Wam dziewczeta owocnego szukania tej jedynej sukni
      pozdrawiam smile
      • panna_nie_taka_mloda Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 20.09.06, 15:01
        zepsulam cos z linkiem
        www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=7&gr=0&poz=417
    • meliste Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 20.09.06, 18:01
      witam,

mój ślub za rok, obecnie buszuję po necie w poszukiwaniu mojej sukienki -
      udalam sie też do 2 salonów, żeby zobaczyć suknie na żywo.
      spodobało mi sie kilka sukni - w tym samym stylu - różnią się tylko
      materiałem /ceną/ , najbardziej jednak podoba mi się suknia - La Sposa - GAUDI:

www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=7&gr=1&poz=434
      www.pphmercator.com.pl/lasposa_www/la7.jpg
      zdjęcia nie oddają jej piękna;/
      mozna zamówić w kolorze kości słoniowej i taką bym chciała.
      Jeszcze mam sporo czasu więc na spokojnie będę się jeszcze rozglądać.
      pozdrawiam wszystkie Panny Mlode 2007smile

• dusia0701 Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 23.09.06, 11:15
      No i jak tam dziewczęta poszukiwania ?Ja w poniedziałek ide "zdjąć" miare.
      Pozdrawiam
      • martyna1985 a to moja 23.09.06, 11:21
        img178.imageshack.us/img178/5631/5210jc1.jpg
        Nie dokładnie taka, bo ja swoją szyję i zmieniam kilka rzeczy, ale mierzyłam i
        ta najbrdziej mi się podoba i jest bardzo bardzo lekka i wygodnasmile
        • litorija Re: a to moja 23.09.06, 11:30
          a mi się podoba taka suknia:
          img301.imageshack.us/img301/953/2712primarypv4.jpg
    • nombrilek Moja wymarzona... 23.09.06, 12:03
      www.classa.com.pl/kolekcja_2006.html

model C 343, ta co modelka tyłem stoi
    • dusia0701 Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 23.09.06, 12:09
      A ja już sama nie wiem.
      Bardzo podoba mi sie ta oto sukienka
      www.lisaferrera.pl/index.php/cPath/34_36?
      osCsid=cdb371940b9954f9149687c337241f19 model 889
      Ale jedna z forumkowiczek chyba skutecznie mi ją wyperdwadowała
      Jest jeszcze jedna która przykóła moją uwage. Oto i ona:
      www.lisaferrera.pl/index.php/cPath/34_37?
      osCsid=cdb371940b9954f9149687c337241f19 model 7140
      Może Wy, moje drogie, coś mi poradzicie.
      Chciałabym juz sie zdecydować ponieważ w poniedziałek jestem umowiona w salonie.
      Za wszelkie uwagi i rady z góry dziękuje
      Pozdrawiam
      Ps.Piekne suknie sobie dziewczeta wybrałyściesmile
      • litorija Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 23.09.06, 12:27
        Dusiu 7140 też mi sie kiedyś bardzo podobała.
        • dusia0701 Re: litorija :) 23.09.06, 13:25
          właśnie tak sobie myśle że chyba sie na nia zdecydujesmile Może tylko "dodam" do
          niej tren- odpinany oczywiście.Obawiam sie ze nic innego nie przypadnie mi do
          gustu...Za wybredna jestemsmile
      • adrianna79 Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 23.09.06, 15:16
        dusia... Ja przymierzylam 7140 i byla naprawde piekna! Mi z kolei bardzo sie
        podoba sukienka numer 2705 ktora jest powyzej tej 889. Wedlug mojego gustu to
        sukienka 889 bardziej pasuje na starsze panny mlode moze dlatego bo ma te
        bolerko - zawsze mozesz przymierzyc bez. Ale i tak nie podoba mi sie dol
        sukienki. Za to 7140 jest cudowna, tak samo jak 7145 - one maja naprawde
        wspanialy material!!! Jakbym miala wybrac miedzy tema dwoma to bym wybrala
        7140! Mama nadzieje ze pomoglam smile. Pozdrawiam
    • nicole_lucy Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 23.09.06, 13:07
      Jejku dziewczyny ale szalejecie. Moja mama kilka dni temu zapytala czy moze
      bysmy sobie po salonach pochodzily. No coz wydaje mi sie, ze niedlugo sie
      wybierzemy. Narazie na necie szukam, ogladam i sciagam na kompa. Za to moja
      kolezanka byla raz sie zapytac, powiedziano Jej ze za wczesnie i stwierdzila ze
      dopiero w kwietniu bedzie szukac (slub w lipcu). Takim kamikadze to ja nie
      jestem i na pewno niedlugo połaże po salonach.
      A to jedna z sukien jakie mi sie podobaja:
      www.duet.zaprasza.net/zd06_2/magnolia01.jpg
      Ma w sobie jakas "delikatnosc", no tak mi sie wydaje.

A ostatnio podobaja mi sie suknie z takim "czyms" na przez ramie. Tylko nieco
      szersze z jakiejs deliaktnej koronki.
      www.jola-moda.pl/gallery.php?category=suknie_slubne&collection=Kolekcja2&model=Patrycja

PS. Mam nadzieje, ze linki beda dzialac.
      • adrianna79 Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 23.09.06, 15:21
        A moja kochana mama dzisiaj (chociaz slub w sierpniu) zamowila mi te suknie....
        juz nie moge sie doczekac przymiarki
        img133.imageshack.us/img133/9397/a8137sukienkatj2.jpgpozdrawiam!
        • adrianna79 Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 23.09.06, 15:22
          jeszcze raz smile
          img133.imageshack.us/img133/9397/a8137sukienkatj2.jpg
          • dusia0701 Re: adrianna :) 23.09.06, 15:38
            Kochana bardzo mi pomogłaśsmile Miałam nadzieje ze znadzie sie ktos kto
            przymierzał ta sukienke.Prawde mowiac ułatwiłaś mi podjecie decyzji za co
            bardzo Ci dziekuje.
            Ps. A twoje CUDO zapiera dechsmile
            Pozdrawiam
            • adrianna79 Re: adrianna :) 23.09.06, 15:40
              daj znac czy czegos potrzebujesz. ta sukienke jest naprawde wspaniala! mam
              nadzieje ze tez tobie sie tak spodoba! daj znac jak wyszla przymiarka.
              a w jakim miescie bedziesz ja przymierzac? pozdrawiam!
              • dusia0701 Re: adrianna :) 23.09.06, 15:54
                Dziekuje Ci za chęć pomocysmile Najprawdopodoniej wybiore sie do Lublina (mam
                najbliżej)Najszybciej wybiore sie tam za trzy tygodnie (mam wtedy zjazdsmile-
                skorzystam z okazji i sie przejde)A później najprawdopodobniej bede ja szyć.Nie
                należe do wysokich istot i idealnie wymiarowych wiec ta z salonu wymagałaby na
                pewno wielu przeróbek.A poza tym szycie wyniesie mnie taniej.
                Jescze raz dziekuje za dobre radysmile
                Serdecznie pozdrawiam i mam nadzieje ze bedziemy w kontakcie.
                • adrianna79 Re: adrianna :) 23.09.06, 15:56
                  nie wahaj sie pisac na priva. jestem tutaj w kontakcie z jadna z dziewczyn.
                  swietna dziewczyna! nigdy sie nie spodziewalam ze poznam tak wiele wspanialych
                  osob! pozdrawiam!
                • dusia0701 Re: adrianna :) 23.09.06, 15:58
                  W takim razie nie omieszkam sie odezwać. Życze miłego dniasmile
    • iizabelaa Re: Ciągle się waham :))) 23.09.06, 15:36
      Czy ta suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=6&poz=320
      a może ta
      suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=4&poz=424
      a może smile))
      suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=10&poz=192
      A może jeszcze cos innego smile))
      • adrianna79 Re: Ciągle się waham :))) 23.09.06, 15:44
        a w ktorym kolorze jest tobie lepiej? jezeli kolorystyka jest ta co na zdjeciu
        i w obu kolorach jest tobie dobrze to ja bym wybrala te 2! chociaz ja taka
        suknie moglabym ubrac na bal (oczywiscie w innym kolorze) to wzor sukienki jest
        piekny! ta pierwsza jest tez ladna, ale ta 2 jest zdecydowanie najladniejsza z
        tych dwoch, bo trzecia wogole nie dorownuje tym 2 pierwszym!
        • iizabelaa Re: Ciągle się waham :))) 23.09.06, 16:12
          Nie patrz na kolory, bo ja chce białą. A każda z tych sukien mozna mieć w
          każdym z tych kolorów co widzisz na zdjęciach. Narazie przymierzałam tylko 1 i
          3, bo 2 jeszcze nie ma w salonie. Jeżeli chodzi o te co przymierzałam to bardzo
          dobrze się czuje w tym kroju smile
          • adrianna79 Re: Ciągle się waham :))) 23.09.06, 16:18
            to w takim wypadku tylko 1, bo 3 do mnie nie przemawia sad. ciesze sie ze kroje
            tobie odpowiadaja- to jest chyba najwazniesze w wyborze sukienki! biala 2 nie
            wydaje mi sie ze bedzie ladna. ten wlasnie ciemniejszy kolor bardzo uwydatnia
            jej piekne aplikacje. ale to jest moje zdanie... powodzenia
            • iizabelaa Re: Ciągle się waham :))) 23.09.06, 16:25
              Ja tez się skłanima do 1. Ale jeszcze troche czasu do czerwca więc duzo może
              się zmienić smile))
    • tchiopentalik Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 23.09.06, 15:40

Mi bardzo podoba się ta suknia , ale wszyscy mówią , że będę odważna jak
      ubiorętaki gorset. Czy któraś z was miała suknie z takim gorsetem z koronki
      www.jola-moda.pl/gallery.php?category=suknie_slubne&collection=Kolekcja1&model=Kelly

nie wiem czy dobrze wkleiłam.
      • adrianna79 Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 23.09.06, 15:46
        tak bardzo, ale to bardzo odwazny gorset... wedlug mnie nie nadaje sie do
        kosciolka! o dziwo wiele tutaj sukien ma wlasnie takie przezroczyste brzuszki
        to moze i tak teraz mozna isc do kosciola. gratuluje odwagi! smile
    • sweetnice Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 23.09.06, 15:59
      ja już wybrałam to suknia firm HERMS sondic (chyba sie nie pomyliłam w nazwie
      irmy ) mierzyłam ją jest sliczna i albo kupie w salonie albo odkupie od kogoś
      jak sie uda to zamieszcze zdjęcie

nie pozwolono mi zrobić zdjęcia jak sie w nią ubrałm wiec zrobiłąm zdjęcie
      sukni na wystawie smile

img106.imageshack.us/my.php?image=dscf4219yj6.jpg
      • adrianna79 Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 23.09.06, 16:06
        sweetnice. ja bylam w tym sklepie. obsluga jest wspaniala. moja suknia zostala
        tam wlasnie zamowiona. w prezencie dostalismy tygodniowy pobyt w karpaczu.
        powodzenia.
      • inkageo Uwaga!!! Do sweetnice:) 24.09.06, 13:29
        Bardzo dokładnie sformułuj umowę, obsługa w salonie jest bardzo miła, a suknie
        piękne..niestety mnie chcieli tam oszukać..sad Szyć sukienkę na miejscu, a
        sprzedać jako "firmową" Herm's.. Zresztą z tym Herm'sem to podejrzana sprawa..
        Marka jest chyba fikcyjna, a sukienki w cenie renomowanych firm zagranicznych,
        bo dochodzą do 3000 zł.
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=46266816
        Jeżeli masz jakieś pytania to pisz na gazetowegosmile
        Pozdrawiamsmile
        • inkageo Re: Uwaga!!! Do sweetnice:) 24.09.06, 13:47
          A sukienkę Herm'sa, którą chciałam zamówić w Adeline znalazłam niedawno w
          internecie, to model amerykańskiej firmy Christiana Wu, na dowód załączam
          zdjęcie. W Herm'sie ta sukienka nazywa się Tena i jest identyczna (do mierzenia
          mają inny kolor - białą z szarą szarfą, ale ja chciałam zamówić dokładnie taką
          jak na zdjęciu u Christiany Wu).
          img168.imageshack.us/my.php?image=christianawu5422ux7.jpg
    • agas_g Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 23.09.06, 16:40
      oni troche chyba przesadzają....

suwaczki.waszslub.pl/img-2007063000400430.png
      • adrianna79 Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 23.09.06, 16:43
        huh???
        • panieneczka_z_okieneczka Re: panny młode 2007 cd - wybrałyście już sukien 24.09.06, 16:13
          ja tez na razie sie przygladam, na razie w necie ,ale chyba trzeba
          bezposrednio, zdjcia zawsze co innego pokazuja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka