anusiaczek87 21.09.06, 14:59 tu tez sie pochwale a co wybralam fotografa, co o nim sadzicie? http://www.marcindryl.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladny_mru Re: mam fotografa :) 21.09.06, 15:12 Jeśli można, to jaką cenę wynegocjowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
anusiaczek87 Re: mam fotografa :) 21.09.06, 15:24 odpowiedz przesle Ci na gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
milkablabla1 Re: mam fotografa :) 21.09.06, 15:35 przejrzałam jego stronę. Uważam że zdjęcia fajne, niektóre nawet bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
kajka711 Re: mam fotografa :) 21.09.06, 15:40 Ja też wybrałam fotografa i aby nie być posądzoną o ukrytą reklamę nie podam jego adresu Ale podpowiem zagubionym w tym temacie jak to zrobiłam : znalazłam stronę www.forumslubne.pl zarejestrowałam się i uzyskałam dostęp do rozmów, zdjęć jednych z lepszych w Polsce fotografów ślubnych ( przynajmniej tak mi się zdaje, poczytałam, pooglądałam i wybór stał się zdecydowanie dużo łatwiejszy. Polecam tą metodę Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: mam fotografa :) 21.09.06, 20:41 anusiaczek a skąd jesteś? Bo ja z Białegostoku i też się zastanawialiśmy nad Marcinem Drylem :o) Bardzo miły, kontaktowy i sympatyczny cżłowiek ;o) Już byśmy go wybrali gdyby nie fakt, że znaleźliśmy fotografa, który bardziej odpowiadał naszym wymaganiom :o) Nasz Wielki Dzień - 14.07.2007r. Odpowiedz Link Zgłoś
chmurcia4 Re: mam fotografa :) 21.09.06, 21:05 cześć, ja też jestem ciekawska - skąd jest ten FAJNIUTKI fotograf Zdjęcia całkiem sympatyczne, podobają mi się Odpowiedz Link Zgłoś
foto_slubik Re: mam fotografa :) 21.09.06, 22:07 Uuu, zdjecie mocno przecietne, bez pomyslu, bez polotu. ale de gustibus... Odpowiedz Link Zgłoś
anusiaczek87 Re: mam fotografa :) 22.09.06, 08:12 moim zdaniem sa bardzo ladne, nie wiem czemu piszesz, ze sa bez polotu, zeby zbic konkurencje? Odpowiedz Link Zgłoś
foto_slubik Re: mam fotografa :) 22.09.06, 10:38 nie, nie dlatego, żeby zbić konkurencję, bo nie pokazuje swoich zdjec, nie namawiam do skorzystania z moich uslug. podaję tylko moją obiektywną opinię. uważam, że bez polotu, bo są po prostu wtórne. kadry, które widzialem na wielu innych stronach fotograficznych, tylko że w lepszym wykonaniu Odpowiedz Link Zgłoś
anusiaczek87 Re: mam fotografa :) 22.09.06, 08:11 kasiu ja mieszkam 100 km od Białegostoku, a jakiego fotografa znalezliscie? i za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: mam fotografa :) 22.09.06, 08:16 My znaleźliśmy pana, który pracuje w zakładzie fotograficznym, a w weekendy robi zdjecia na ślubach :o) Z opinii wielu osób słyszałam, ze jest to dobry fotograf :o) A przede wszystkim bardzo kontaktowy, można się z nim umówić na co tylko chcesz, na plener innego dnia, poza Białymstokiem, na reportaż, na zdjecia o każdej porze :o) Jak dla nas jest super ;o) p.s. Pan Marcin robi ładne zdjecia, ale po spotkaniu z nim i 3 godzinnej rozmowie jakoś się do niego nie przekonałam, brakowało mi w jego zdjeciach tego "czegoś". A nasz fotograf robi zdjecia za 1100 zł, Pan Marcin za 800 zł, wolę dopłacić te 300 i mieć to co chcę :o) Odpowiedz Link Zgłoś
anusiaczek87 Re: mam fotografa :) 22.09.06, 08:24 a mi sie podobaja, dla mnie maja to cos obejrzalam juz sporo jego zdjec.. mam nadzieje ze uda sie nam spotkac, bo umowe podpiszemy na odleglosc.. Kasiu a kto u Was bedzie gral? Odpowiedz Link Zgłoś
anusiaczek87 Re: mam fotografa :) 22.09.06, 08:27 a ile biora? znasz moze jakiegos dj-a? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: mam fotografa :) 22.09.06, 08:31 My za zespół placimy 2800 zł. To dużo jak na Białystok, ale warto ;o) Słyszeliśmy od wielu osób, że to bardzo dobry zespół,mówili nam o tym fotograf, kamerzyści z którymi rozmawialiśmy,wiec mam nadzieję, ze sie nie zawiedziemy ;o) Mąż mojej koleżanki jest dj ;o) Na codzień gra w jednym z białostockich lokali ;o) Pewnie ma jakichś znajomych dj ;o) Poza tym dużo nr tel jest w Poradniku Ślubnym wydanym z ofertą slubną w Białymstoku :o) Nasz Wielki Dzień - 14.07.2007r. Odpowiedz Link Zgłoś
anusiaczek87 Re: mam fotografa :) 22.09.06, 08:49 wszystko fajnie tylko ja teraz jestem w Wawie, ciekawe czy tu tez mozna ten poradnik kupic... szukam dj na male przyjecie ok. 60 osob, srednia wieku to jakies.. 40 lat moze wiecej.. Odpowiedz Link Zgłoś