Dodaj do ulubionych

wystroj baloniki i bibula

27.09.06, 21:25
bede miala sale wystrojona balonikami i bibula znacie moze jakeis ciekawe
wzory ktory by mozna powycinac z bibuly i jak porozwieszac baloniki zeby byly
ladne baloniki bede miala w wielu kolorach zeby bylo kolorowo i wesolo tak
samo bibula ja wiem ze to moze troche obciachowe ale u mnie jest taki zwyczaj
ze tak sie ubiera no i przed domem plot i ogrodek tez bede miala tak podobnie
ubrany
Obserwuj wątek
    • ewik67 Re: wystroj baloniki i bibula 27.09.06, 21:31
      Oprócz obciachowaych baloników i bibuły oraz niekarmienia "tzw. obsługi" macie
      równie obciachowy zwyczaj zjadania znaków interpunkcyjnych, czy to twój wkład
      "intelektualny" w dorobek okolicy?
      • niunia_811 Re: wystroj baloniki i bibula 27.09.06, 21:36
        jak ci sie nie podoba to nie czytaj nie ma takiego obowiazku ja szkole juz dawno
        skonczylam i nie trzeba mi nauczycielki znow chyba ze masz takie ambicje to sie
        zapisz do jakiejs szkoly i tam ucz innych jaka maja ochote na taka jak ty
        • ewik67 Re: wystroj baloniki i bibula 27.09.06, 21:38
          > jak ci sie nie podoba to nie czytaj nie ma takiego obowiazku ja szkole juz dawn
          > o
          > skonczylam
          Tak, wiem, krawiecką, ale nawet w zawodowkach ortografii uczą.
          • niunia_811 Re: wystroj baloniki i bibula 27.09.06, 21:40
            tak krawiecka i wcale sie tego nie wstydze szkola jak kazda inna nie musza
            wszyscy byc magistrami bo kto by na nich robi zreszta ja znam sposo magistrow
            glupszych od niejednej krawcowej
            • ewik67 Re: wystroj baloniki i bibula 27.09.06, 21:42
              ja znam sposo magistrow
              > glupszych od niejednej krawcowej
              Nigdzie nie twierdze, ze takie przypadki się nie zdarzają, ale ty do nich z
              pewnością nie nalezysz.

nie musza
              > wszyscy byc magistrami bo kto by na nich robi
              Dziecinko, sami na siebie robią, sami. Ty mozesz co najwyżej DLA nich, za co ci
              zapłacą. Chyba ze jakość twoich usług rowna się "dobremu wychowaniu" i
              "inteligencji".
          • ewcia_851 Re: wystroj baloniki i bibula 27.09.06, 21:41
            witaj!Byłam oststnio na weselu gdzie była taka wlaśnie dekoracja kolorowa i z
            bibułkami i szczerze to wyglądało to okropnie jak na odpuście! ale każdy ma
            swój gust.
            • mayagaramond Re: wystroj baloniki i bibula 27.09.06, 21:59
              ja mowie precz balonom, bibule itp. Jesli ma byc swojsko to wez moze polne
              kwiaty. Nie przypominam sobie zednaj ladnej dekoracji z balonami. I nie chodzi o
              to, ze kazdy musi miec w palacu (ja na przyklad nie chce) na zlotej zastawie.
              Ale balony to moze na zabawe przedszkolna.
              • niunia_811 Re: wystroj baloniki i bibula 27.09.06, 22:01
                ale w sali gdzie ja bede miala wesele zawsze sa balony i bibula chcialabym tylko
                zeby bylo tak troche inaczej ze jak juz beda balony i bibula to nie tak wiejsko
                czarodziejsko tylko jakos bardziej elegancko chociaz to remiza tylko a nie palac
                bardzo dobry pomysl z kwiatami tylko ze moze wieczorem zwiedna
                • mayagaramond Re: wystroj baloniki i bibula 27.09.06, 23:25
                  dowiedz sie w kwiaciarni czy zycie kwatow mozna jakos przedluzyc, na pewno maja
                  sposoby. Moze i balony moga fajnie wygladac, ale ja ladnej dekoracji za balonow
                  nigdy nie widzialam.
    • agajp7 Re: wystroj baloniki i bibula 27.09.06, 21:56
      witaj niunia_811
      musisz poszukać na stronach internetowych związanych z wystrojem sali, jest
      wiele przykładów i wcale nie kiczowatych (kolorowo nie zawsze = kiczowato!)
      • epox123 Re: wystroj baloniki i bibula 27.09.06, 22:04
        U mnie też będą balony,bo ja je lubie,a i dzieciaki będą miały trochę zabawy.
        • mam6lat Re: wystroj baloniki i bibula 27.09.06, 22:40
          podeślę ci fotki,
          jesli uda mi sie znaleść...
          kuzyn ma 26 lat,
          więc to juz (!)przed 28 laty jego rodzice mieli takie dekoracje - niestety
          zdjęcia cz.-b.
          • ozi29 o ewik nowy:)))))))))) 28.09.06, 09:56
            czyzby ewik 75 zmienil sie w ewika 65 buhahhahahha
          • ozi29 Re: wystroj baloniki i bibula 28.09.06, 09:56
            przepraszam 67wink
            • dekoria Re: wystroj baloniki i bibula 03.10.06, 07:55
              Jeśli już koniecznie chcesz bibułkę to może w 2-3 kolorach (bo mnogość raczej
              nie idzie w parze z elegancją).
              Jedną z dekoracji robiliśmy z tkanin przeplatanych gałązkami, do których
              przywiązywaliśmy malutkie kwiatuszki robione z bibuły. Zajęło to dużo czasu ale
              ewyglądało fajnie.
              Najpierw pocięliśmy bibułę na paski ok. 5 cm, potem jeden brzeg podkręcaliśmy
              (jedna bibuła biała, druga żółta), następnie z białej robiliśmy środki kwiatków
              z żółtej "płatki", potem jeszcze z zielonej bibuły (paska ok.1-1,5 cm)
              robiliśmy listki.
              Roboty na długie zimowe wieczory sporo, ale warto było. Efekt możesz obejrzeć
              na www.dekoria.info (sala biało-żółto-bordowa).
              Mam nadzieję, że znajdziesz jakąś ładną dekorację, nie przejmuj się
              komentarzami to TWÓJ dzień i będzie tylko jeden TOBIE ma się podobać a nie
              innym. Chcesz mieć bibułę to poszukaj czegoś co ładnie będzie wyglądało i do
              roboty.
              Pozdrawiam
              Agnieszka
              • woi.mi Re: wystroj baloniki i bibula 03.10.06, 09:29
                Niestety nieraz sale mają tak "piękne" stropy,że trzeba je zakryć.Najtaniej
                wychodzą jednak powiązane balony.Zastosuj najwyżej dwa kolory (perłowy plus
                jakiś swój ulubiony) dopasowane do wystroju stołów,swojego bukietu.Zamiast
                bibuły,jeśli chcesz koniecznie możesz kupić gotowe girlandy,ale tez w jednym z
                tych kolorów.Wiele kolorów będzie wyglądało odpustowo.
    • kamu2 Re: wystroj baloniki i bibula 03.10.06, 09:43
      Witaj,może ja Ci cos podpowiem,osobiście też nie jestem zwolenniczką balonów
      ale są takie sale które niestety nie da sie inaczej ubrać jak
      np.balonami,materiałami.
      Ale nie lepeij zdecydować sie na 2 kolory lub max 3,wisz jak to sie mówi co za
      dużo to nie zdrowosmile Jak byłam na studiach to dorabiałam sobie u takie
      dekoratorki i czasem ubierałyśmy remizy itp,podpowiem ci jak zrobic aby
      girlanda z balonów się ładnie układała,musisz zrobić kółko(najlepiej z grubszej
      dekturki) zrobić jeden otwór na środku kółke i 3 otwory po bokach,w te 3 otwory
      po bokach wkładasz balony(najlepeij 1 koloru) a w środkoy otwór przeciągasz
      sznurek i tak następne i następne,troche pracy ale efekt jest murowany,jeśli
      nie zrozumiałaś jak to zrobić to moze postaram sie rozrysować i wysłac ci
      mailem,ale jeszcze raz radze ci zdecydowac sie na 2 lub max 3 kolory napewno
      bedzie lepiej,pozdrawiam i zycze udanej dekoracji,to twoja dekoracja i tobie ma
      sie podabac,swoją drogą komentarze niektórych osób są zbędne,nie wiem po co
      takie osoby siedzą i forum zaśmiecają!!!!!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      www.skrypty.bizneswesele.pl/Pamietniki/pamietniki.php?mod=show&id=124
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka