gor.ka 01.10.06, 11:16 Szukam dj-a lub zespołu, który może zagrać na weselu w Toruniu. Proszę o jakąś rekomendację, najlepiej od kogoś, kto słyszał zespół/dj-a na weselu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justynam24 Re: Toruń zespół/dj 01.10.06, 11:48 na moim weselu gral zespol itd z Inowroclawia - www.itd.art.pl/index.php na weselach graja w skladzie 7 osobowym. Goraco polecam. Goscie byli zachwyceni. Odpowiedz Link Zgłoś
robilka Re: Toruń zespół/dj 01.10.06, 18:59 Oczywiscie polecam zespol SEXBOMBA Sklad ONA I ON ale jakie show juz sie nie moge doczekac naszego slubu i tych tancow.... Odpowiedz Link Zgłoś
wschodzace_slonce Re: Toruń zespół/dj 01.10.06, 19:47 Witam. Na weselu u jednej kolezanki, sexbomba byla rewelacyjna (2 lata temu), na weselu u drugiej (miesiac temu) byli fatalni. Robili bardzo dlugie przerwy, grali bez "wysilanie sie". Juz wczesniej slyszalam, ze zalezy jaki maja dzien. Ostatnio u innej kolezanki byl dj, i uwazam, ze byl bardzo dobry. Jak zdobede namiary to podesle. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gor.ka Re: Toruń zespół/dj 01.10.06, 20:00 Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Własnie zespół mi się wykruszył (bawiłam się prz nim na weselu) i nie mam pomysły skąd wziąć namiary na inny. Nie chcę barać kogoś "w ciemno". Odpowiedz Link Zgłoś
alina1980 Re: Toruń zespół/dj 02.10.06, 13:44 Hej. u nas na weselu grał zespół z Torunia Klimek i Mączka Band. 2 mężczyzn + 1 kobieta. Wszyscy byli zachwyceni, niebanalna muzyka, tzw. dla każdego, fajnie, szybko i sprawnie poprowadzone oczepiny, grali dość dużo kawałków w jednej serii, dopóki goście nie schodzili z parkietu. Podaje nr tel. p. Piotr Klimek 056 648 23 88. Napisz co postanowiłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
alexa38 Re: Toruń zespół/dj 02.10.06, 17:09 U nas będzie grał zespół MIRAGE, bardzo sympatyczni ludzie,polecam Odpowiedz Link Zgłoś
marta_s6 Re: Toruń zespół/dj 02.10.06, 22:45 U nas tez bedzie zespół Mączka Band. Co prawda nie bylam na zadnym weselu na ktorym grali ale oni tez grywaja na balu Geofizyki a tam byli super!!!Zreszta o jakosci zespolu swiadczy tez ilosc wolnych termiow a raczej ich brak....a wiem,ze ten zespol mam juz zarezerwowany prawie aly przyszly rok! Odpowiedz Link Zgłoś
alina1980 Re: Toruń zespół/dj 03.10.06, 10:06 Tak tak zgadzam sie z Toba. Naprawde polecam ten zespoł. Sa swietni i rzeczywiscie terminy maja pozajmowane. U nas grali na weselu i poprawinach. Sporo zaplacilismy bo 2300 zł, ale bylo warto. Dobry zespol na weselu to podstawa. A Ty marta_s6 ile im placisz? Odpowiedz Link Zgłoś
marta_s6 Re: Toruń zespół/dj 04.10.06, 13:24 do alina 1980!!My na razie podpisalismy umowe na 1800zl (bo tyle nam powiedzieli)ale na pewno cos dozucimy....a i mamy zamiar karmic zespol))))))))))))))a slyszalam,ze sa tacy co o to nie dbaja)))a i gdzie misliscie wesele???my mamy Rubbens'a.... Odpowiedz Link Zgłoś
marta_s6 Re: Toruń zespół/dj 04.10.06, 13:27 p.s dorzucimy pisze sie tak))sorki za blad...chyab zjadlamliterke)) Odpowiedz Link Zgłoś
natina0 Re: Toruń zespół/dj 03.10.06, 11:45 ja widziałam wesele w wykonaniu klimek i...beznadzieja,zapłakałabym sie gdyby ktos poprowadził mi tak nudne wesele.my mielismy sex bombe Odpowiedz Link Zgłoś
robilka Re: Toruń zespół/dj 03.10.06, 10:12 Moze kolezanka nie zaplacila za jedzenie dla zespolu i nie mieli sil? Odpowiedz Link Zgłoś
natina0 Re do wschodzace słonce 03.10.06, 11:47 miesiac temu sexbomba grała na moim weselu....czyzbys była moim gosciem Odpowiedz Link Zgłoś
wschodzace_slonce Re: Re do wschodzace słonce 03.10.06, 21:51 Twoim gosciem nie bylam, a szkoda bo wydaje mi sie, ze bylas super przygotowana na swoje wesele.. Moze co nieco bym podpatrzyla... Data zostala oczywiscie zaokraglona. Zreszta z Twoich opisow wynika, ze bylas bardzo zadowolona ze swojego wesela, a "tamta" Panna Mloda byla bardziej zestresowana i zawiedziona... Jak masz jakies przedslubne wskazowki, albo namiary na dobrego kamerzyste to podeslij na gazetowego. Do slubu 11 dni, a mnie sie kamerzysta wykruszyl.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
robilka Do natina 03.10.06, 22:59 Sorrki, ze pytanie z innej beczki, ale chcialabym zapytac gdzie mialas wykonywany makijaz? Ten ktory nie spodobal sie narzeczonemu, ale za to mi sie bardzo spodobal i chcialabym wiedziec. Z gory dziekuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
natina0 Re: Do natina 06.10.06, 00:43 robilka napisała: > Sorrki, ze pytanie z innej beczki, ale chcialabym zapytac gdzie mialas > wykonywany makijaz? Ten ktory nie spodobal sie narzeczonemu, ale za to mi sie > bardzo spodobal i chcialabym wiedziec. Z gory dziekuje. Pozdrawiam makijaz wykonany w toruniu w perfumerii "douglas" Odpowiedz Link Zgłoś
wschodzace_slonce Do Natina0 03.10.06, 22:03 Cos mi sie wydaje, ze nie tylko ja date zaokraglilam Czy nie slubowalas 16.09? Odpowiedz Link Zgłoś
natina0 Re: Do Natina0 06.10.06, 00:42 jasne ze 16.09,czas tak szybko leci ze wydaje mi sie jakby to było msc temukamerzyste mam rewelacyjnego(moje gg1178564)jesli moge zapytac to z czego wywnioskowałas ze byłam super przygotowana do wesela?choc nie ukrywam ze wszystko było dopiete na ostatni guzikjeszcze nic nie opisalam bo czekam na fotki wtedy sie pochwale pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
natina0 Re: Do Natina0 06.10.06, 00:53 zapomniałam zapytac czy ty tez masz w filmarze?jesli tak to mam sporo wskzówek dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
roti84 Re: Do Natina0 06.10.06, 09:01 witam!! jeśli jest to możliwe poproszę o wskazówki dotyczące restauracji Filmar, moje wesele odbędzie się tam 18.08.2007. pozdrawiam i z góry dziękuję!! (moje gg:3484373) Odpowiedz Link Zgłoś
stalcia Re: Do Natina0 06.10.06, 12:28 odnośnie Filmaru - powiedzcie proszę, jak tam jest na weselach: ile osób, jakie ceny, jak z organizacją? dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
roti84 Re: Do Natina0 06.10.06, 13:22 hej!! jezeli chodzi o Filmar to moge powiedziec cos o cenach i salach. wiec jezeli chodzi o ceny to sa 3 opcje cenowe do wyboru (w zaleznosci od menu)140, 150 i 160 zl.(sa pewnie jeszcze inne mozliwosci , ale sie tym nie interesowalam.)do tego gratis apartament. poprawiny sa platne dodatkowo 35 zl. do wyboru sa 2 sale . mniejsza na pietrze (chyba do 100 osob) i ogromniasta na dole.ogolnie robi super wrazenie!www.hotelfilmar.pl/ to jest strona hotelu, tam mozesz sobie poogladac sale, ale szczerze mowiac o wiele lepiej wyglada to na zywo. pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
stalcia Re: Do Natina0 06.10.06, 14:45 Dziękuję ślicznie za informacje. Trochę drogo, ale pewnie w Toruniu taniej nie da rady... Odpowiedz Link Zgłoś
roti84 Re: Do Natina0 06.10.06, 16:42 hej! jezeli chodzi cenę to podobnie jest w heliosie, rubensie itp. taniej mozesz miec np w zamkowej-120zl/os+ok 1000 za poprawiny (ale tam to max 60 osob wejdzie) Odpowiedz Link Zgłoś
alexa38 Re: Toruń zespół/dj 06.10.06, 17:15 Jeśli chodzi o sale w Toruniu to ja poświęciłam na szukanie dość dużo czasu i w końcu stanęło na hotelu WALTER.Sala jest piękna,a cena 140/os.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
alina1980 Re: Toruń zespół/dj 10.10.06, 14:54 Hej. Marta_s6 to widze Maczki maja niejednolite ceny hmm... Wesele mielismy u Waltera. Sala super. Cena na poczatku owszem wyniosla 140zł, natomista potem wzrosla do 180 zł od ossoby, mielismy wesele na 130 osób a na poprawianch 100 osób. Generalnie jedzenia zostalo bardzo malo, a spodziewalismy sie wiecej. Pani wlascicielka jest niezbyt mila. Nie przypadla nam do gustu, ale nie moglismy nigdzie znalezc sali na taka ilosc osób z hotelem. Generalnie bylismy zadowoleni, wesele w wielim stylu wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
alexa38 Do alina1980 10.10.06, 17:29 Witaj! Czy mogłabyś mi podać szczdgóły dotyczące wesela u Walterów,np.jakie mieliście menu,może być na gazetowego. Też słyszałam o tej babeczce... I trochę się martwię...Ale sala jeste taaaka przyjemna.Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś