anetgmu 02.10.06, 14:26 hej! mam pytanko gdzie można tanio i solidnie wywołac zdjecia z aparatu cyfrowego? Mam ich mnóstwo ze ślubu i szukam dobrego, taniego punktu. Jestem z Warszawy. Z góry dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aiczka Re: zdjęcia z cyfrówki 02.10.06, 14:33 Chyba we wszystkich punktach usługowych robią teraz również odbitki ze zdjęć cyfrowych. Ja korzystam zwykle z punktu w Carrefour Reduta i przynajmniej w przypadku zdjęć na błonie dosyć się sprawdza (tzn. technik nie tylko wrzuca film w maszynę a jeszcze dobiera od czasu do czasu parametry naświetlenia) - zwłaszcza przy zamówieniu "tylko dobre zdjęcia" (wtedy zdjęcia wątpliwej jakości pozostawiają do decyzji klienta). Zwykle tam i pewnie w innych opdobnych punktach są rozmaite promocje, np. może być taniej, jeśli się godzisz na dłuższy czas oczekiwania, jesli zamówisz więcej, jeśli wybierzesz odpowiedni format etc. Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: zdjęcia z cyfrówki 02.10.06, 14:34 zdecyduj, czy tanio, czy solidnie Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: zdjęcia z cyfrówki 02.10.06, 14:53 bodajze w tesco sa super promocje po 18 gr zdjecie a nie rozni sie niczym od np. kodaka... Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: zdjęcia z cyfrówki 02.10.06, 14:49 tanio i solidnie to w labofocie na kijowskiej 1. popros o znizke hurtowa. Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: zdjęcia z cyfrówki 02.10.06, 15:54 Kiedy jeszcze mieszkalam w Warszawie robilam zdjecia w Foto Relax na tylach Galerii Centrum. Tam robia w prawdziwym laboratorium osoby, ktore sie znaja na tym. Ale ja robilam analogowe. Moze robia tez cyfrowe, najlepiej zajrzyj i zapytaj. Tanie to nie bylo, ale bylo dobre. Zastanów sie czy chodzi o jakosc czy o cene. Niestety czesto przy zdjeciach chcac miec jakosc, musisz zaplacic. Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Re: zdjęcia z cyfrówki 02.10.06, 17:39 Poszukaj kogoś na www.allegro.pl tam jest tego FULL!! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejmielcarek Re: zdjęcia z cyfrówki 03.10.06, 10:31 Jeżeli mnóstwo to polecam laby wysyłkowe. Przy większych ilościach mają przyzwoite rabaty. Sam miałem okazję korzystać z usług www.vertis.pl/. Jakość bardzo przyzwoita. Odpowiedz Link Zgłoś
aniamd79 Re: zdjęcia z cyfrówki 03.10.06, 11:44 byłam zadowolona ze zdjęć z "Sonara" w Carrefourze, mają rabaty przy większych ilościach i można wysłać internetem, ale mają dość skąplikowany cennik Odpowiedz Link Zgłoś
anetgmu do aniamd79 03.10.06, 13:29 a w którym Carrefourze? mają może stronę internetową? Odpowiedz Link Zgłoś
aniamd79 Re: do aniamd79 03.10.06, 13:45 już szukam: Katowice, Laboratorium cyfrowe Kodak Express w Centrum Handlowym Carrefure,Punkt Usługowo - handlowy ul.Rozdzieńskiego tel: (0-32) 203 98 39, email: katowice@sonar.com.pl, www.sonar.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kb155 Re: zdjęcia z cyfrówki 03.10.06, 13:58 a ja zawsze wysyłam przez neta i jeszce nigdy nie zawiodłam się moim ulubionym jest www.fotojoker.pl/ bo można odebrac zdjęcia w dowolnym punkcie Odpowiedz Link Zgłoś