kasia_niemcy 03.10.06, 13:48 Hej dziewczyny, powiedzcie jak wam sie podoba ta sukienka? www.lisaferrera.pl/product_info.php/products_id/12?osCsid=da8ed522475b71c0a9a32a2bc262b02f dziekuje za Wasze opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ashton Re: sukienka Demetrios 03.10.06, 13:50 A la księżniczka, czyli nie mój typ chociaż sama w sobie ładna. Tylko ten tren zdecydowanie niepraktyczny - można go upiąć czy trzeba przez ręke przewieszać? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_niemcy Re: sukienka Demetrios 03.10.06, 13:51 chce to zmienic, trenu nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna79 Re: sukienka Demetrios 03.10.06, 13:53 kasiu. to byla moja sukienka!!!! az do momentu jak ja przymierzylam, niestety... sukienka jest piekna ale fakt ze byla na ramionczkach sprawil ze jej nie chcialam. sukienka jest rowiez bardzo ciezka... ma piekny tyl, ktory jest odpinany... sukienke przymierzalam we wroclawiu. daj znac czy masz inne pytania... Odpowiedz Link Zgłoś
ewik_75 Re: sukienka Demetrios 03.10.06, 14:18 Naprawdę Ci się podoba, czy tylko tak żartujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna79 Re: sukienka Demetrios 03.10.06, 14:23 tak.. jest cudowna... a tobie co sie w niej nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
fragles78 Re: sukienka Demetrios 03.10.06, 14:23 Troche kiczowata i bezata, ale o gustach się nie dyskutuje ponoć. Poza tym pewnie kosztuje fortunę jak to kiecki z "metką". Najważniejsze żeby Tobie się podobała))Trochę takich wątków nie rozumiem przyznam szczerze... Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna79 Re: sukienka Demetrios 03.10.06, 14:26 sukienka jest w normalnej cenie.. jedna z tanszych w porownaniu z tymi la sposa, san patrick... ktore i tak wygladaja jak zwykle kiecki tylko ze w bialych kolorach... Odpowiedz Link Zgłoś
fragles78 Re: sukienka Demetrios 03.10.06, 14:27 Czyli kosztuje koło 3000 jak sądzę... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_niemcy Re: sukienka Demetrios 03.10.06, 14:32 mi sie ona bardzo podoba. Dzieki adrianna79 Odpowiedz Link Zgłoś
fragles78 Re: sukienka Demetrios 03.10.06, 14:34 No i to jest najważniejsze!!!!!!!!!!!!!!!!!Przecież i tak wybierzesz to co Tobie się podoba a nie nam...dlatego mówie że nie rozumiem takich wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek84 Re: sukienka Demetrios 03.10.06, 14:42 sliczna jest - uwielbiam takie a`la ksiezniczki - sama mialam tego typu, pomimo tego ze byla (jest) bardzo ciezka i ma dlugi tren czulam sie w niej cudownie i z checia zalozylabym ja jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna79 Re: sukienka Demetrios 03.10.06, 14:43 fragles bo czesto jest tak ze sukienka moze komus sie podobac ale tam gdzie mieszka nie ma salonu, ale salon nie ma takiej sukienki ale moze sprowadzic.. wtedy jest trudno podjac decyzje czy powinno sie sprowadzic kota w worku.. dlatego tez wiele dziewczyn wskleja zdjecia swoich sukienek.. i rowniez jest tak ze ktoras sie bardzo zakocha w jakies sukience i jak zwykle bywa moze nie dowidziec mankamentow sukienki... i dlatego na forum sa dziewczyny ktore sama widzialy tyle sukienek i bede mogly doradzic!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fragles78 Re: sukienka Demetrios 03.10.06, 14:45 Ja nieoświecona dziękuję za oświecenie))))))Co to znaczy "zakochać się w sukience"? Bo kompletnie tego nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: sukienka Demetrios 03.10.06, 14:48 Mniej więcej coś w stylu: widzisz na wystawie i jak grom z jasnego nieba myśl "łojezu, muszę ją mieć". To będzie zauroczenie. A gdy ją mierzysz i okazuje się że jest bardzo wygodna, uwypukla co trzeba i zasłania co trzeba i w przystępnej (cokolwiek to znaczy) cenie, to może wtedy już być miłość )) Odpowiedz Link Zgłoś
fragles78 Re: sukienka Demetrios 03.10.06, 14:50 Myślałam że ślub jest związany z miłością do drugiego człowieka a nie do sukni. Ja jakoś nie byłam zakochana w mojej sukni a była piekna i podobała mi się, ale nigdy nie traktowałam tego w takich kategoriach. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: sukienka Demetrios 03.10.06, 14:55 Potraktujmy "zakochanie się" w sukni, sali czy kamerzyście (uuu... to byłby problem nie lada!) jako skrót myślowy Odpowiedz Link Zgłoś
fragles78 Re: sukienka Demetrios 03.10.06, 14:57 Możemy się tak umówić))))))))))Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
lanka_cathar Miałam ją mieć... 03.10.06, 14:42 Jest sliczna. Ale była tylko w bieli, a moje serce koniec końców zdobyła ta: img133.imageshack.us/my.php?image=3nk2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna79 Do Kasi 03.10.06, 14:45 kasiu.. naprawde musisz ja przymierzyc.. chodzi mi o to ze sukienka jest bardzo ciezka i jako ze byla do mnie niedopasowana caly ciezar wisial na ramionczkach ktore zaczely mi sie wzynac w skore. rowniez wazne jest to zebys byla ponad 165 cm wysoka (bez butow) inaczej bedziesz wygladala jak taki klops... pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_niemcy Re: Do Kasi 03.10.06, 14:52 dziekuje ci bardzo za szczere slowa. Bede ja przymierzac w przyszlym tygodniu. Dopuki jej nie przymierze to zadna inna mi sie chyba nie spodoba. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_niemcy Re: Miałam ją mieć... 03.10.06, 14:46 ruwniesz jest przesliczna pozdrawiam i gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
panna_na_wydaniu Ładna 03.10.06, 14:51 Sukienka b. ładna chociaż mi osobiście bardziej podoba się wersja bez ramiączek www.lisaferrera.pl/product_info.php/products_id/75? osCsid=3fcc9792f7166b4b5dc9cf75218eb4c9 Tren jest odpinany i muszę przyznać że na żywo suknia prezentuje się lepiej! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
grubelix Re: Ładna 03.10.06, 18:31 Miałam wersje bez ramiączek (wystawiona na allegro) demetrios 2705. Jest dosyć ciężka ale w tym dniu wogóle trgo nie odczułam. Odpowiedz Link Zgłoś
fragles78 Re: Miałam ją mieć... 03.10.06, 14:52 "ruwniesz" pozdrawiam i życzę wszystkiego naj naj)) Odpowiedz Link Zgłoś
bea_ta02 Re: sukienka Demetrios 04.10.06, 13:11 Mierzyłam ta suknię i bardzo ładnie leży zwłaszcza z trenem niestety jak dla mnie ma jeden bardzo poważny mankament - nie da rady podnieść w niej rąk do góry. Jeśli planujesz tańczyć w niej walca to zdecydowanie odpada bo nie uzyskasz właściwej postawy, ciężko Ci będzie również w momencie gdy partner będzie chciał Cię obrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_niemcy Re: sukienka Demetrios 04.10.06, 14:44 hej dziewczyny, dziekuje wam bardzo za szczere odpowiedzi ppozdrawiam, kasia Odpowiedz Link Zgłoś
xandra67 Re: sukienka Demetrios 05.10.06, 10:44 moze cos takiego? www.allegro.pl/show_item.php?item=132376071 Odpowiedz Link Zgłoś