gawronekk 24.10.06, 11:43 Moje drogie dziewczeta, może Wy "popchacie" mnie w kierunku tej jedynej sukni Nie mogę się zdecydować i kazda bym chciała, jak myślice która najpiękniejsza. Z góry dziękuje. www.suknievogue.pl/papilio_2006.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gawronekk Re: Moja suknia 24.10.06, 11:45 zapomniałam o nazwach sukien WERONIKA BOGDANA LIDIJA z kolekcji papilio 2006 Czekam z niecierpliowścia na Wasze komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: Moja suknia 24.10.06, 11:48 czy suknia jest odpowiednia dla Ciebie można ocenić tylko na podstawie Twoich zdjęć w tych sukniach. wklej zdjęcia, chętnie doradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: Moja suknia 24.10.06, 12:07 Zgadzam się co do Bożeny. Jeszcze Daria jest ciekawa. Lidjia (po polsku chyba powinno być Lidia ) jest pomysłowa, ale nie podobają mi się te marszczenia a'la bombka na granicy gorsetu i spódnicy. W Weronice są zasłonięte paseczkiem, ale to nie zmienia jednego. Ze względu na obniżony pas i tą właśnie bufiastość na tej wysokości, są to raczej kroje dla wiotkich chłopczyc "bez bioder". Obawiam się, że dziewczyna z naturalnie zaokrąglonymi biodrami będzie wygladała w nich grubo. Mnie też generalnie nie podobają się suknie tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
look85 glupie_kocie 24.10.06, 12:25 ma rację te suknie sa straszne a i firma wsiowa, zgadzam się z Toba Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Moja suknia 24.10.06, 11:49 Z tych trzech stawiam na Lidiję - dobry pomysł z tymi zielonymi akcentami i krój niezły. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Moja suknia 24.10.06, 11:52 Bardzo, bardzo podoba mi się lidija. Ciekawy fason i te zielone dodatki... Odpowiedz Link Zgłoś
gawronekk Re: Moja suknia 24.10.06, 11:57 Mierzyłam Bożene( jest sliczna) ale jakos tak nijak w niej wygladam,a w ksieniji mam za duze barki i wyglądam jak pływaczka, ale suknia dla drobniejszej kobitki przepiekna Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys84 Re: Moja suknia 24.10.06, 12:01 Mi najbardziej podoba się Weronika. Przymierzałaś te sukienki? Odpowiedz Link Zgłoś
gawronekk Re: Moja suknia 24.10.06, 12:03 tak przymierzałam i w tych trzech czułam sie najlepiej, dlatego nie wiem która wziac, bo wszystkie sa idealne i mam metlik, a jutro musze dac odpwoeidz Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.e Re: Moja suknia 24.10.06, 12:53 z tych co podalas to chyba Bogdana najbardziej mi sie podoba, szkoda ze nie widac przodu ;-( a z innych to Arina bardzo mi sie spodobala Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Moja suknia 24.10.06, 11:47 Z Papilio podoba mi się Ksenia, z Perly M5608 (znaczy podoba mi sie to co widać, szkoda że nie ma dołu na zdjęciu). Ogólenie suknie nie w moim guście, więc za bardzo nie pomogę Odpowiedz Link Zgłoś
look85 Re: Moja suknia 24.10.06, 11:48 No wiesz troche takie nijakie te suknie, jakos zadna mi sie nie podoba. Moze zobacz w Madonnie tam maja świetne i eleganckie, bo tym to daleko Odpowiedz Link Zgłoś
gawronekk Re: Moja suknia 24.10.06, 12:00 jutro jade do Wrocławia zadecydowac ostatecznie i przesle zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
look85 litości 24.10.06, 12:01 po co zamieszczasz te zdjecia, nie masz swojego gustu. Suknie okropne i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
chmurcia4 Re: Moja suknia 24.10.06, 12:03 a jak cenowo wygląda całość? Wybieram się do tego salonu w czwartek i tak pytam z ciekawości Odpowiedz Link Zgłoś
gawronekk Re: Moja suknia 24.10.06, 12:06 moje suknie mieszca sie w granicach 2000-2600. Odpowiedz Link Zgłoś
gawronekk do look85 24.10.06, 12:07 jestem tak szcesliw, ze chce sie podzielic moim szczesciem z całym swiatem, wiec dlaczego zabranisasz mi umieszczac zdjec sukien? Czyzbys miała jakies kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
medea11 Re: do look85 24.10.06, 12:59 Hej, Ktora w koncu wybralas? Ja tez zamowilam tam suknie i uwazam ze maja w tym salonie ciekawe modele)) Mi sie strasznie podoba Arsenjia ale nie dosc ze kosztuje ponad 4000 to nie bylo jej w salonie jak pojechalam mierzyc. Zamowilam inna...i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_banach Arsenjia 24.10.06, 13:05 Ja wlasnie mialam te suknie. Kosztowala 3300zl (normalnie 3700 ale pani dala 400zl upustu). Dostalam tez halke gratis. Miala kolor blekitno zloty taki jak na zdjeciu. Wiem ze jest jeszcze w kolorze ecru (nie widzialam). Baaaaardzo wygodna suknia, niepowtarzalna i zrobila ogromne wrazenie a ja nie chcialam jej sciagnac! No i bardzo wyszczupla talie. Kwestia gustu co kto lubi. Na pewno sa to suknie oryginalne, bialoruskiej projektantki. Takie jest moje zdanie. W ciagu 4 dni ja sprzedalam ( na Ebayu). Mierzylam te z zielonymi dodatkami i slicznie wyglada na kims wyzszym ( jaki nie grzesze wzrostem). Odpowiedz Link Zgłoś
gawronekk Re: Arsenjia 24.10.06, 13:49 Mnie sie och suknie bardzo podobaja i każda ma w sobie cos wyjatkowego Odpowiedz Link Zgłoś
hilda1007 Re: Moja suknia 25.10.06, 19:01 A ja dziękuję Ci za link. Suknie bardzo mi się podobają i nie zgadzam się, że styl firmy jest "wsiowy"- cóż, każdemu podoba się coś innego. Natomiast wygląda na to, że suknie wymagają świetnych warunków fizycznych. Odpowiedz Link Zgłoś