Dodaj do ulubionych

Wesele 2007- Koszalin

30.10.06, 13:48
Szukam dobrego fotografa, kamerzystę oraz orkiestrę z Koszalina z wolnym
terminem 15.09.07. Może któraś z Was może kogoś polecić, z góry serdeczne
dziękismile))
Obserwuj wątek
    • hanwar Re: Wesele 2007- Koszalin 30.10.06, 14:55
      większość par robi zdjęcia w Deberze (zlokalizowani na Zwycięstwa, koło
      księgarni naukowej), ale ja widziałam ich zdjęcia i ich pracę na kilku
      plenerach i się nie zdecyduję.choć tacy źli nie są. nam polecono jakiegoś pana
      fotografa z którejś lokalnej gazety (szczegółów nie znam, bo tym zajmuje się
      mój narzeczony).dobre zdjęcia robi też pan Jan fotografujący w LO Dubois.w
      internecie znalazłam też paru fotografów, ale wiem tyle o nich, ile napisali o
      sobie.
      jeżeli chodzi o kamerę, to nie mam rozeznania, bo my nie chcemy
      kamerzysty.wpadła mi jedynie w rękę taka ulotka, jak szukaliśmy sali, ale za
      jakość, itp tego pana nie ręczę (Radosław Stojek, 94-3431710,0604641138,
      wideofilmowanie Panorama).
      mam też pare namiarów na orkiestry, ale muszę poszukać kartki-potem napiszę-ale
      to też nic sprawdzonego.
      może z czasem będę mogła Ci pomóc więcej, bo my ślubujemy w kwietniu (a oprócz
      sali prawie nic jeszcze nie mamy).
      gdzie planujecie wesele?który kościół?
      pozdrawiam
      • keitii01 Re: Wesele 2007- Koszalin 30.10.06, 15:48
        Na wesele zdecydowaliśmy się w hotelu Gromada (wbrew pozorom na 100 os ciężko
        nam było znaleźć w tych okolicach lokal), ślubujemy w kościele św Kazimierza-
        taki biały kościółeksmile Poza tym również jeszcze nic nie mamysmileSzukałam
        informacji na necie, ale nie wiem na ile są one wiarygodne...każdy próbuje sie
        pokazać z jak najlepszej strony, wypisują o sobie same pozytywy. Jak tylko
        czegoś sie jeszcze dowiem- dam Ci znaćsmileZaangażowaliśmy rodzinę Narzeczonego
        mają również się rozeznać (mnie dzieli odległość ponad 300 km więc mam troszkę
        utrudnione zadaniesad Mam nadzieję że będziemy w kontakciesmile
        A Wy jaką macie salę, gdzie ślubujecie??

Dziękuję za pomoc i życzę powodzenia w poszukiwaniachwink
        • hanwar Re: Wesele 2007- Koszalin 30.10.06, 17:37
          my zamówiliśmy salę w hotelu Formuła już w lutym.na wszelki wypadek, bez
          zaliczki, żeby coś mieć.w międzyczasie mieliśmy się rozejrzeć, ale jakoś czasu
          za bardzo nie było.zwiedziliśmy tylko Czarny Tulipan. Formułę polecali nam
          znajomi, w końcu sami byliśmy tam na weselu i jest ok.da się dogadać z
          właścicielem, kucharkami, itp.wszystko to, co nas interesowało było, więc
          daliśmy spokój z szukaniem innej opcjii.we wrześniu zadzwonił właściciel z
          pytaniem czy dalej chcemy salę, bo jest na nasz termin zainteresowanie (kolejne
          dwie pary)i jak tak, to musimy wpłacić 500 zł zaliczki.wpłaciliśmy i mamy to
          już z głowy.sala jest nasza.innym współczuję, ale na pewno znajdą coś dla
          siebie.
          na marginesie ponoć rewelacyjna sala z wszystkimi bajerami jest w Wilkowie koło
          seminarium i nie tak drogo.my się nie zdecydowaliśmy, bo nasze wesele będzie na
          60 osób około, więc dużego lokalu nam nie trzeba.
          wybraliście śliczny kościół. ze zwględu na schody wewnątrz na ślubach sprawia
          niesamowite wrażeniesmile.
          my chcemy zrezygnować z naszego parafialnego kościoła św.Ducha i zamienić go na
          kościół św. Loioli na końcu Frańciszkańskiej.jutro mamy zamiar coś z tym
          zrobić, bo oprócz tej sali jesteśmy w polu, a do ślubu trochę ponad 5
          miesięcysmile.
          Powiedz mi proszę, co z naukami przedmałżeńskimi.masz zrobione, robisz w
          Koszalinie czy tam u siebie? w Duchu jest aż 11 spotkań + 6
          paradni.awykonalne.szukamy innej opcji.jutro pójdziemy do katedry.
          pozdrawiam serdeczniesmile
          • stokrota113 Re: Wesele 2007- Koszalin 31.10.06, 07:06
            co do nauk to nie wiem jak to wygląda w katedrze. jeśli już będziecie musieli
            gdzieś odbyć długie to chyba najlepiej u ojców franciszkanów na niepodległości.
            katechezy prowadzą i obecność dobrowolna w szkole była bardzo duża....a inni to
            wiadomo jak prowadzą, nie trzeba pisać smile
      • katee22 Re: Wesele 2007- Koszalin 05.11.06, 21:48
        hej dziewczyny,
        moge polecić Pana Jana Ziębę z Dubois jest naprawde rewelacyjnym fotografem. mam
        cudowne zdjecia ze studniowki robione przez niego. natomiast nie polecam Pana
        Stojka jako kamerzysty bo mialam go na studniowce i klapa tak samo był na weselu
        mojego kolegi i naprawde beznadzieja. ja mam wesele 8.09.2007 i tez szukam
        kamerzysty dobrego.
    • stokrota113 Re: Wesele 2007- Koszalin 30.10.06, 18:57
      Pan Jan Zięba o którym pisała inna forumowiczka jest bardzo dobry. Przed
      studniówką był w naszej szkole i pokazywał różne zdjęcia. Ze ślubu były piękne.
      Ja ze zdjęć studniówkowych jestem bardzo zadowolona i nie były drogie. Mam nr
      tel. jeśli byś chciała. Zawsze można się umówić i zobaczyć twórczość. A
      kamerzysty też szukamy na 8-go września 2007 więc jeśli coś ciekawego znajdziesz
      to napisz na forum.
      • hanwar do Stokrota 30.10.06, 21:55
        Stokrota poproszę ten numer.dzięki z góry, pozdrawiam
        • stokrota113 Re: do Stokrota 31.10.06, 06:56
          ja go dostałam 3 lata temu ale mam nadzieje ze jest aktualny 608090856, lub do
          domu 094 3403646
      • katee22 Re: Wesele 2007- Koszalin 05.11.06, 21:53
        cześc stokrota113
        ja tez mam wesele 8.09.2007. jak przygotowania załatwiacie juz cos?? ja mam
        zespol i nic wiecej ale slyszalam ze trzeba wszystko szybciej zalatwiac
    • sunflowerin Re: Wesele 2007- Koszalin 31.10.06, 23:03
      Bardzo dobrzy są Państwo Głowala (to on chyba pracuje w Gazecie), fotografują i
      kamerują wspólnie. Polecam. Uwiecznili moj wielki dzień w tym roku smile
      tel. 094 340 48 37
      • keitii01 Re: Wesele 2007- Koszalin 02.11.06, 12:27
        Dziękuję ślicznie za namiary a jednocześnie gratuluję tego "wielkiego dnia". A
        gdzie mieliście wesele??? Wszystko przebiegło po waszej myśli???

Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobregosmile)
    • katee22 Re: Wesele 2007- Koszalin 05.11.06, 21:51
      hej dziewczyny,
      moge polecić Pana Jana Ziębę z Dubois jest naprawde rewelacyjnym fotografem. mam
      cudowne zdjecia ze studniowki robione przez niego. natomiast nie polecam Pana
      Stojka jako kamerzysty bo mialam go na studniowce i klapa tak samo był na weselu
      mojego kolegi i naprawde beznadzieja. ja mam wesele 8.09.2007 i tez szukam
      kamerzysty dobrego.
    • pati_m Re: Wesele 2007- Koszalin 05.11.06, 21:55
      Ja mogę polecić świetną firmę dekoracyjną z Koszalina właśnie - mogę Ci
      przesłać dane na maila, jeśli byłabyś zainteresowana. Albo nawet mogę sprzedać
      Ci własną dekorację, robioną przez tą firmę, jeśli wolałabyś wink Pozdrowienia smile
      • hanwar pati_m 05.11.06, 22:47
        poproszę na gazetowego namiary i może jakąś fotkę dekoracji.pozdrawiam
        • pati_m Re: pati_m 05.11.06, 23:11
          Będę w domu jutro wieczorem, to prześlę zarówno namiary, jak i fotki.
          Pozdrawiam smile
          • pati_m Re: pati_m 07.11.06, 15:13
            Poszło na gazetowego smile Pozdrawiam!
      • keitii01 do: pati_m 06.11.06, 08:22
        ja również poproszę o namiary i zdjątkasmile
        • pati_m Re: do: pati_m 07.11.06, 15:13
          Poszło na gazetowego smile Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka