agusiaa7 08.11.06, 12:55 czy jest ktos z tarnowa ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia1125 Re: tarnów 08.11.06, 21:21 Wow!! ja jestem z Tarnowa. I jest jeszcze pare dziewczyn na tym forum (Tarnow albo okolice), bo pytalam o jakas fajna sale. Pozdrawiam bardzo )))) Odpowiedz Link Zgłoś
agusiaa7 Re: tarnów 08.11.06, 21:35 finezja10.republika.pl/ to jest własnie finezja w którym ja bede miała pozdrawiam wszystkich z tarnowia Odpowiedz Link Zgłoś
basia1125 Re: tarnów 09.11.06, 17:33 A ja jeszcze nie wiem gdzie bede miala wesele, ale na bank w moim rodzinnym miecie. Póki co siedze w Anglii i nie wiem kiedy sie zabiore za jakis powazniejszy rekonesans. Postaramy sie w swieta, moze uda nam sie wtedy cos obejzec. A powiedz mi Agusiaa czy w "finezjii" maja pokoje do wynajecia albo wspólpracuja z jakims hotelem lub pensjonatem?? I jesli ten wpis przeczyta diva, to to samo pytanie odnosnie "tarnowianki" Z góry dzieki za inf, dziewczyny )) Odpowiedz Link Zgłoś
divaa Re: tarnów 09.11.06, 09:57 hej, jeszcze ja jestem i tez podrawiam wszystkich z Tarnowa. A wesele bede miała w Tarnowiance Odpowiedz Link Zgłoś