kicia20064 11.11.06, 12:43 Czesc, czy ktos z Was mial na weselu - w ramach niespodzianki dla gosci - slawna osobe? Jesli tak, to kogo i ile to kosztuje? Chodzi o Kraków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
napolnoc Re: sławna osoba 11.11.06, 13:08 Ja mam slawne osoby w rodzinie i wsrod przyjaciol, wiec przyjda na wesele za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
marchewkowa_panienka Re: sławna osoba 11.11.06, 13:18 na przyjęciu firmowym u mnie w pracy wystapil zespol "tercet czyli kwartet" (Piotr Gąsowski, Hanna Sleszynska, Robert Rozmus) - za dwie godziny skasowali 30 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaa Re: sławna osoba 11.11.06, 13:58 u nie nie będzie problemu bo tato przyjażni sie z niektórymi sławnymi osobami i będa u mnie jako goście. Aczkolwiek nie mam zamiaru namawiać ich na jakikolwiek występ,byłoby to w złym guście, ale jak chcesz to mogę ci na gazetowego maila wysłac numery tel do menedzerów i zapytasz sie o wszystko osobiście Odpowiedz Link Zgłoś
kicia20064 Re: sławna osoba 11.11.06, 15:18 Bylabym bardzo wdzieczna za te namiary: kicia20064@NOSPAM.gazeta.pl Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
folavril jak małpa w cyrku.... 11.11.06, 20:07 moim zdaniem - beznadziejny pomysł... Odpowiedz Link Zgłoś
mimi78 Re: sławna osoba 11.11.06, 20:14 kiciu ale chodzi ci o to że ktoś zrobi szoł? czy np. o sobowtóra?? a może poprostu o kogoś znanego??? Odpowiedz Link Zgłoś
kicia20064 Re: sławna osoba 11.11.06, 21:48 ardnaa - dziekuje za namiar! Jesli jeszcze kogos masz, poprosze mimi78 - chodzi mi o wszystko, co wymienilas - szukam fajnych i nietypowych pomyslow Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaa Re: sławna osoba 11.11.06, 21:54 Niestety nie mam. Powołaj się na Martę. Niby wredna. Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaa Re: sławna osoba 11.11.06, 21:56 a tak poza tym to możesz dzwonić do 22.00, jutro tez. Mam nadzieję, ze coś załatwisz. Odpowiedz Link Zgłoś
martynka825 Re: sławna osoba 11.11.06, 22:02 Może sobowtór, na imprezie firmowej brali po 400 zł za 4h od sobowtóra ale byli zamawiani bez agencji. Niestey nie mam namiarów do żadnego z nich. Z tego co pamiętam to byli chyba z agencji Good Summer - ale przez agencje moze być drożej. Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: sławna osoba 11.11.06, 22:02 czy to jest fajny i nietypowy pomysl??? hmmmnie wydaje mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
emilkab2 Re: sławna osoba 11.11.06, 22:12 Na co komu nadęta "sława" puchnąca jak pusty balonik, w którym i tak nic nie ma oprócz powietrza. To, że kogoś pokażą w telewizji to wyróżnik? Czego? Niczego! Ja na swoim ślubie nie chciałabym nikogo takiego. Ani tzw. sławnej osoby ani sobowtóra. Poziom osób związanych z mediami czy pokazywanymi przez media mi nie odpowiada. Wolę swoje towarzystwo, znajomych, przyjaciół, kolegów, koleżanki. Z nimi będe się świetnie bawić i doskonale czuć A niespodzianki dla gości będą i myślę, że przypadną do gustu Bez wielkich kosztów, za to z pomysłem Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: sławna osoba 12.11.06, 14:59 mozna sobie zamowic np. paris hilton albo madonne, kosztuje to chyba z 250 000$ za jakies 20-30 minut plus dojazd. Tylko nie wiem czy ktokolwiek chcialby miec paris hilton na wlasnym weselu... Odpowiedz Link Zgłoś
mimi78 Re: sławna osoba 12.11.06, 15:15 eeeeeee madonna chyba nie idzie na takie numery A paris hilton?! ble. Jak ktoś ma straszne parcie, na jakąś np. polską gwiazdę to zawsze przecież można wysłać jej zaproszenie na ślub i tyle))))) hmmmm a sobowtór??? czemu nie, na kilka godzin. To taki ot dodatek poprostu dla gości. U mojego ojca była MM wyglądała SUPER i nie źle rozkreciła imprezkę! Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: sławna osoba 12.11.06, 15:36 mimi78 napisała: > eeeeeee madonna chyba nie idzie na takie numery Podobno jest to (teoretycznie) mozliwe, ale oprocz gazy pokrywasz koszty podrozy i noclegu, a na pewno nie przyleci ryanair i nie przenocuje w hotelu low budget Oczywisicie nigdy nie wiadomo, czy dama znajdzie czas i ochote. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi78 Re: sławna osoba 12.11.06, 15:45 ehheheheh ja sądze że skoro omineła warszawę podczas tournee a była w Pradze i Moskwie to do takiej Warszawy nie chciałoby się jej ruszać Są osoby które lubię i szanuję nie koniecznie z showbiznesu - ale zapraszać je tak to by było dziwne nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
aga07 Re: sławna osoba 12.11.06, 15:22 Ostatnio miałam okazje być na gali,gdzie było dużo ludzi mediów i biznesu.Przy darmowym jedzeniu były straszne kolejki.Pod koniec wiele osób chodziło podchmielonych-darmowe martini,wino i piwo.Nie mówię,że wszyscy się tak zachowywali. Odpowiedz Link Zgłoś