yoshi25 11.11.06, 15:49 Czy są przyszłe Panny Młode z Piotrkowa Trybunalskiego??? Odezwijcie się ! Może wymiana info się przyda Co Wy na to? Pozdrawiam Wszystkie przyszłe Panny Mlode i nie tylko z Piotrkowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lacitadelle Re: Piotrków Tryb. - jesteście???? 13.11.06, 10:34 ja jestem, wprawdzie nie pochodzę z Piotrkowa, ale tam będę brała ślub. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
yoshi25 Re: Piotrków Tryb. - jesteście???? 13.11.06, 10:58 Hej, no to pozdrawiam, jest już nas dwie ... a Jak Wasze przygotowania? Kiedy ślub ... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lacitadelle Re: Piotrków Tryb. - jesteście???? 13.11.06, 11:31 ślub w maju, przygotowania w lesie, tzn. mamy zarezerwowaną salę a u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
yoshi25 Re: Piotrków Tryb. - jesteście???? 13.11.06, 11:36 My 9 czerwca. Do czwartku myślałam, że mamy zarezerwowane wszystko, ale się okazało, jak poszliśmy wpłaciczaliczkę na sale to kobitka nam skwitowała, że nie wie czy się to przyjęcie odbędzie, bo w marcu do WDK wchodzi ekipa remontowa i nie wie czy kawiarnia teatralna będzie otwarta czy ze względów bezpieczeństwa muszą ja zamknąć. No i wstępnie zarezerwowaliśmy inna (tego samego właścisiela) ale nie jestm z niej zadowolona, bo jest mniejsza no i musimy sie rozejzec za inna. tak więc zaczynają się schody ... a Wy w Leśnej??? Na ile osób robicie? Jaki tam jest koszt? My bez poprawin. Odpowiedz Link Zgłoś
lacitadelle Re: Piotrków Tryb. - jesteście???? 13.11.06, 11:52 wesele pod piotrkowem w Anpolu. kurczę, nie pamiętam teraz ceny, ale chyba 125 za wszystko prócz alkoholu. Na początku chcieliśmy w Willa Rosa, ale w końcu właścicielka mnie skutecznie zniechęciła. też bez poprawin (duża część gości będzie przyjezdna). W salach w samym Piotrkowie się nie orientuję, wolałam coś w bardziej naturalnym otoczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
yoshi25 Re: Piotrków Tryb. - jesteście???? 13.11.06, 18:58 Też zastanawiałam się nad Anpolem - super lokal, i obsługa na najwyższym poziomie. Byłam tam w te wakacje 10 dni na obozie z dziećmi. Dobrze trafiliście. My ze względu na to, że mamy rodzine na miejscu zdecydowalismy się na lokaal w piotrkowie, i teraz nie wiem czy nie zacząć załowac... Odpowiedz Link Zgłoś
anetina Re: Piotrków Tryb. - jesteście???? 14.11.06, 13:25 coś mi mówi nazwa Anpol w Sulejowie? Odpowiedz Link Zgłoś
cinnamon_woman Re: Piotrków Tryb. - jesteście???? 20.11.06, 09:39 Witam Jeszcze na tym wątku mnie nie było - sama nie wiem czemu Weselicho w Altamirze - lokal mnie zachwicił, taki ciepły i przytulny jest, na dodatek miła obsługa. Polecam Pozdrowienia dla Piotrkowianek Odpowiedz Link Zgłoś