Dodaj do ulubionych

Piotrków Tryb. - jesteście????

11.11.06, 15:49
Czy są przyszłe Panny Młode z Piotrkowa Trybunalskiego??? Odezwijcie się !
Może wymiana info się przyda wink Co Wy na to?
Pozdrawiam Wszystkie przyszłe Panny Mlode i nie tylko z Piotrkowa wink
Obserwuj wątek
    • lacitadelle Re: Piotrków Tryb. - jesteście???? 13.11.06, 10:34
      ja jestem, wprawdzie nie pochodzę z Piotrkowa, ale tam będę brała ślub.

Pozdrawiam!
    • yoshi25 Re: Piotrków Tryb. - jesteście???? 13.11.06, 10:58
      Hej, no to pozdrawiam, jest już nas dwie ... wink a Jak Wasze przygotowania?
      Kiedy ślub ... Pozdrawiam.
      • lacitadelle Re: Piotrków Tryb. - jesteście???? 13.11.06, 11:31
        ślub w maju, przygotowania w lesie, tzn. mamy zarezerwowaną salę smile

a u Was?
        • yoshi25 Re: Piotrków Tryb. - jesteście???? 13.11.06, 11:36
          My 9 czerwca. Do czwartku myślałam, że mamy zarezerwowane wszystko, ale się
          okazało, jak poszliśmy wpłaciczaliczkę na sale to kobitka nam skwitowała, że
          nie wie czy się to przyjęcie odbędzie, bo w marcu do WDK wchodzi ekipa
          remontowa i nie wie czy kawiarnia teatralna będzie otwarta czy ze względów
          bezpieczeństwa muszą ja zamknąć. No i wstępnie zarezerwowaliśmy inna (tego
          samego właścisiela) ale nie jestm z niej zadowolona, bo jest mniejsza no i
          musimy sie rozejzec za inna. tak więc zaczynają się schody ... a Wy w Leśnej???
          Na ile osób robicie? Jaki tam jest koszt? My bez poprawin.
          • lacitadelle Re: Piotrków Tryb. - jesteście???? 13.11.06, 11:52
            wesele pod piotrkowem w Anpolu. kurczę, nie pamiętam teraz ceny, ale chyba 125
            za wszystko prócz alkoholu. Na początku chcieliśmy w Willa Rosa, ale w końcu
            właścicielka mnie skutecznie zniechęciła. też bez poprawin (duża część gości
            będzie przyjezdna). W salach w samym Piotrkowie się nie orientuję, wolałam coś w
            bardziej naturalnym otoczeniu.
            • yoshi25 Re: Piotrków Tryb. - jesteście???? 13.11.06, 18:58
              Też zastanawiałam się nad Anpolem - super lokal, i obsługa na najwyższym
              poziomie. Byłam tam w te wakacje 10 dni na obozie z dziećmi. Dobrze
              trafiliście. My ze względu na to, że mamy rodzine na miejscu zdecydowalismy się
              na lokaal w piotrkowie, i teraz nie wiem czy nie zacząć załowac...
              • anetina Re: Piotrków Tryb. - jesteście???? 14.11.06, 13:25
                coś mi mówi nazwa Anpol
                w Sulejowie?
    • cinnamon_woman Re: Piotrków Tryb. - jesteście???? 20.11.06, 09:39
      Witam smile Jeszcze na tym wątku mnie nie było - sama nie wiem czemu smile
      Weselicho w Altamirze - lokal mnie zachwicił, taki ciepły i przytulny jest, na
      dodatek miła obsługa. Polecam

Pozdrowienia dla Piotrkowianek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka