mufassa 07.12.06, 11:08 wpisałam w wyszukiwarkę ale niewiele niestety wyników czy ktoś z Was może słyszał ich na żywo i może polecić/zniechecić? będę wdzięczna za wszelkie opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda7710 Re: zespół ALIEN 07.12.06, 13:15 Czy chodzi ci o zespół Alien Z Lublina? Jest ich troje w zespole bardzo ładnie grają przysłali mi nawet swoją płytę. Wejdź w wyszukiwarkę zespół alien z lublina. Z tego co wiem mają pozajmowane terminy napewno cały czerwiec. Odpowiedz Link Zgłoś
mufassa tak ALIEN z Lublina n/t 07.12.06, 13:32 w wyszukiwarce niewiele jest będę wdzięczna za opinie osób które słuchały ich na żywo, nie z demo Odpowiedz Link Zgłoś
magda7710 Re: tak ALIEN z Lublina n/t 07.12.06, 13:40 Na żywo ich nie słuchłam ale są bardzo rzetelni i bardzo uczciwi jezeli chcesz ich posłuchać wejdź w google i wpisz zespół alien. Pozdrawiam Magda. Odpowiedz Link Zgłoś
yoolia7 Re: tak ALIEN z Lublina n/t 07.12.06, 14:43 wejdz na forum wizaz.pl, tam jest lubelski watek slubny, u kilku dziewczyn na weselu grał zespół Alien kilka zamówiło ich na 2007r Wg mnie to bardzo dobry zespoł, sama chciałam ich zamówić ale nie mieli wolnego terminu Odpowiedz Link Zgłoś