gioseppe 14.12.06, 13:21 mam pytanie do doświadczonych w tej sprawie dziewczyn doradźcie, gdzie warto wybrać się w poszukiwaniu sukni? będę wdzięczna za wpisywanie POD odpowiednimi cyferkami 1. salony 2. wypożyczalnie 3. komisy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gioseppe Re: Kraków - suknie ślubne 14.12.06, 14:03 wcale nie wygodnicka, po prostu wolę zapytać doświadczone o rady po co mam jechac gdzieś na drugi koniec miasta jeśli np. sa w sklepie 3-5 sukienek??? w google wyskakuje mnóstwo sklepów/wypożyczalni etc... problem w tym czy warto wszędzie jechać Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo 1. czyli salony 14.12.06, 14:14 1. Czyli salony Byłam tylko w obu Madonnach - opisywać chyba nie trzeba, bo dużo tu było na ten temat i w Margarett na Floriańskiej. W Margarett obsługa bardzo miła, przymierzalnia bardzo wygodna, sukienek dużo, ale w kolekcji 2006 większość to dwuczęściowe. Ja jestem zainteresowana tylko jednoczęściowymi, więc przymierzyłam jedną - model Marche i bardzo mi się podobała Na stronie firmy masz zdjęcia i cennik, więc przed wizytą w salonie możesz ocenić, czy coś Ci się podoba Jest to firma polska, więc można wprowadzić zmiany w fasonie już na etapie szycia. www.margarett.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: 1. czyli salony 14.12.06, 14:38 dzięki! jateż poszukuję jednoczęściowej Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Kraków - suknie ślubne 14.12.06, 23:12 to może ja podam spis sklepów, może sie komuś przyda centrum-slubne.net4.pl/suknie.htm ojjj, jutro mnie czeka ciężki dzień Odpowiedz Link Zgłoś
korcla Kraków - suknie ślubne 15.12.06, 00:47 Ja polecam MADONNY-obydwie, sama zamowiłam sukienke na Florianskiej:o) superowa!!!!!oraz polecam salon na Kosciuszki nr 22 :o) Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Kraków - suknie ślubne 15.12.06, 18:55 dzięki właśnie wróciłam z maratonu wczoraj spisalam sobie modele ktore mi sie podobaja, dzisiaj przymierzylam i wiem, ze tania nie jestem suknia, ktora najbardziej mi sie podobala (sudan La sposa) kosztuje ok 5600 i niestety mozna ją zamówić tylko w ciemno...bez sensu ale jest dobrze! waham się między dwoma konkretnymi modelami na Kościuszki nie dotarlam. A jaka tam jest kolekcja? wiem, ze na pewno lisa ferrera. co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
yoza Re: Kraków - suknie ślubne 15.12.06, 17:43 Przejdź się ulicami św. Filipa i Długą - "zagłębie ślubne" - salon na salonie. Dodatkowo polecam na ulicy Floriańskiej - nie pamiętam numeru ale idąc od Bramy Floriańskiej w stronę Rynku pierwszy salon po praej stronie - w podworcu - niby mało sukienek pokazanych, ale naprawdę bardzo duzy wybór i przemiła i bardzo pomocna obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś