justeczka1 21.12.06, 11:50 ...wyskoczy wam wielki, okropny pryszcz? hehe. smieje sie, ale bardzo prawdopodobe, ze wlasnie mnie to spotka. zawsze mam takie niespodzianki, kiedy sie denerwuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monitchka1 Re: a jesli w dniu slubu... 21.12.06, 12:00 Moja kuzynka miała na swoim weselu potężną opryszczkę na ustach. Zapudrowała to sobie, ale i tak było widać. Przed kościołem goście starali się nie dotykać tego (opryszczki) podczas składania życzeń, dziwnie to wyglądało. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaw81 Re: a jesli w dniu slubu... 21.12.06, 13:05 Znając moje szczęście też mi coś wyskoczy, żeby to jeden. Też się zastanawiam jak tego uniknąć. Już biorę wyciąg ze skrzypu i pokrzywy, piję herbatkę ze skrzypu ale wątpię że to pomoże. Teraz zaczęłam bo Sylwester blisko, ślub w maju. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: a jesli w dniu slubu... 21.12.06, 15:57 dziewczyny, są takie specyfiki szybko wysuszające - w aptece! popytajcie a na pewno wam doradzą nie trzeba nawet kupować, wystarczy pozbierać próbki x w tym dniu Odpowiedz Link Zgłoś
olera24 ha ha 21.12.06, 14:37 moj slub za 4 dni, a mi centralnie na dekolcie wylazł obrzudliwy czerwony syf, nijak nie mogę się go pozbyc... ja wiedziałam że tak będzie Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: ha ha 21.12.06, 14:43 Ja zawszem miałam z tym problemy- teraz też walczę- może los mnie oszczędzi na ten jedyny dzień??? Odpowiedz Link Zgłoś
justeczka1 Re: ha ha 21.12.06, 14:44 moze jeszcze zdazysz z tym pojsc do dermatologa? po masci z antybiotykiem powinien zejsc w ciagu 4 dni.. Odpowiedz Link Zgłoś
aska90 Re: ha ha 21.12.06, 14:50 Olera i wszystkie pryszczate i opryszczką zagrożone z okazji ślubu, szorujcie do apteki (sklepu ze zdrową zywnością, naturalnymi kosmetykami itp.) po olejek z drzewka herbacinego. Smarować syf, pryszcz, opryszczkę kilka razy dizennie i najdalej po dwoch dniach sladu nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kate21.07.07 Re: a jesli w dniu slubu... 21.12.06, 19:51 ja to normalnie przełoże ślub)) Odpowiedz Link Zgłoś
amelia00 Re: a jesli w dniu slubu... 18.01.07, 19:07 ja tez już się obawiam takiej niemiłej niespodzianki w dniu ślubu, mi chodzi głównie o opryszczkę, bo moja to jest paskudna, warga mi puchnie i wyglądam jak murzynka ... Tak sobie pomyślałam, że 3-4 miesiące przed ślubem kupię sobie taki antybiotyk w tabletkach przeciwko opryszczce - herpes i mam nadzieję, że nie będę musiała obawiać się wyskuczenia tego paskuda w dniu ślubu ... Odpowiedz Link Zgłoś
amelia00 Re: a jesli w dniu slubu... 18.01.07, 19:13 ten antybiotyk to oczywiście heviran, a nie herpes, coś mi sie pomyliło ... Odpowiedz Link Zgłoś
martysia-k ja biore heviran 18.01.07, 19:25 4rty dzien i powoli pomaga, ale mam opryszczkowe zapalenie rogowki. Zdarza sie ze raz w roku cos mi sie z tym okiem dzieje. Od tygodnia mam spuchniete jak bania i tez sie boje, ze akurat wtedy mi sie cos takiego wydarzy... Zimno czy pryszcz to akurat maly problem. Ale co zrobic jak oko wyglada jak po starciu z zawodowym bokserem??? Odpowiedz Link Zgłoś
energiamysli Re: a jesli w dniu slubu... 18.01.07, 19:14 hehe a nie boisz sie ze wbiegnie długonoga blondi i krzyknie nieee moj ci on Odpowiedz Link Zgłoś
zytka08 Re: a jesli w dniu slubu... 18.01.07, 19:29 w życiu nie miałam żadnych syfków na plecach i dekolcie. Do ślubu miesiąc a ja na plecach i dekolcie mam bolące czerwone pryszcze.Klasyka, czekam aż mi twarz wysypie. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_1609 Re: a jesli w dniu slubu... 18.01.07, 20:47 he, he... Mi wyskoczył trzy dni przed ślubem olbrzymi syf na czole )) Byłam w aptece, u kosmetyczki i w ogóle cuda bajery, nic nie pomogło. Znajoma, która mnie malowała przed ślubem nałożyła korektor, podkład, przypudrowała i prawie nie było widać. Nawet teraz, po czasie, jak oglądam zdjęcia, to tylko na nielicznych widać, że coś jest na czole. A w czasie ślubu i wesela - nawet o nim nie myślałam. Dopiero potem wystraszyłam się, że będzie go widać na zdjęciach plenerowych, ale fotograf umiejętnie go usunął. I zapomniałabym - mój mąż, dopiero jak zmyłam makijaż nad ranem tak mi się przygląda i mówi: patrz, to wesele taki stres, już ci coś wyskoczyło na czole. )))) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś