aaa175 04.01.07, 13:00 Dziewczyny bardzo prosze o namiary na sprawdzonego wizazyste w Krakowie,najlepiej jakby ktos wykonywal pelna stylizacje lacznie z fryzura.Z gory dziekuje za szybka odpowiedz ,bo czas nagli.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malinakalina Re: wizażysta-Kraków 04.01.07, 13:07 Eeeechhh...No sama szukam i powiem Ci ze jeszcze noc nie znalazlam....No ale nie ustawajmy w poszukiwaniach...Kiedy slub???? Odpowiedz Link Zgłoś
krolik_w_koronkach Re: wizażysta-Kraków 04.01.07, 13:10 Ja tez szukam - ślub wrzesień/październik Ile powinno się płacić za makijaż? I czy próbny jest darmowy, czy tez trzeba płacić? W sumie powinien byc darmowy, bo to takie portfolio kosmetyczki... Ale może ja marzycielka jestem Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: wizażysta-Kraków 04.01.07, 13:56 za każdy próbny makijaż zapłacisz, tak samo jak za fryzure próbną, ale nie tyle samo - na szczęście mniej Odpowiedz Link Zgłoś
aaa175 Re: wizażysta-Kraków 04.01.07, 13:13 slub 27.01 wszystko na wariackich papierach,bo dzidzia w drodze jak cos znajde to dam znac Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: wizażysta-Kraków 04.01.07, 14:30 ja znam .wlasnie jutro do niej ide.to moja znajoma.a raczej znajoma mojej kolezanki i robi mi fryz ,pazurki(ale tylko maluje)i make up za 70 zl ale po znajomosci.moge ja zapytac i dam wam odp albo jutro albo w poniedzialek.piszcie na priv Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: wizażysta-Kraków 04.01.07, 17:13 ok pokaze zdj na priv.a teraz lece dopinac wszystko na ostatni guzik Odpowiedz Link Zgłoś
greek76 Re: wizażysta-Kraków 07.08.15, 10:36 W Pure Diamond jest i fryzjer i makijaz Ja tam stylizuję się na wszystkie większe imprezy. Tutaj masz ich stronkę purediamond.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś