monalisa.pl 04.01.07, 13:09 aukcja.onet.pl/show_item.php?item=153394871 ze tez komus sie w ogole chcialo fatygowac i wystawiac to coś na aukcje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolik_w_koronkach Re: WOW:-) 04.01.07, 13:13 A co z tym nie tak? To wielka sukienka, rozmiar 42, może wszystkie duże rozmiary podobnie wyglądają nie na modelce... A nuż komuś się spodoba, nie rozumiem co cię tak dziwi. Spodziewałam się jakiejś szmaty albo rozpadającego się buta, a tu zwykła, niezbyt piękna kiecka. I tyle Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: WOW:-) 04.01.07, 13:17 a czy ja cos wspomnialam odnosnie rozmiaru???? nie wydaje mi sie po za tym jest paskudna i jak słusznie zauwazylas niezbyt ładna i dlatego sie dziwie ze w XXI wieku ktos oferyje cos podobnego mlodym dziewczynom ale to moje zdanie tyle ale w sumie o gustach sie nie dyskutuje bo moze komus sie moze np spodobac Odpowiedz Link Zgłoś
krolik_w_koronkach Re: WOW:-) 04.01.07, 13:23 A dlaczego młodym dziewczętom? Myślisz, że ślub biorą tylko 18-25-latki? Jest masa Panien Młodych w wieku 30-40 lat, często o konkretnej tuszy i innym, niż nasz, guście. Uważam, że sukienka może się podobać. Ma koronkę i trem, nie ma zbyt dużego dekoltu, prawdopodobnie marszczenia ukrywają brzuszek. W końcu sprzedaje ją zapewne była Panna Młoda, która właśnie w tej sukience występowała. Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: WOW:-) 04.01.07, 13:28 no nic - nie bede z toba zatem polemizowac skoro tobie sie podoba ta suknia Odpowiedz Link Zgłoś
krolik_w_koronkach Re: WOW:-) 04.01.07, 14:54 Widzę, że wyciągasz "logiczne" wnisoki i czytasz ze zrozumieniem. Myślę, że gust sukienkowy mamy akurat w miarę podobny, a róznica między nami jest taka, że ty nie masz problemu, żeby wyśmiewać innych ludzi, a ja staram się być wyrozumiała. Każdemu podoba się co innego. Nie widze powodu, żeby ta sukienka miała nie być na allegro (na którym jest wszystko). Nie wiemy, skąd się tam wzięła. Może właścicielka ślub miała 15 lat temu, a teraz przyciśnięta biedą sprzedaje to "cudo" żeby mieć na chleb? Ja staram się nie oceniać ludzi na pierwszy rzut oka. A ty? Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: WOW:-) 04.01.07, 13:29 Żartujesz? Ta kiecka wygląda, jakby była wyciagnięta z szafy po 15 latach, to jakaś kpina... Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: WOW:-) 04.01.07, 13:32 Kroliku w koronkach mnie nie dziwi że autorka wstawiła tego dziwoląga. Suknia po rozpruciu dobra na obrus na stół zwłaszcza ten tren byłby fajny albo mozna uszyć ładny becik na chrzest niemowlaka. Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: WOW:-) 04.01.07, 13:50 własnie!!! ta pani co wystawila ta suknie na aukcje wiecej kasy zarobi szyjac z niej ze 3 beciki na chrzest Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k Re: WOW:-) 04.01.07, 14:37 sukienka koszmarna fakt ale jej obecność na allegro wcale mnie nie dziwi. przeglądając komentarze sprzedającej można zobaczyć że kupowała ona wiele ciuszków w większym rozmiarze, więc wniosek że sprzedaje swoją kieckę. Nie wiemy jak ta kieca wygląda na człowieku i dlaczego panna Młoda miała właśnie ją. A może to kiecka sprzed kilku/kilkunastu lat. Przeleżała w szafie i teraz ma swój powrót. Albo Panna Młoda ma TAKI właśnie gust, albo dostała tą kieckę od kogoś. Powodów może być wiele. a na allegro to jest prawie wszystko: nawet używane kostiumy kąpielowe i używana bielizna. Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw No, no... 04.01.07, 15:13 Widziałam już suknie ślubne 'szyte' z firanek, ale takiej szytej z obrusa jeszcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
promyczek_k Re: No, no... 05.01.07, 17:11 emka_waw napisała: > Widziałam już suknie ślubne 'szyte' z firanek, ale takiej szytej z obrusa > jeszcze nie. Moja mama szyła sobie suknię z firanki, bo czasy były kryzysowe. Suknia była piękna (jest na zdjęciach i na filmie). Odpowiedz Link Zgłoś
karola_1983 Re: świetna!!! 04.01.07, 15:45 ożesz k..a ale jajca. Czegoś takiego to jeszcze nie wiedziałam Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.e Re: WOW:-) - a ta? 08.01.07, 09:28 www.trouwwinkel.com/pronovias.jpg to spójrzcie na to )) Odpowiedz Link Zgłoś