eoos 09.01.07, 11:53 witam Was serdecznie! jak przygotowania? nabierają tempa? u mnie wiele rzeczy poszło do przodu najważniejsze mam już suknię. rozglądam się teraz za butami, welonem, ew. rękawiczkami. pierwsze zaproszenia już rozdane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a1ma Re: Łodzianki! co słychać? 09.01.07, 13:00 Nabierają U mnie dziś pójdą zaproszenia do druku. A w dalszej perspektywie: - stroje - kwiaty - transport - obrączki. A czasu coraz mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
eoos Re: Łodzianki! co słychać? 09.01.07, 13:12 fajnie ze sie odezwałas wiesz ze bedziemy miec takie same suknie? zamowiłam swoją a potem czytam na forum, ze tez masz z kolekcji furio... niestety, tez nie zrobiłam zdjęcia i suknie zobacze dopiero na 2 tyg. przed slubem.... Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Łodzianki! co słychać? 09.01.07, 13:42 Tak, czytałam, miałam właśnie nadzieję, że Ty masz jakieś zdjęcia katalogowe. Ja mam tylko swoje z przymiarki, ale wybieram się w sobotę do Sławy - sfotografować stgronę w katalogu A kiedy Wasz ślub? Odpowiedz Link Zgłoś
eoos 21 kwietnia 09.01.07, 13:52 fajnie, że sie wybierasz. nie pomyslalam o tym moze dzisiaj wstąpię i zrobię to samo. nie chcę przymierzac, bo to byłoby juz za duzo zamieszania. Odpowiedz Link Zgłoś
wilvo Re: 21 kwietnia 09.01.07, 14:36 A ja poszłam do salonu i zażyczyłam sobie zdjęcia w sukni skoro już wpłaciłam pieniądze. Babki nie miały nic przeciwko i były bardzo miłe Także teraz oglądam siebie w sukni kiedy mi przyjdzie ochota Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: 21 kwietnia 09.01.07, 14:43 Jak zrobisz - to może mi prześlesz? Bo ja na co dzień w Warszawie i od 3 miesięcy nie mogę dotrzeć do Sławy... Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: 21 kwietnia 09.01.07, 14:45 dołaczam do grona nieposiadających zdjęcia. Co prawda zabrałam aparat jak szłam zamówić suknię, ale podczas tej ostetcznej przymiarki przed zamówieniem obie z mamą kompletnie o nim zapomniałyśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: 21 kwietnia 09.01.07, 17:09 Ale ja z przymiarki zdjęcie mam! Tylko katalogowego nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: 21 kwietnia 11.01.07, 13:45 To pokazuj szybko - strasznie jestem ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: 21 kwietnia 11.01.07, 13:46 chyba, że jest na łódzkim forum - może przeoczyłam?? Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: 21 kwietnia 11.01.07, 16:42 Nie pokażę, bo gruba na nim jestem - kolejna przymiarka za 10kg, wtedy pokażę )) Odpowiedz Link Zgłoś
eoos Re: eoos, jesteś wielka! :D 09.01.07, 21:00 nie ma sprawy mowiąc szczerze suknia o wiele ładniej prezentuje sie na mnie niz na zdjeciu [o dziwo ] szukam teraz odpowiedniego stanika - koniecznie z szeleczką. no i zastanawiam się nad bizuterią. wbrew pozorom sprawa nie jest prosta. wszystko przez błyskotkę na dekolcie. szukam butów. w łodzi tragedia. tylko ryłko ma cos sensownego. dobrze ze jeszcze trzy miesiące zostały..... miłego przegladania Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: eoos, jesteś wielka! :D 09.01.07, 21:11 > mowiąc szczerze suknia o wiele ładniej prezentuje sie na mnie niz na zdjeciu [o > dziwo ] Może to jakaś jej właściwość, bo ja też mam takie wrażenie )) Co do butów - myślę o tych: www.dyeableshoestore.com/store/images/items/fullsize/W616.jpg Dodatkowo myślę o kolczykach i bransoletce (może długie rękawiczki?) i dłuuugim welonie Odpowiedz Link Zgłoś
eoos Re: eoos, jesteś wielka! :D 09.01.07, 22:46 tez myslę o długim welonie zeby sobie zrekompensowac brak trenu [który w sumie i tak pewnie bardzo by mi przeszkadzał]. butki ładne. szukam czegos w podobnym stylu.... mam nadzieje ze znajdę Odpowiedz Link Zgłoś
maw6 Re: eoos, jesteś wielka! :D 12.01.07, 14:09 Witaj, mam długi welon ekri. Jeżeli jesteście zainteresowane to na gazetowego (Łódź).Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: eoos, jesteś wielka! :D 11.01.07, 13:51 śliczne te buciki Musze przyznać, że ja swoje wybrałam trochę pod kątem tego, żeby nie były jednorazowe i żebym mogła je później jeszcze wykorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Łodzianki! co słychać? 11.01.07, 10:57 Wczoraj zamówiłam zaproszenia A co u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: Łodzianki! co słychać? 11.01.07, 13:55 już jestem na półmetku, czyli połowa zaproszeń już gotowa. Myślę, że do końca tygodnia powinnam skończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
zytka08 Re: Łodzianki! co słychać? 11.01.07, 14:04 ja się głowie nad głową>nie mam pomysłu na fryzurę, kasy na 5 czesań próbnych.Wszytko inne załatwione( prawie) Odpowiedz Link Zgłoś
wilvo Re: Łodzianki! co słychać? 11.01.07, 14:10 Ślubna fryzura i makijaż to będzie mój największy dylemat. A raczej osoby które mają je wykonać. Nie wyobrażam sobie wydania kilkuset złotych na same tylko próby Chyba będe zdana na przypadek bo nie znam nikogo poleconego. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: Łodzianki! co słychać? 11.01.07, 14:25 mam ten sam problem - zero pomysłu. Ostatnio weszła nawet do salonu, zeby się podpytac kiedy na jakaś próbną przyjść. Usłyszałam, że nie ma co się spieszyć - nawet na dwa tygodnie przed śłubem można. Odpowiedz Link Zgłoś
wilvo Re: Łodzianki! co słychać? 11.01.07, 14:29 Ja pomysł to mam, nawet niejeden. Ale żeby mi go ktoś zrealizował lub zrobił coś podobnego to nie mam gwarancji. A jak patrzę co niektóre dziewczyny mają na głowie w dniu ślubu to mi ręce opadają Wkurza mnie że prawie nigdzie nie praktykuje się, że przychodząc na PRÓBNE czesanie robi się ileś fryzur i jedną wybiera Przecież o to chyba chodzi, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: Łodzianki! co słychać? 11.01.07, 14:38 to bardzo logiczne rozwiązanie. Ale pewnie jeszcze dożo czasu upłynie zanim u nas coś takiego zacznie być praktykowane Odpowiedz Link Zgłoś
wilvo Re: Łodzianki! co słychać? 11.01.07, 14:57 No właśnie Cała nadzieja w tym że nie chcę mieć na głowie niewiadomo czego tylko ładnego, w miarę gładkiego koka. To chyba nie wymaga wznoszenia się na wyżyny sztuki fryzjerskiej... Cała filozofia polega na tym, że mam dość liche włosy i trzeba coś z nimi zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
zytka08 Re: Łodzianki! co słychać? 11.01.07, 16:35 tak powinno być, idzie się do fryzjera, parę uczesań i to jest próbne czesanie. A tak wydalam wczoraj 50 za upięcie, co do którego nie jestem przekonana. Ale czy szukać dalej i wydawać kasę aż się znajdzie uczesanie najbliższe ideałowi? Odpowiedz Link Zgłoś
wilvo Re: Łodzianki! co słychać? 11.01.07, 16:46 Weź pod uwagę, że nawet jak raz uczeszą Cię ładnie to nie masz gwarancji że w dzień ślubu czegoś nie zepsują... Sama nie wiem co zrobić w takiej sytuacji. Jestem jak najgorszego zdania o naszych polskich fryzjerach Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Łodzianki! co słychać? 12.01.07, 13:03 No właśnie... chyba zacznę się czesać o 10 rano, żeby mieć czas na 3 poprawki... Odpowiedz Link Zgłoś
eoos mam ospowiednią bieliznę :) 13.01.07, 23:30 jak Wam się podoba? najważniejsze ze ma odpowiednie ramiączko. kubakuba.neostrada.pl/kasia/liliana.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wilvo Re: mam ospowiednią bieliznę :) 14.01.07, 12:35 Ładna A nie boisz się że stanik albo ramiączko wyjdzie spod sukni? Odpowiedz Link Zgłoś
eoos Re: mam odpowiednią bieliznę :) 14.01.07, 20:41 myslę ze nie. zresztą... jak bedzie przeszkadzał, to po prostu zdejmę i juz jest jeden plus takiego stanika - ma silikon na gorze i na gole. sam bedzie trzymał Odpowiedz Link Zgłoś