goldioo 16.01.07, 14:20 Oto moja suknia (fryzura podobna), co załozyć na głowę!!Welon, ale jaki? Jakieś inne propozycje? www.suknie-slubne.pl/pl/pronovias.php?s=oleo&nr=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akina07 Re: Co na głowę?:) 16.01.07, 14:26 ja zamierzam wybrać jakis kapelusik zamiast welonu Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Co na głowę?:) 16.01.07, 14:35 Ja bym nie zakładała nic na głowe, do tej sukni. Ewentualnie jakas ozdobke, albo zywego kwiata. Na pewno nie kapelusz Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: Co na głowę?:) 16.01.07, 14:38 no wlasnie ja jestem innego zdania bez niczego na glowie mloda bedzie w tej sukni wygladala nijak (sorry) a sam kwiatek czy diadem nie załtwia sprawy ale to moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Co na głowę?:) 16.01.07, 14:41 jesli masz podobna fryzure to zazsroszcze jest piekna i naturalna ja bym wpiela jakas bardzo ozdobna spinke z krysztalami albo cyrkoniami np wsuwke lub grzebyczek niewielki, subtelny, z boku (oczywiscie jesli polanujesz srebrna bizuterie lub z bialego zlota) a jak perly na szyje to sa tez z perelkami Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Co na głowę?:) 16.01.07, 14:52 acha, kapelusz mi fo niej nie pasuje pozatym nie kazdemu dobrze w kapeluszach Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: Co na głowę?:) 17.01.07, 09:47 Byłam wczoraj na mierzeniu i suknia jest BARDZO ozdobna, raczej do prostych i skromnych nie nalezy (zdjęcie trochę kłamie więc biżuteria odpada. Pani w salonie polecila mi całkowicie gładki, prosciutki welon (niestety nie z pronovias, mają tylko typowo"hiszpańkie"bardzo bogato zdobione bądź haftowane).Sama nie wiem, gdybym chciala coś zamówić to tylko TERAZ ,bo dostawa potrwa 2miesiące. Kapelusz - niet Odpowiedz Link Zgłoś
elwirkaka Re: Co na głowę?:) 17.01.07, 13:01 Zobacz do tego sklepu,może coś znajdziesz dla siebie. Ozdoby do włosów Odpowiedz Link Zgłoś
len-kaa Re: Co na głowę?:) 17.01.07, 15:17 Śliczna suknia! Jeśli możesz zdradź ile kosztuje. Co do czegoś na głowę, to albo prosty welon upinany z tyłu, 3 - długościowy - zrobisz wtedy super wrażenie, a ta najdłuższą część można zawsze odpiąć. Będzie to trochę ukłon w stronę tradycji, ale pamiętaj - żadnych lamówek i ozdóbek, chyba że będą super pasowały. Ewentualnie widzę tu też wpięty we włosy skromny kremowy stroik- kwiat- najlepiej nawiązujący do kwiata albo ozdób przy sukni, ale o wiele bardzie delikatny. Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: Co na głowę?:) 18.01.07, 11:51 Tak własnie myślałam - prosciutki welon bez ozdob, jednak wolę tradycyjnie Suknia w Madonnie w Poznaniu-3100zł Odpowiedz Link Zgłoś