Dodaj do ulubionych

Zdjęcia studyjne w Warszwie

18.01.07, 10:29
Jeżeli któraś z Was szuka fotografa studyjnego polecam p. Darka Stawskiego z
Warszawy. Sesja odbywa sie u niego w domu, bez kiczowatej namalowanej na
przescieradle fontanny, mostku itp. Za to z klasą! Sami mamy takie zdjecia. I
bardzo się z nich cieszę. Polecam!
Obserwuj wątek
    • justyna.e Re: Zdjęcia studyjne w Warszwie 18.01.07, 11:20
      my tez podpisujemy z Nim w sobote umowe, plener+studio wink
    • sylwia.wypych1 Re: Zdjęcia studyjne w Warszwie 18.01.07, 11:48
      My rowniez zastanawialismy sie nad oferta Darka Stawskiego..Czy moglabys
      przeslac mi (na gazetowego) fotki z sesji? Czy korzystalas z makijazystki,ktora
      on poleca?
      • moniad71 Re: Zdjęcia studyjne w Warszwie 19.01.07, 11:23
        Zdjęcia przeslałam. A co do makijażystki to owszem korzystałam, i uważam, ze to
        bardzo duża wygoda. Nie trzeba nigdzie jeżdzić, po prostu umówić sie z Darkiem
        wczesniej. Wizażystka przyjeżdza do jego mieszkania, maluje i czesze. I robi
        to, oczywiscie słuchajac twoich sugestii. A jesli chodzi o ceny to uważam, ze
        są normalne. W przypadku zdjeć studyjnych za jedno ujęcie w Warszawie płaci się
        od 70 do 100 zł. U Darka w cenie masz juz 30 zdjeć na papierze i kolejne 300-
        400 na płycie.
        • sylwia.wypych1 Re: Zdjęcia studyjne w Warszwie 20.01.07, 20:35
          Dzieki, dostalam. Zdjecia super..
    • mooonika80 Re: Zdjęcia studyjne w Warszwie 18.01.07, 12:06
      my również zdecydowalismy sie na tego fotografa.Spodobało sie nam,ze sesje
      slubna traktuje niezwykle profesjonalnie.Ma swoja wizażystke i stylistkę,która
      dba o wyglad pary na sesji,asystenta,który pomaga w aranzacji zdjęc. Jestem pod
      wrażeniem,zwłaszcza,ze widac na jego fotografiach,ze ludzie naprawde ładnie
      wygladająsmile
    • graciella1 Re: Zdjęcia studyjne w Warszwie 18.01.07, 13:08
      Ale ceny szalone! Jest wielu świetnych fotografow a ceny duzo nizsze.
      My zdecydowaliśmy sie na plener u tego fotografa:
      www.cukras.pl/
      • justyna.e Re: Zdjęcia studyjne w Warszwie 19.01.07, 12:08
        a ile zaplacicie za plener+studio? pytam z ciekawosci, bo nie uwazam zeby Darek
        mial wygorowane czy szalone, jak to nazwalas ceny.
        Pozdr,
        J.
        • graciella1 Re: Zdjęcia studyjne w Warszwie 20.01.07, 10:54
          plener+kościół+ 2 godziny wesela 800zł. Parę zdjęć studyjnych robimy tuż przed
          ślubem u innego fotografa, którego studio jest przy kościele. Razem wyniesie
          nas to nie wiecej niz 1000 wiec sama sobie policz.
      • zaba002 Re: Zdjęcia studyjne w Warszwie 19.01.07, 13:03
        My również wybraliśmy Pana Cukrasa. A Ty juz miałaś sesję, czy dopiero
        będziecie mieli?
        • graciella1 Re: Zdjęcia studyjne w Warszwie 20.01.07, 10:55
          Hej zabasmile Będziemy mieli w lipcusmile Widzieliście zdjęcia w albumach? Nas
          urzekły.
    • moniad71 Re: Zdjęcia studyjne w Warszwie 19.01.07, 14:09
      Jeśli chodzi o Darka to jest to jeden z niewielu, właściwie to zadnego innego
      nie znalazłam, gdzie odpowiada mi charakter zdjec studyjnych. naturalne i z
      klasą. A takich ofert w Warszawie więcej nie znalazłam, pzdr.
      • zaba002 cennik zdjęć studyjnych Pana Darka - prośba. 19.01.07, 14:12
        Czy możesz przesłać mi cennik zdjęć studyjnych Pana Darka.
        Dziekuję.
        • zaba002 miejsce plenerowe 19.01.07, 14:19
          Jeszcze jedno pytanie może orientujecie sie gdzie znajduje sie miejsce
          plenerowe ze strony Pana Darka (zdjęcia ślubne - plener - pierwsze trzy rządki)?
        • moniad71 Re: cennik zdjęć studyjnych Pana Darka - prośba. 19.01.07, 14:26
          Ja za zdjecia studyjne zapaciłam 1200 zł ( w tym 400 zdjeć na płycie, 30
          wywołanych zdjęć w formacie 13X18, makijażystka). Wydaje mi sie, że cena
          studio+plener jest podobna (wyzsza o 200-300 zł), ale nie jestem pewna...
          • justyna.e radze zapytac bezposrednio Darka o ceny, studio, 19.01.07, 15:25
            poprostu zapytaj Go sama, kontakt na www.darekstawski.com
            • graciella1 Re: radze zapytac bezposrednio Darka o ceny, stud 20.01.07, 11:01
              Nam powiedział za wszystko razem jeśli dobrze pamietam ok. 3000 8I Dla nas to
              kosmiczna suma.
      • mooonika80 Do Moniad71 - pytanko 22.01.07, 10:18
        czy ja tez mogłabym prosic o przesłanie zdjęc na e-miala gazetowego? Dziekuje
        serdeczniesmile
    • mooonika80 Re: Zdjęcia studyjne w Warszwie 20.01.07, 13:10
      U Darka studio plus plener 2100 .No i do tego wizażystka i stylistka do
      dyspozycjismile
      • fotograf_darek Re: Zdjęcia studyjne w Warszwie 22.02.07, 13:46
        Dostałem wiadomość od mojej klientki ,ze powstał watek,w którym mowa jest o
        moich zdjęciachsmile.Dziekuję za wszystkie miłe słowa pod adresem
        fotografii,jakie wykonuję.Pozdrawiam ciepło znajome męzatki,z którymi
        pracowałem oraz te panny młode,które dopiero są przed sesją slubną smile
        • pani_mw Re: Zdjęcia studyjne w Warszwie 22.02.07, 14:17
          Witam na forum!
          Skoro już tu zawitałeś moze slowo o konkurencji? Jak oceniasz te zdjecia jako
          specjalista - ujecia, cienie itp

www.dariuszrok.com/
          • fotograf_darek Re: Zdjęcia studyjne w Warszwie 22.02.07, 14:31
            WitamsmileO kolegach fotografach zawsze wypowiadam sie dobrze.Trzeba uszanowac
            styl kazdego.Kazdy bowiem ma inne spojrzenie. Mnie fotki pana Roka podobaja sie
            ale zawsze to klienci maja ostatnie słowosmile No,ale to juz chyba jest tak we
            wszystkich dziedzinachsmile
            • pani_mw Re: Zdjęcia studyjne w Warszwie 22.02.07, 14:46
              To milo przeczytac niezawistna opinie o kolegach po fachu smile

Wykorzystam jeszcze twoja obecnosc i poprosze o kilka zdjec na maila
              gazetowego, ktore beda w innej scenerii niz te na stronie. Z ciekawosci zapytac
              chce tez o miejsca do zdjec plenerowych - co proponujesz parom, ktore do Ciebie
              przychodza, podpowiadasz im cos, masz jakies "swoje" zakatki, ktore polecasz?

Pzdr
              • fotograf_darek Re: Zdjęcia studyjne w Warszwie 22.02.07, 14:59
                tak,o wszystkim mówie na spotkaniu ale..to moje sekretne miejsca i sprawdzonesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka