Dodaj do ulubionych

inne zaproszenia - nie z papieru

18.01.07, 20:46
Czy ktoras Z was robila sama lub moze gdzies widziala zaproszenia wykonane z
innych materialow niz papier?
Slyszalam o balonach, podkoszulkach, ale zaden z tych pomyslow do mnie nie
przemawia.
Myslalam, zeby pobawic sie z klisza, ale nie wiem czy na kliszy da sie pisac.
No i wypisanie 35 zaproszen recznie to niezle zabawa. Aha, te zaproszenia
musza sie dac wyslac poczta.
Obserwuj wątek
    • kaskahh Re: inne zaproszenia - nie z papieru 18.01.07, 21:36
      tak, widzialam zaproszenia wlozone do butelki, to tez do mnie nie przemawia
      albo jako lampion, ktory mozna zlozyc i wyslac w kopercie
      • mimi78 Re: inne zaproszenia - nie z papieru 18.01.07, 21:39
        Fajny pomysł.

Ja mam normalne zaproszenia, 3 wersje, a i tak ceregiele się z ich zamówieniem -

sama już nie wiem co i jak i w której kolejności wpisać...
    • ursus_arctos Re: inne zaproszenia - nie z papieru 19.01.07, 07:48
      widzialam zaproszenie z pleksi (yyy, chyba tak to sie nazywa, taki przezroczysty
      plastik). wyciete bylo serce o troche nieregularnym ksztalcie, a na tym byl
      jakby "wypalony" tekst zaproszenia (bez koloru). w srodku tego duzego serca bylo
      wyciete takie male serduszko (taka "dziura"), ktore mlodzi potem doslali z thank
      you letter i zdjeciem slubnym. fantastyczne bylo, naprawde! poszukam, moze
      znajde jakies zdjecie.
      • ursus_arctos Re: inne zaproszenia - nie z papieru 19.01.07, 08:02
        zaproszenia nie znalazlam, ale jak wpiszesz w google "pleksi" albo "plexi" to
        wyskoczy ci cale multum firm, ktore zajmuja sie wycinaniem i grawerowaniem
        pleksi. np. zerknij tu: www.lasercentrum.pl/podkategoria.php?kat=20&podkat=1
        nie sa to zaproszenia, ale fajnie widac sam material.
        • mimi78 !!!!!!!!!!!!!!! 19.01.07, 08:05
          możecie przestać robić mi mętlik w głowie?!smile)) Świetny pomysł.

Kurcze, czytam to i już mam dylemat - oprócz tego że i tak mam dylemat.
          • ursus_arctos Re: !!!!!!!!!!!!!!! 19.01.07, 09:01
            biedna mimi smile
            to jeszcze ci namieszam i opowiem jak nasze wygladaly big_grin papier jedwabny (prawie
            jak material w dotyku) do tego okladka z papieru ryzowego (taki przezroczysty).
            wyszla z tego taka ksiazeczka z rysunkami troche w klimacie bajkowym i
            bajko-basnia o nas "ze szczesliwym zaproszeniem". byly trzy wersje jezykowe-
            pisalismy sami, a projekt graficzny robila moja wrozka chrzestna (czyli ciotka).
            powiem nieskromnie, ze ludziom opadaly szczeki jak rozdawalismy smilesmilesmilesmile
            • renatalorens do ursus 19.01.07, 10:10
              moze wklej fotkę, chetnie bym obejżała Twoje bajkowe zaproszenia smile
              • ursus_arctos Re: do ursus 19.01.07, 10:20
                nie mam niestety sad jak dopadne jakac cyfrowke (lepsza niz to badziewie co mam w
                telefonie) to wkleje.
            • renatalorens inne zaproszenia 19.01.07, 10:12
              słyszałam tez że ludzie robiący wesela w karczmach , robią zaproszenia takie
              tabliczki drewniane z tekstem zaproszenia wypalanym smile
    • emka_waw Re: inne zaproszenia - nie z papieru 19.01.07, 10:12
      Kiedyś dostaliśmy zaproszenie na ślub w formie karty kredytowej. Nie powiem,
      oryginalne i efektowne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka