Dodaj do ulubionych

Inkageo i skromna suknia - fotki:)

21.01.07, 20:08
Kupiłam okazyjnie (Margarett - Marche), założę ją drugiego dnia lub
wcześniej, jeżeli będę miała już dość sukni z trenemsmile Jest leciutka i
wygodna, ale jeszcze nie dopasowana - rozmiar za duża. Przydałaby się też
halkasmile
img236.imageshack.us/my.php?image=735229546jr.jpg
img236.imageshack.us/my.php?image=348496115lh.jpg
img236.imageshack.us/my.php?image=232852530zv.jpg
img265.imageshack.us/my.php?image=890715054bx.jpg
Suknią ślubną będzie chyba Obelix - czyli zupełnie inny stylsmile
img250.imageshack.us/my.php?image=pronoviasobelix13vo.jpg
Obserwuj wątek
    • niunia792 Re: Inkageo i skromna suknia - fotki:) 21.01.07, 20:19
      To ile ty juz tych suknie masz ?
      Ta z Kanacca przeciez byla niczego sobiesmile a wlasnie czekam na efekty swojego
      zamowienia. Suknie przymierzylam w salonie a potem zamowilam u nich w Kanacca.
      Ciekawe jaki ich zdaniem jest kolor Ivory (wyslali mi fotke ale ponoc oryginal
      jest inny troszke) i czy ich projekt bedzie przypominal moje zamowieniesmile)
      A co ze swoja Kanacca masz zamiar zrobic?
      • inkageo Re: Inkageo i skromna suknia - fotki:) 21.01.07, 20:28
        Kanacce sprzedałam. Na poprawiny to nie był dobry fason - po podpięciu trenu
        nie wyglądała już tak fajnie bo to była jej główna ozdoba, a nie miałabym
        okazji żeby go rozłożyć.. I bez ramiączek źle się czułam.. A w tej jest mi tak
        wygodnie..smile I mogę się pochylać bez obawy, że widać mi biustwinkwink
        • niunia792 Re: Inkageo i skromna suknia - fotki:) 21.01.07, 20:31
          Fajnie, ze ci sie udalo ja sprzedacsmile))
          Ja jestem ciekawa co za cudo mi przesla hehe.
          Pozdrawiam
          • inkageo Re: Inkageo i skromna suknia - fotki:) 21.01.07, 20:34
            Narzeczony rozpacza, że sprzedałam tamtą.. Śmiejemy się, że ta zbyt seksowna to
            nie jest - taka komunijnawink Ale każda z nas ma przecież kilka twarzywinkwinkwink
            Najpierw będę seksowna, a później niewinnawinkwinkwink
    • narzeczona12 Re: Inkageo i skromna suknia - fotki:) 21.01.07, 20:20
      ta sukienka obelix to jest poprostu niesamowicie piekna!!!!
      bajka!!!
      ta druga tez calkiem ok....
      a jak sie kupuje okazyjnie smile
      a href= "http://www.skrypty.bizneswesele.pl/Pamietniki/pamietniki.php?mod=show&id=160" target="_blank" rel="nofollow"> zycie panny mlodej

• zemfiroczka do Inkageo 21.01.07, 21:20
      Jesteś z Wrocka, prawda? kupilaś tę Margarett gdzieś w salonie, czy na Allegro? I ile dalaś, i czy mają biale?

pozdr
      • inkageo Re: do Inkageo 21.01.07, 21:25
        Białych nie ma.. Kupiłam na allegro od początkującego sprzedawcy. Pisał, że
        suknia nowa - wyprzedaż z salonu. 500 zł tylko mnie kosztowała, normalna cena
        salonowa - 2000 (nie jest tyle warta). Koronka jest właściwie biała, a materiał
        (tafta inteligentna) śmietankowy (wg mnie to nie jest prawdziwe ecru).
        Mierzyłam ją w Krakowie na Floriańskiej.
        • zemfiroczka Re: do Inkageo 21.01.07, 21:29
          Dzięki, hmm podoba mi się, ale w ciemno nie chcę kupować- szkoda, że we Wrocku ich nie ma.

pozdr
      • inkageo Re: do Inkageo 21.01.07, 21:27
        Zapomniałam napisać, że miałam obawy czy suknia będzie oryginalna, ale wszystko
        ok - ma metkę i wytłaczany znak firmowy na całej powierzchni podszewki.
        • zemfiroczka Re: do Inkageo 21.01.07, 21:33
          A ona ma tren?
          • inkageo Re: do Inkageo 21.01.07, 21:35
            Taki niby-tren 15 cm. Więc na przebranie/poprawiny w sam razsmile
            • zemfiroczka Re: do Inkageo 21.01.07, 21:44
              Zapinana jest z boku?
              • zemfiroczka Re: do Inkageo 21.01.07, 22:01
                a jaki ma nick sprzedajacy z Allegro?
                • inkageo Re: do Inkageo 21.01.07, 22:18
                  Tak, zamek jest z boku. Jak klikniesz w zdjęcia to otworzą się w max
                  rozdzielczości. Sprzedawca ma nick grzela25, jest raczej mało kontaktowywink Miał
                  kilka sukienek, ale pozostałe niezbyt ciekawewink
                  Tu link do jego aukcji:
                  www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6304409
                  • linka12 Re: do Inkageo 21.01.07, 22:47
                    cześć Inkageo,
                    mam pytanie za 100 punktów, czy bedziesz sprzedawać swoją suknię- tę skromniejszą? Ja własnie czegoś takiego szukam, a nie wiem czy z wyprzedazy nie wykupią mi tej, która mi się podoba... nasz ślub 22.09

Dzięki z góry za jakiekolwiek info smile
                    • inkageo Do linka12:) 21.01.07, 23:14
                      Myślę, że będę sprzedawaćsmile Mój ślub 8.09 więc daty pasująsmile
                      • linka12 Re: Do linka12:) 21.01.07, 23:24
                        smile
                        póki co moja sytuacja wygląda następująco
                        na 99% 31 stycznia bede wiedzieć czy jest jeszcze w salonie sukienka, która mi się podoba...a szukam własnie czegoś skromengo, z zakrytą górą- koronkową smile jestem mała- jak się wyprostuję to 160 cm będzie smile
                        mówisz, że jeszcze będziesz zmniejszać, ja noszę 36 ew.38- zależy od numeracji, mam nadzieję, nie od wahań rozmiarów smile
                        jeżeli możesz to podaj mi prosze swojego maila- czy może być gazetowy? napiszę Ci jeszcze co i jak - ja bardzo rzadko zaglądam na gazetowego,ale jak trzeba to no problem ...

dzięki za odpowiedź smile i spokojnej nocy
                        • inkageo Re: Do linka12:) 21.01.07, 23:30
                          Pisz na gazetowegosmile Ja noszę rozmiar 34, podam Ci moje dokładne wymiarysmile
                          • karhar Re: Do linka12:) 21.01.07, 23:38
                            Obelix bardzo mi się podoba bo to również moja sukniasmile) myślałam, że tylko ja
                            się na ten model zdecydowałam bo nikt o niej nie pisze na forum a jednak nie
                            jestem samasmile My mamy tylko jeden dzień więc wystarczy mi jedna sukniasmile Mam
                            nadzieję że z podpiętym trenem obelix będzie wyglądała równie pięknie. Nie
                            miałam okazji zobaczyć podpiętego trenu bo ta suknia którą mierzyłam w salonie
                            po prostu na mnie wisiałasad może Ty wiesz jak wygląda podpięty tren???
                            • inkageo Do karhar:) 22.01.07, 00:07
                              Ja jej jeszcze nie mierzyłam...sad I też martwię się tym podpięciem.. Gdy byłam
                              w salonie nie mieli tego modelu i wciskali mi Indię..sad Muszę się w końcu
                              wybrać i zapytam o tren. Masz może zdjęcia z przymiarki? Bardzo proszę na
                              gazetowegosmilesmile
                              • karhar Re: Do karhar:) 22.01.07, 09:06
                                niestety nie mam zdjęćsad ale suknia jest super!! na początku w ogóle nie brałam
                                jej pod uwagę upatrzyłam sobie oleaje ale jak przymierzyłam to od razu
                                zrezygnowałamsmile obelix jest super dopasowana i mam nadzieję że jak w końcu
                                dojedzie moja w odpowiednim rozmiarze to będę mogła zobaczyć jak wygląda z tyłu
                                i poproszę o podpięcie trenu, wiem tylko, że podpinany jest na 7 guziczków
                                (jakoś tak). Suknie zamawiałam na początku listopada więc na dniach powinna być
                                w salonie.
                                • inkageo Obelix 22.01.07, 09:10
                                  A można w niej bez problemu większy krok zrobić? Wygląda na tak wąziutką... Mam
                                  nieprzyjemne doświadczenia z Madonny i nie mogę się zmusić do kolejnej
                                  wyprawy..ciągle ją odkładam..wink
                  • kasia-k Re: do Inkageo 22.01.07, 09:09
                    a tu linka do tej Twojej aukcji

www.allegro.pl/item154557850_154557850.html

cena całkiem niezła smile

ale odważna jesteś, aukcja marnie opisana, tylko jedno zdjęcie ...
                    sukienka ładna smile
                    • inkageo Re: do Inkageo 22.01.07, 09:11
                      Aukcja była koszmarna i rozmiar źle podany... Muszę zniknąć na godzinkę.
    • inkageo Buty:) 22.01.07, 09:05
      A te buty, właśnie do tej sukienki:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=55896132&a=55896132
      • kasia-k Re: Buty:) 22.01.07, 09:11
        sukienka ładna a buty, MOIM ZDANIEM, koszmarki
    • mooonika80 Re: Inkageo i skromna suknia - fotki:) 22.01.07, 09:21
      bardzo ładna ta sukienkasmile
    • monalisa.pl a jak masz zamiar tanczyc w Obelixie na weselu? 22.01.07, 09:41
      czy da sie upiac ten tren?
      ja bym sie chyba zabiła tanczac w takiej sukniwink
      • medea11 Re: a jak masz zamiar tanczyc w Obelixie na wesel 22.01.07, 10:17
        Inkageo - obie suknie pieknie i cudnie w nich wygladasz, bo zgrabna z Ciebie dziewczyna. A tak poza tym to wczoraj zauwazylam ze we Wroclawiu otworzyli nowy salon sukien slubnych na pl Nowy Targ. Nie wbylam w srodku wiec nie wiem czy maja cos ciekawego, ale moze komus sie przyda namiar.

PS. Inkageo w weekend leciala "europa da sie lubis" i Monika Richardson miala identyczna sukienke jaka pokazywalas ze na slubie bedzie miala Twoja mama. Monika miala do niej jeszcze czarne bolerko i futerko na ramionach smile
        • inkageo Do medea:) 22.01.07, 10:45
          Zaraz powiem mamie ucieszy sięsmile Dziękismile
      • inkageo Do monalisa:) 22.01.07, 10:47
        Ten tren jest na pewno podpinany jak każdy, ale mam nadzieję, że po podpięciu
        suknia będzie nadal pięknie wyglądać...smile Widziałam podpięcie do Indii i
        wyglądało bardzo dobrzesmile
    • inkageo Halka!!!! 22.01.07, 12:57
      "Okazyjne" kupowanie ma ten minus, że trzeba się samemu martwić dopasowaniem i
      wyborem dodatków.. Znalazłam taką halkę na allegro, cena/foson odpowiednie?
      Żałuję, że nie zwracałam uwagi na wszystkie szczegóły w salonach..
      tiny.pl/wpqd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka