1maja1 22.01.07, 16:10 Dziewczyny, bardzo podoba mi sie model Rebelais z kolekcji 2005, czy ta suknia jest jeszcze dostepna w salonach, czy mozna ja jeszcze zamowic? Dziekuje za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dior-ka Re: Cymbeline - stare kolekcje 23.01.07, 08:20 Ja też miałam ten problem. Miałam tylko zdjęcie. Wzięłam je i poszłam do salonu Mariella w Wawie i powiedziałam że chciałabym taką lub bardzo podobną suknię. Po wielu przymiarkach, uszyto mi sliczną suknię na kształt tej właśnie która mi się podobała. Zyczę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja1004 Re: Cymbeline - stare kolekcje 23.01.07, 21:34 Jestem z Wrocławia Mam suknię Cymbeline z 2005r niestety nie pamiętam nazwy. Chętnie ją sprzedam TANIO Rozmiar 38 ma zdobiony gorset (koronka + koraliki) odsłonięte plecy jest na delikatnych ramiączkach zdobionych koralikami. Kolor- delikatne ecru. Z tyłu ma oięknie podpinany tren Całość wygląda bardzo efektownie Jest wyprana i niezniszczona. Mogę przesłać na maila zdjęcia. Była kupiona w salonie. W cenie dokładam szal i koło Odpowiedz Link Zgłoś
1maja1 Re: Cymbeline - stare kolekcje 23.01.07, 22:10 Bardzo prosze, wyslij mi na e-maila gazetowego. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś