a.bc 22.01.07, 19:17 Znalazłam sympatyczną stronkę- dla tych co nie koniecznie chcą mieć wesele www.decostyl.pl/Wnetrza-Aranzacja-Wnetrz/Stylowy-slub-w-hotelu-Rialto.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gatta26 Re: ślub inaczej 22.01.07, 19:21 O! dzięki za linka . Właśnie w podobnym stylu planujemy spędzić ten Nasz dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
gatta26 Re: ślub inaczej 22.01.07, 19:29 Od cen pewnie by głowa rozbolała . U Nas będzie skromniej, ale też kameralnie i - mam nadzieję - że miło spędzimy ten czas. Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: ślub inaczej 22.01.07, 19:29 Nie mam zielonego pojęcia ile to kosztuje ale pewnie jak za kazdy dobry pomysł trzeba zapłacić Odpowiedz Link Zgłoś
narzeczona12 Re: ślub inaczej 22.01.07, 22:19 niezle... po takim obiedzie to na pewno bedzie namietna noc poslubna wanna... my po calonocnym szalenstwie padniemy i chyba za duzo z tej nocy nie bedzie... a href= "http://www.skrypty.bizneswesele.pl/Pamietniki/pamietniki.php?mod=show&id=160" target="_blank" rel="nofollow"> stres przedmalzenski Odpowiedz Link Zgłoś