vivi22 22.01.07, 19:23 A tak będzie moja parafia wyglądała w dniu mojego ślubu ) www.dekorowanie.pl/zdjecie.php?k=12&z=15 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anek45 [...] 22.01.07, 19:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
monyaa Re: Dekoracja kościoła 22.01.07, 20:14 te kolumny nie są fajne, ale tiule tak Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: Dekoracja kościoła 23.01.07, 12:06 kolumny sa bardzo niefajne - wygladaja na tak cięzkie jakbu miały utrzymac kilkutonowy posąg, anie dekorcaję kwiatwoą (zreszta ta na zdjęciu zupełnie bez pomysłu....powtykane kwiaty) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Dekoracja kościoła 23.01.07, 12:09 Nie podoba mi się, za dużo białego koloru i jakoś tak "mdło". Odpowiedz Link Zgłoś
narzeczona12 Re: Dekoracja kościoła 22.01.07, 22:15 slicznie... my placimy 350 za udekorowanie kosciola ale nei wiem co dokladnie to jest co tygodniowy standard a href= "http://www.skrypty.bizneswesele.pl/Pamietniki/pamietniki.php?mod=show&id=160" target="_blank" rel="nofollow"> stres przedmalzenski Odpowiedz Link Zgłoś
monitchka1 Re: Dekoracja kościoła 23.01.07, 12:43 Po co ta dekoracja, przecież Kościół sam w sobie jest dekoracją i naprawdę nie potrzebuje tandetnych kolumn białych, kwiatków i falbanek. Wydaje mi się, że Kościołów nie powinno sie upiększać to zupełnie nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Dekoracja kościoła 23.01.07, 16:51 widziałam piękną dekorację w parafii moich rodziców. sam kościół nic specjalnego, ale udekorowano go przepięknie za to kościół, w którym my braliśmy ślub to bardzo ładny barokowy kościół, za to dekoracja była do bani... ale nie miałam na to wpływu (ze względu na odległość) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia_g83 Re: Dekoracja kościoła 23.01.07, 20:53 Jeśli dekoracja to tylko żywymi kwiatami. Byłam na ślubie, na którym była właśnie taka dekoracja i wyglądało to tragicznie i mało tego jak młodzi tylko wyszli z kościoła (goście składali życzenia) a firma już wkroczyła i zaczęła wynosić "dekoracje". Odpowiedz Link Zgłoś