niesia19 23.01.07, 21:58 Może to Was zainteresuje: www.targi.be/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.bc Re: Targi ślubne Łódź 23.01.07, 22:30 Wybieram sie na te targi, ciekawe czy bedzie coś ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś
dekoria Re: Targi ślubne Łódź 24.01.07, 13:14 Targi będą w niedzielę od 10 do 18 w Hali Sportowej. Do zobaczenia na targach )) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Targi ślubne Łódź 24.01.07, 14:13 Z mężem no jeszcze wtedy z narzeczonym byliśmy na targach ślubnych w zeszłym roku. Wejście 10 zł/osoba i wielkie rozczarowanie...nic konkretnego, zaledwie 3 stoiska z sukniami ślubnymi, jedno z zaproszeniami, jakies dwie kwiaciarnie i restauracje z górnej półki...na palcach jednej ręki można wyliczyć uczestniczące w tych targach firmy. Może komuś przyniosą takie targi sporo informacji, dla Nas to była strata czasu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lamurr Re: Targi ślubne Łódź 24.01.07, 15:36 Kilka dni temu był wątek o targach w Łodzi. Dziewczyny skutecznie mnie zniechęciły więc nie idę. Odpowiedz Link Zgłoś
dekoria Re: Targi ślubne Łódź 25.01.07, 08:56 No i muszę was zaskoczyć tym razem szykuje się zwrot w targach, tydzień temu było ponad 40 firm na spotkaniu wystawców, a z tego co wiem jeszcze dochodziły następne. Targi będą największe z dotychczasowych (też byłam w zeszłym roku, powiązali je z targami kosmetyków i dlatego było mało chętnych). Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: idziecie? 28.01.07, 09:32 ja tak, moze cos ciekawego będzie a przede wszystkim interesuje mnie pokaz mody- w końcu zobacze niektóre modele sukienek na zywej osobie Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: a ok której jest planowany pokaz? 28.01.07, 17:13 A jak zadawałaś pytanie to ja juz byłam w drodze Pokazy były o 12 i o 15. A tak w ogóle to organizacja była strasznie kulawa- 1 kasa i tłum ludzi stojących przed wejściem po bilet wstępu. Mozna było otrzymac informator ślubny z kartą rabatową. Było trochę sukien ( salony najbardziej oblegane w Łodzi nie wystawiały się Genaralnie były to suknie polskie, 2 stoiska z odlotowymi sukniami szytymi przez plastyków i stoisko firmy Lilea (reklamowali swoja nową siedzibę). Cała plejada fotografów, trochę florystek. Garnitury tez były wystawione. Osobiście jako nowość traktuje firmę która robi wódkę weselna w szkle np z napisem Wódka weselna albo z imionami młodych( to wszystko jest wyrabiane fabrycznie)- idealnie nada sie na prezenty dla gosci w ramach oczepin czy np bramek. Jeśli chodzi o pokaz mody o 12 to modelki były śliczne, sukienki zależy jak sie co komu podobało( generalnie mało ich było). A gwiazda targów Ibisz całkiem sympatycznie się zachowywał(nie przepadałam za nim ale musze przyzanć,ze był swietny- przekonał mnie do siebie A i jeszcze stado starych samochodów do wynajecia i stoisko z narzutkami na suknie ślubne. I tak na koniec czegoś się dowiedziałam ale w innych miastach wyglada to troche inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś