Dodaj do ulubionych

Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie warto?

29.01.07, 15:24
Wybieram się na poszukiwanie "tej jedynej" i nie wiem gdzie zacząć gdzie
jechać. Podpowiedzcie dziewczyny!! Z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • agnrek Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 29.01.07, 15:26
      Ja polecam ten salon:
      www.mlodaimoda.pl/
    • monalisa.pl Madonna na Wilczej;-))) b. polecam!!! 29.01.07, 15:33
      zaraz zostane zjechana ale co tam - polecam i nie kłamię!
      • monitchka1 Re: Madonna na Wilczej;-))) b. polecam!!! 29.01.07, 15:35
        Ja też polecam Madonnę na Wilczej. Panie bardzo miłe, ale lepiej zadzwonić i
        umówić się na wizytę, wtedy do dyspozycji jest jedna z pań dla ciebie.
      • martusia67 Re: Madonna na Wilczej;-))) b. polecam!!! 29.01.07, 15:36
        Ja tez bardzo polecam Madonna na Wilczej!
        • monalisa.pl brawo! jest jednak nas troszke zadowolonych z M. 29.01.07, 15:46
          ja kupilam tam suknie z kilku powodów: cena, ogromny wybór, przemiła atmosfera
          i wielka pomoc p.Edyty!
          wiec z czystym sumieniem polece Wilcza!
          wczesniej bylam w 3 salonach (tych "znanych" wlasnie) w wawie: na Jana Pawła na
          Kruczej i na Widok i niestety zawidolam sie i to bardzoooo! dodam ze w dwoch z
          tych salonów nie chciano mnie obsłuzyc (a w trzecim nie miala dl amnie pani
          czasu) twierdzac ze mam jeszcze czas na przymierzanie sukieneksmile bylam w
          listopadzie a slub mam w lipcu...kij im w ucho terazwink!
    • bajsarka Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 29.01.07, 15:53
      Abiu, Mystique, Tylko ona. www.tylkoona.pl
    • shameeka Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 11.02.07, 12:56
      up.
      moze cos jeszcze dorzucicie??
      wybieram sie za 2 tygodnie...
      na ogladanie.. i przymierzanie...
    • sensiblue Misumi!!!! 11.02.07, 14:02
      czy Ślub macie 4 sierpnia? witaj w klubie kiss
      • misumi Re: Misumi!!!! 11.02.07, 15:16
        hejsmile
        tak mamy ślub 4 sierpnia wink)))
        • sensiblue Re: Misumi!!!! 11.02.07, 16:07
          smile)) witaj w doli-niedoli big_grin kiss
    • sensiblue Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 11.02.07, 14:05
      co prawda suknię kupuję w poznaniu, ale z czystym sumieniem polecam salon
      Madonna - ze względu na wybór smile sądzę też, że porównywalny jest wysoki poziom
      obsługi, a z tego co widziałam w postach powyżej - przypuszczenia są
      uzasadnione smile zatem - Madonna i nic poza tym smile))
      • madziaq Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 11.02.07, 14:27
        Ja polecam salon Karina w Blue City - super obsługa, panie są bardzo
        sympatyczne, a wybór i ceny też w porządku. Nie polecam natomiast sąsiedniego
        salonu Pronuptia. Tam mi babka zrobiła wielką łaskę, że mogłam suknię
        przymierzyć uncertain POlecam też zalon Ona i On przy Nowolipiu. Tam co prawda nie
        mierzyłam sukien, tylko kupowaliśmy frak dla mojego M, ale obsługa w części
        męskiej i damskiej jest fantastyczna.
        • k.mat Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 11.02.07, 23:25
          ja mam za to zupełnie odwrotne odczucia w Karmen nawet nie przymierzyłam
          niczego bo pani nie chciała mi nawet nic pokazać uncertain
          • sensiblue Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 11.02.07, 23:28
            nie znam - na szczęscie - takich salonów, gdzie obsługa nie chce pokazać
            sukien... przy okazji - podają chociaż jakiekolwiek argumenty?
            to jest jakaś chora sytuacja!...ale czytałam już (tutaj) o takich
            salonach "frontem do klienta" smile)))
    • asiaiadas Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 11.02.07, 19:46
      A czy polecacie salon Carmen na jana Pawła w Warszawie????
      • ashton Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 11.02.07, 19:56
        Ha, właśnie miałam wspomnieć o Carmen - zadowolona jestem bardzo, bardzo,
        bardzo! Trafiłam tam przypadkiem, kumpela szukała sukni dla siebie...
        ekspedientki namówiły mnie do przymierzenia jednej z sukien z wystawy i to była
        ta wink Ślub robiłam ekspresem, suknię zamówiłam półtora miesiąca przed datą -
        nie było żadnych problemów, że za krótki termin. Panie z anielską wręcz
        cierpliwością znosiły moje pytania w stylu "a czy na pewno dobrze leży".
        W skrócie: polecam wielce smile))
    • promyk01 Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 11.02.07, 20:06
      Ja polecam salon CARMEN na J.Pawła II 68 oraz salon na Nowolipie 22a.Pozdrawiam

• miwonka81 Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 11.02.07, 21:37
      a ja polecam Promese na JPII chociaz pojawiaja sie na ich temat nienajlepsze
      opinie, tak jak o Madonnie. Ja jestem baaardzo zadowolona - tam wlasnie
      znalazlam moja suknie. Sa bardzo ladne i delikatne, moim zdaniem ladniejsze niz
      w Madonnie, cenowo porownywalnie. Wazne - tez trzeba sie zapisac, wtedy panie
      sa tylko do Twojej dyspozycji
    • kuzka3 Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 11.02.07, 23:34
      A ja (pomimo wszystko) polecam salon Susan Blanche na Kijowskiej.
      Trafiłam na bardzo sympatyczną Panią, która doradziła mi właśnie tą jedyną wink.
      Jestem bardzo zadowolona.

k wink
    • zanahorka Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 12.02.07, 07:56
      Polecam salon Scarlett na Kabatach. W salonie są suknie bodajże z czterech
      pracowni, Pani jest przesympatyczna - aż się nie chce wychodzić z salony. Dla
      mnie dodatkowym plusem jest to, że suknie są szyte na wymiar. Standardowe
      suknie trzeba dla mnie sporo skracać, więc mogą stracić na fasonie. W sukniach
      możliwe są wszelkie zmiany.
      • misumi Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 12.02.07, 10:08
        Jestem już po i nawet zamówiłam suknię wink)
        Najbardziej mogę polecić salony w Bluce City!!! Panie cudone, doradzą pomogą,
        pośmieją się razem z nami, mają czas i widać że robią to z przyjemnością!!!
        Drugi salon który mogę polecić to salon na Nowolipkach Tylko Ona
        Stanowczo odradzam Madonne i salon na Kijoskiej (Karina)- obsługa wręcz wredna!
        Pozdrawiam
        • justyna.e Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 12.02.07, 10:55
          dlaczego odradzasz Madonne? podaj konkrety pls

Jaki jest salon w Blue City?
          • misumi Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 13.02.07, 09:54
            W blue City jest z pięć salonów sukien ślubnych - niestety nie pamiętam nazw
            ale na stronie CH Blue City one są (jest jeden cały pasaż poświęcony modzie
            ślubnej)
            Madonny nie polecam ponieważ pojechałam tam nikogo nie było (umówiona osoba za
            30min) a Panie mnie nie przyjeły... sorry ale w 30min to mogłam 2-3 kiecki
            przymierzyć, a powiedziały przykro nam ale Pani nie była zapisana i siedziały
            sobie... hmmm
            • dodkax Re: a może poza Warszawą? 16.02.07, 16:21
              Ja osobiście, choć mieszkam w stolicy zamówiłam swoją suknię w innym mieście -
              we Wrocławiu. Zamiast w Madonnie, wolałam złożyć zamówienie we Flossmannie. Nie
              żałuję. Panie są bardzo miłe, konkretne, pomocne, rzetelne. Nie dość tego,
              obniżono mi cenę sukni, która pierwotnie kosztowała u nich więcej, ale z powodu
              niższej ceny warszawskiej, obniżono ją, tak by była jej równa. Jestem naprawdę
              rada ze swej decyzji smile.
        • katarzyna16071 Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 16.02.07, 15:15
          Ja polecam Tylko Ona, na kijowskiej, ale nie pamietam nazwy (mają suknie
          Demetrois)oraz Cymbeline na grochowskiej i Jana Pawła, we wszystkich tych
          salonach obsłużono mnie bardzo milutko.
          Nie polecam tylko Angel na ul. okrzei - porażka!!!
    • muminek80 Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 13.02.07, 13:47
      A mi się cudownie przymierzało w Lilei na ul.Tamka. Śliczne, niepretensjonalne
      sukienki(szczególnie kolekcja Yasmine), piękne materiały , duża przymierzalnia
      na dole (nikt obcy Cie nie mierzy wzrokiem i nie komentuje smile, baaaardzo
      sympatyczne panie (normalne, nienadmuchane, pytane doradzą ale nie narzucają
      swojego zdania smile. Polecam smile
    • kluczyn Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 16.02.07, 14:42
      Hej.Polecam Salon MŁODA I MODA www.mlodaimoda.pl na Gocławku,
      wlascieiwie to juz chyba Olszynka Grochowska ale mniejsza o to. Latwy dojaz z
      ulicy Grochowskiej, w poblizu zajezdni tramwajowej Gocławek. Światna obsługa,
      spory wybor, mozliwosc wypozyczenia i kupna, wstawienia u niech w komis w
      przypadku kupna sukienki i checi pozniejszej jej sprzedazy. Pozdrawiam.
    • iwona147 Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 16.02.07, 16:02
      Bardzo polecam salon na Nowolipiu Ona i On. Bardzo fajna i miła obsługa. Pani
      podała mi każdą suknie o którą zapytałam.
      NIEPOLECAM salonu Madonna na wilczej. Byłam dzisiaj umówinona w tym salonie na
      daną godzinę. A zosyałam przyjęta 25 min później. Wszystko byłoby ok ale moja
      teściowa specjalnie zwolniła sie z pracy na godz aby móc ze mną i mamą
      pooglądać suknie. Ale to nie wszystko jak juz pani ubrała mnie w suknie to
      poszła sobie gdzies poplotkować z koleżankami na 10min. I wielce obrażona że
      jej sie uwage zwróciło.
      • nowa23 Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 16.02.07, 16:21
        a ja polecam Panne Mloda na kijowskiej smile cierpliwe panie, piekne suknie- tylko
        lepiej umawiac sie telefonicznie... tam wlasnie zamowilam swoja sukienke
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka