misumi 29.01.07, 15:24 Wybieram się na poszukiwanie "tej jedynej" i nie wiem gdzie zacząć gdzie jechać. Podpowiedzcie dziewczyny!! Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnrek Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 29.01.07, 15:26 Ja polecam ten salon: www.mlodaimoda.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Madonna na Wilczej;-))) b. polecam!!! 29.01.07, 15:33 zaraz zostane zjechana ale co tam - polecam i nie kłamię! Odpowiedz Link Zgłoś
monitchka1 Re: Madonna na Wilczej;-))) b. polecam!!! 29.01.07, 15:35 Ja też polecam Madonnę na Wilczej. Panie bardzo miłe, ale lepiej zadzwonić i umówić się na wizytę, wtedy do dyspozycji jest jedna z pań dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: Madonna na Wilczej;-))) b. polecam!!! 29.01.07, 15:36 Ja tez bardzo polecam Madonna na Wilczej! Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl brawo! jest jednak nas troszke zadowolonych z M. 29.01.07, 15:46 ja kupilam tam suknie z kilku powodów: cena, ogromny wybór, przemiła atmosfera i wielka pomoc p.Edyty! wiec z czystym sumieniem polece Wilcza! wczesniej bylam w 3 salonach (tych "znanych" wlasnie) w wawie: na Jana Pawła na Kruczej i na Widok i niestety zawidolam sie i to bardzoooo! dodam ze w dwoch z tych salonów nie chciano mnie obsłuzyc (a w trzecim nie miala dl amnie pani czasu) twierdzac ze mam jeszcze czas na przymierzanie sukienek bylam w listopadzie a slub mam w lipcu...kij im w ucho teraz! Odpowiedz Link Zgłoś
bajsarka Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 29.01.07, 15:53 Abiu, Mystique, Tylko ona. www.tylkoona.pl Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 11.02.07, 12:56 up. moze cos jeszcze dorzucicie?? wybieram sie za 2 tygodnie... na ogladanie.. i przymierzanie... Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 11.02.07, 14:05 co prawda suknię kupuję w poznaniu, ale z czystym sumieniem polecam salon Madonna - ze względu na wybór sądzę też, że porównywalny jest wysoki poziom obsługi, a z tego co widziałam w postach powyżej - przypuszczenia są uzasadnione zatem - Madonna i nic poza tym )) Odpowiedz Link Zgłoś
madziaq Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 11.02.07, 14:27 Ja polecam salon Karina w Blue City - super obsługa, panie są bardzo sympatyczne, a wybór i ceny też w porządku. Nie polecam natomiast sąsiedniego salonu Pronuptia. Tam mi babka zrobiła wielką łaskę, że mogłam suknię przymierzyć POlecam też zalon Ona i On przy Nowolipiu. Tam co prawda nie mierzyłam sukien, tylko kupowaliśmy frak dla mojego M, ale obsługa w części męskiej i damskiej jest fantastyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
k.mat Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 11.02.07, 23:25 ja mam za to zupełnie odwrotne odczucia w Karmen nawet nie przymierzyłam niczego bo pani nie chciała mi nawet nic pokazać Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 11.02.07, 23:28 nie znam - na szczęscie - takich salonów, gdzie obsługa nie chce pokazać sukien... przy okazji - podają chociaż jakiekolwiek argumenty? to jest jakaś chora sytuacja!...ale czytałam już (tutaj) o takich salonach "frontem do klienta" ))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiadas Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 11.02.07, 19:46 A czy polecacie salon Carmen na jana Pawła w Warszawie???? Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 11.02.07, 19:56 Ha, właśnie miałam wspomnieć o Carmen - zadowolona jestem bardzo, bardzo, bardzo! Trafiłam tam przypadkiem, kumpela szukała sukni dla siebie... ekspedientki namówiły mnie do przymierzenia jednej z sukien z wystawy i to była ta Ślub robiłam ekspresem, suknię zamówiłam półtora miesiąca przed datą - nie było żadnych problemów, że za krótki termin. Panie z anielską wręcz cierpliwością znosiły moje pytania w stylu "a czy na pewno dobrze leży". W skrócie: polecam wielce )) Odpowiedz Link Zgłoś
promyk01 Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 11.02.07, 20:06 Ja polecam salon CARMEN na J.Pawła II 68 oraz salon na Nowolipie 22a.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miwonka81 Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 11.02.07, 21:37 a ja polecam Promese na JPII chociaz pojawiaja sie na ich temat nienajlepsze opinie, tak jak o Madonnie. Ja jestem baaardzo zadowolona - tam wlasnie znalazlam moja suknie. Sa bardzo ladne i delikatne, moim zdaniem ladniejsze niz w Madonnie, cenowo porownywalnie. Wazne - tez trzeba sie zapisac, wtedy panie sa tylko do Twojej dyspozycji Odpowiedz Link Zgłoś
kuzka3 Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 11.02.07, 23:34 A ja (pomimo wszystko) polecam salon Susan Blanche na Kijowskiej. Trafiłam na bardzo sympatyczną Panią, która doradziła mi właśnie tą jedyną . Jestem bardzo zadowolona. k Odpowiedz Link Zgłoś
zanahorka Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 12.02.07, 07:56 Polecam salon Scarlett na Kabatach. W salonie są suknie bodajże z czterech pracowni, Pani jest przesympatyczna - aż się nie chce wychodzić z salony. Dla mnie dodatkowym plusem jest to, że suknie są szyte na wymiar. Standardowe suknie trzeba dla mnie sporo skracać, więc mogą stracić na fasonie. W sukniach możliwe są wszelkie zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
misumi Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 12.02.07, 10:08 Jestem już po i nawet zamówiłam suknię ) Najbardziej mogę polecić salony w Bluce City!!! Panie cudone, doradzą pomogą, pośmieją się razem z nami, mają czas i widać że robią to z przyjemnością!!! Drugi salon który mogę polecić to salon na Nowolipkach Tylko Ona Stanowczo odradzam Madonne i salon na Kijoskiej (Karina)- obsługa wręcz wredna! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.e Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 12.02.07, 10:55 dlaczego odradzasz Madonne? podaj konkrety pls Jaki jest salon w Blue City? Odpowiedz Link Zgłoś
misumi Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 13.02.07, 09:54 W blue City jest z pięć salonów sukien ślubnych - niestety nie pamiętam nazw ale na stronie CH Blue City one są (jest jeden cały pasaż poświęcony modzie ślubnej) Madonny nie polecam ponieważ pojechałam tam nikogo nie było (umówiona osoba za 30min) a Panie mnie nie przyjeły... sorry ale w 30min to mogłam 2-3 kiecki przymierzyć, a powiedziały przykro nam ale Pani nie była zapisana i siedziały sobie... hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
dodkax Re: a może poza Warszawą? 16.02.07, 16:21 Ja osobiście, choć mieszkam w stolicy zamówiłam swoją suknię w innym mieście - we Wrocławiu. Zamiast w Madonnie, wolałam złożyć zamówienie we Flossmannie. Nie żałuję. Panie są bardzo miłe, konkretne, pomocne, rzetelne. Nie dość tego, obniżono mi cenę sukni, która pierwotnie kosztowała u nich więcej, ale z powodu niższej ceny warszawskiej, obniżono ją, tak by była jej równa. Jestem naprawdę rada ze swej decyzji . Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna16071 Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 16.02.07, 15:15 Ja polecam Tylko Ona, na kijowskiej, ale nie pamietam nazwy (mają suknie Demetrois)oraz Cymbeline na grochowskiej i Jana Pawła, we wszystkich tych salonach obsłużono mnie bardzo milutko. Nie polecam tylko Angel na ul. okrzei - porażka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
muminek80 Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 13.02.07, 13:47 A mi się cudownie przymierzało w Lilei na ul.Tamka. Śliczne, niepretensjonalne sukienki(szczególnie kolekcja Yasmine), piękne materiały , duża przymierzalnia na dole (nikt obcy Cie nie mierzy wzrokiem i nie komentuje , baaaardzo sympatyczne panie (normalne, nienadmuchane, pytane doradzą ale nie narzucają swojego zdania . Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kluczyn Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 16.02.07, 14:42 Hej.Polecam Salon MŁODA I MODA www.mlodaimoda.pl na Gocławku, wlascieiwie to juz chyba Olszynka Grochowska ale mniejsza o to. Latwy dojaz z ulicy Grochowskiej, w poblizu zajezdni tramwajowej Gocławek. Światna obsługa, spory wybor, mozliwosc wypozyczenia i kupna, wstawienia u niech w komis w przypadku kupna sukienki i checi pozniejszej jej sprzedazy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona147 Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 16.02.07, 16:02 Bardzo polecam salon na Nowolipiu Ona i On. Bardzo fajna i miła obsługa. Pani podała mi każdą suknie o którą zapytałam. NIEPOLECAM salonu Madonna na wilczej. Byłam dzisiaj umówinona w tym salonie na daną godzinę. A zosyałam przyjęta 25 min później. Wszystko byłoby ok ale moja teściowa specjalnie zwolniła sie z pracy na godz aby móc ze mną i mamą pooglądać suknie. Ale to nie wszystko jak juz pani ubrała mnie w suknie to poszła sobie gdzies poplotkować z koleżankami na 10min. I wielce obrażona że jej sie uwage zwróciło. Odpowiedz Link Zgłoś
nowa23 Re: Salony sukien ślubnych w Warszawie. Gdzie war 16.02.07, 16:21 a ja polecam Panne Mloda na kijowskiej cierpliwe panie, piekne suknie- tylko lepiej umawiac sie telefonicznie... tam wlasnie zamowilam swoja sukienke Odpowiedz Link Zgłoś