anna_urbanowska Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 15.01.09, 10:12 cześć dziewczyny, znalazłam na stronie naszego fotografa bardzo fajny tekst pt. "ślub od kuchni". Maciej Pawlik daje tam kilka fajnych praktycznych wskazówek napisanych z przymróżeniem oka. nie wiem czy moge to skopiować i wkleić tutaj, więc lepiej podam link do strony tego fotografa www.maciejpawlik.pl , trzeba kliknąć na 'na temat..' . jak dla mnie to tekst jest super !!! no i zdjęcia też nam się bardzo podobają. buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
ajsik111 Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 16.01.09, 16:39 Nigdy nie myslalam ze plener w zimie i do tego w nocy moze byc tak udany! www.specialmoments.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fotobern Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 16.01.09, 23:05 Ja też nigdy bym tak nie pomyślał... Jeszcze dużo poracy przed panem Panie Radku A to nie jest miejsce na reklamę ajsik111 napisała zaledwie dzis tylko dwa posty i TYLKO z linkiem do W/W Odpowiedz Link Zgłoś
ajsik111 Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 18.01.09, 01:55 Nie jestem prosze Pana zadnym Radkiem,nie jestem nawet mezczyzna.A co do reklamy to tak,owszem,i nie chodzilo mi o slowa uznania tylko o wejscia na stroneAle z tego co wiem to jest dozwolone. A Panu zycze troche skromnosci,zaden z Pana guru Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
luida Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 19.01.09, 17:30 ja wybrałam Martę Potoczek www.mpotoczek.com/ bardzo dobra strona www, a zdjęcia... moim zdaniem świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
agajac Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 22.01.09, 18:59 Swietny wybór. Marta to jeden z najlepszych fotografów ślubnych w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
abianka Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 25.01.09, 21:48 Ja wybrałam mało znanych ale jak się okazało profesjonalnych i bardzo sympatycznych ludzi - polecam wszystkim www.fotografnaslub.com Odpowiedz Link Zgłoś
bestpilif Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 29.01.09, 21:53 Jesteśmy po podpisaniu umowy mamy nadzieję, że to był dobry wybór www.mj-exclusive.com Zdam relacje po slubie Odpowiedz Link Zgłoś
inka323f Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 01.02.09, 14:34 Proponuję Andrzeja Kłodkowskiego - www.klodkowski.pl - Włocławek i okolice (kuj-pom). Odpowiedz Link Zgłoś
mucha100 Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 02.02.09, 12:49 a chłopaki ? www.wmfoto.pl Odpowiedz Link Zgłoś
r_wasilewski Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 06.02.09, 13:17 Ja wybrałem na swój ślub Rafała Głębowskiego z Łodzi. www.rafalglebowski.pl Polecam ze względu na fotografie, a także ze względu na osobowość. Odpowiedz Link Zgłoś
kater-ina polecam z czystym sumieniem 06.02.09, 17:26 www.rafalwasilewski.pl robil na fotki slubne oraz sesje naszego 3 tygodniowego synka. Zdjecia pzrepiekne, dopracowane i przede wszystkim zywe i nasiąkniete emocjami. Szczerze polecam bo sami dlugo szukalismy dobrego fotografa. Odpowiedz Link Zgłoś
kuch-arka Re: polecam z czystym sumieniem 06.02.09, 23:44 Zobaczcie zdjęcia tego fotografa www.przemekbialek.pl już wielokrotnie przeglądałam jego galerie nie tylko ślubne i spodobała mi się naturalność, pomysły i przede wszystkim że coś w tych zdjęciach jest co przyciąga do oglądania. ja jeszcze nie w tym roku ale jeśli wstrzele się w termin na pewno skorzystam z usług tego fotografa Odpowiedz Link Zgłoś
fifi.only Re: polecam z czystym sumieniem 07.02.09, 00:16 just-married.carbonmade.com/ para młodych ludzi z Wrocławia, którzy robili nam zdjęcia(do obejrzenia w wątku ze zdjęciami) bardzo fajnie i przystępnie finansowo Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_chmielewski Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 08.02.09, 00:32 Jeśli o Kraków chodzi - gorąco polecam Asię Gorlach! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_chmielewski Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 08.02.09, 00:36 nAtomiast w kuj. - pom. zdecydowanie rządzą swietlicakultury.com/slub/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
fajna.ewelina Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 21.03.09, 11:20 ekstraklasa - ewa brzozowska www.perfectmoment.pl a jezeli ktoś chce cos oryginalnego to sweetmemories.pl - tutaj nie tylko sluby - przede wszystkim swietny album rodzinny Odpowiedz Link Zgłoś
lexy82 Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 08.02.09, 09:40 Studio R w Olsztynie - studio-r.firmy.net/ Zależało mi bardzo na tym, żeby sesja była zarówno w studio, jak i w plenerze, a nie każdy fotograf w Olsztynie miał studio. Jeśli już była taka możliwość, ceny były bardzo wysokie, a tu nie zapłaciliśmy zbyt dużo, a w cenę wchodziła: - sesja w plenerze - sesja w studio (na obu było sporo śmiechu tym bardziej, że świadkowa też miała aparat i na części zdjęć fotograf też się załapał ) - zdjęcia w urzędzie cywilnym i kilka zdjęć na weselu do momentu zakończenia pierwszego tańca - 1 duży album dla nas + 3 dla rodziny - sporo zdjęć w standardowym formacie Zdjęcia zostały bardzo ładnie obrobione, niektóre np. ze wstawkami czarno-białymi albo czarno-białe zdjęcia, na których tylko my jesteśmy w kolorze, przy czym wszystko wokół nas jest lekko rozmyte tworząc zdjęcie jak z bajki Najlepiej wyglądało jak w albumie na jednej stronie było kolorowe zdjęcie, a tuż obok to z przeróbkami. Naprawdę polecam. Ceny w porównaniu do innych fotografów są konkurencyjne, fotograf jest bardzo sympatyczny i potrafi wywołać atmosferę, w której wszyscy się śmieją i na zdjęciach nigdzie nie mamy sztucznych uśmiechów W opiniach na podanej wcześniej stronie też się dopisaliśmy. Bardzo mi się podobało przede wszystkim 1. zdjęcie z studio-r.firmy.net/produkty-i-uslugi.html i wybraliśmy to samo miejsce - Arboretum, no i jak widać po reszcie zdjęć, robili też zdjęcia reklamowe dla Vivien Vigo. Odpowiedz Link Zgłoś
yoans Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 08.02.09, 13:05 jeśli nikt jescze nie podał, warto polecić Artura Strąka www.jasnia.pl zdecydowanie ciekawe zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
izza81 a ja polecam tylko jednego fotografa 16.02.09, 15:46 mialam slub w styczniu w warszawie i z czystym sumieniem polecam fotografa z lublina. nie jest przesadni drogi, tak jak artyści... z warszawy i nie jest tak rozkapryszony. poporstu cudowny człowiek! polecam! www.michalgumowski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
gosienka85 Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 23.02.09, 21:44 witajcie,od dwóch tygodni intensywnie czytam to forum bo planujemy ślub w roku 2010, zapisuje i sprawdzam wszystkie strony które podajecie i sama szukam w necie,(w końcu wpisałam się bo mam mnóstwo pytań odnośnie ślubu ale to gdzieś indziej) i muszę powiedzieć że chyba coś dzięki Wam wybiorę, wacham się a moje typy to: fabrykaslubow.prv.pl, tworekfotograficy oraz fotos.net.pl, no właśnie zapisałam sobie ten fotos, ktoś tu wspominał a teraz nie widzę tego wpisu, na szczęście dla mnie zapisałam bo mojemu chłopakawi najbardziej się podoba zresztą mnie też. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
izza81 www.michalgumowski.pl/ tylko ON! 24.02.09, 09:38 wedlug mnie ten człowiek ma charakter i czuje to co robi. nie jest tylko rzemieślnikiem jak inni przywoływani tu na forum. naprawde polecam, ja mialam ślub w styczniu i efekt jego pracy jest rewelacyjny. inne "gwiazdy fotografii" nie chciały podjąć się zdjęć w zimę, bo to jest trochę bardziej skomplikowane zadanie. polecam www.michalgumowski.pl/ Izz Odpowiedz Link Zgłoś
jolaa23 Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 27.02.09, 19:15 co prawda nie ma tam ślubnych zdjęć ale chodzi o technikę o o pomysł zajrzyjcie na www.magika.pl naprawdę fajne zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
nawarro Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 28.02.09, 11:19 jak sam tytuł posta wskazuje chodzi o fotografów ślubnych... - zrobienie studyjnych, wystylizowanych, doświetlonych softboxami i ostro pojechanych photoshopem zdjęć to jeszcze nie robienie niepozowanych zdjęć ślubnych wykonywanych w zmiennych i skrajnie trudnych warunkach... to są dwie różne bajki ! p.s. poza tym na żadnym forum spam (a zwłaszcza spam-reklama) nie są mile widziane Odpowiedz Link Zgłoś
fago777 Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 02.03.09, 12:19 proponuję www.studio-es.pl sami oceńcie Odpowiedz Link Zgłoś
my_pinia Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 05.03.09, 18:59 Słyszał ktoś może o Łysaku z Oświęcimia? Odpowiedz Link Zgłoś
wmoni28 Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 06.03.09, 15:42 nam zdjęcia robili Agnieszka z Krzysztofem, jesteśmy zadowoleni a to najważniejsze. oboje pracują jako fotoreporterzy... www.slubnyfotograf.com Odpowiedz Link Zgłoś
niekasia www.swiatloczuli.org 13.03.09, 14:39 witam, www.swiatloczuli.org - czy ktoś coś może mi powiedzieć o nich? może nie zauważyłam opinii na ich temat - w razie co przepraszam z góry dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
liz.live Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 14.03.09, 19:17 Moje zdjęcia ślubne to przepiękna pamiątka na całe życie a sesja plenerowa to wspaniałe przeżycie która dostarczyło nam mnóstwo miłych niezapomnianych chwila. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Każdego klienta traktuję indywidualnie, wysłuchał naszego zdania i naszych "wizji" i otrzymaliśmy to o czym marzyliśmy. Polecamy www.marekpikala.com Odpowiedz Link Zgłoś
remizka Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 17.03.09, 15:11 A ja polecam www.martynapstrucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lulunia2009 www.fotograf-slubny.info z Warszawy 18.03.09, 19:00 Ten fotograf powinien się tutaj znaleźć: www.fotograf-slubny.info Odpowiedz Link Zgłoś
kaszczepanska Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 22.03.09, 16:58 chciałam przedstawić galerię zdjęć młodego fotografa. myślę, że warto, ponieważ najwyższy czas ruszyć zatwardziałe umysły wschodu i przyćmić "niekwestionowany nr 1" nowym i kreatywnym umysłem młodego chłopaka. zajrzyjcie na stronke www.robertrossa.pl mi się osobiście fotki podobają ze względu na duży ładunek emocjonalny. cenię tez sobie zdjęcia Kaliny. Laska ma niezłe oko...i pomysły Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkasto Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 22.03.09, 19:21 Obejrzałam tylko "przygotowania" - zdjecia fajne, ale jest na nich wszystko - wódka, kwiatki, samochód, buty, aniołki..itd. Szkoda tylko że prawie nie ma PM Odpowiedz Link Zgłoś
kaszczepanska Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 26.03.09, 20:12 Widać,że koncentruje się na detalach. Mi podobają się emocje na fotkach. Sama należę do osób o bogatej emocjonalności i skutki są takie, że działają na mnie tego typu fotki Odpowiedz Link Zgłoś
mrzania2 Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 24.03.09, 19:01 ja polecam : www.foto4you.eu fotograf jest b mily ninaruzajacy sie a jednoczesnie uchwycil takie momenty, ze nie wiem kiedy robil te zdjecia przystepna cena mozna negocjowac ceny - otrzymałam piekny album Odpowiedz Link Zgłoś
wakeford-dwa alternatywni.pl 30.03.09, 23:45 mega odjazd to moim zdaniem alternatywni.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kaor polecam pod opinię 02.04.09, 22:37 Proszę o opinię na temat zdjęć na www.foto.xpress.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sex-instruktor Znakomity Krakowski fotograf 04.04.09, 18:26 Gorąco polecam pana Waldemara Markowskiego z Krakowa, znakomity fotograf posiadający własne atelier, łączy w swoich pracach tradycję i nowoczesność. www.foto-markowski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
xenia-1 Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 11.04.09, 18:23 www.kalina-studio.com www.adamtrzcionka.pl www.mariuszspruch.pl www.mpotoczek.com www.juliamolner.com www.foto.jaskolski.eu whitesmokestudio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
xenia-1 Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 11.04.09, 18:48 wszystko zależy co się komu podoba i na kogo was stać, widzę dużo reklam różnych fotografów podszywających się pod panny młode podające 1 linka do własnej strony. fotografów jest pełno na rynku trzeba się dobrze rozejrzeć i każdy znajdzie coś dla siebie Cenowo i względem gustu. tak jak napisałam wcześniej przeglądałam wiele zdjęć różnych fotografów i poniższe wpadły mi mocno w oko. Bardzo podoba mi się Marcus Bell z Australii (to wypada) i Jeff Ascough z Anglii ale cenowo to nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wozaczynski Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 13.04.09, 20:40 www.kalina-studio.com www.adamtrzcionka.pl www.mariuszspruch.pl www.mpotoczek.com www.juliamolner.com www.foto.jaskolski.eu whitesmokestudio.pl no tos sie Pan fotojaskolski wypromowal wsrod nazwisk zestawienie przednie. Tylko wypadaloby choc na stronie miec jakies zdjecia slubne, poza jakas sesyjka z modelka zamiast panny mlodej... Ale milo, ze czujesz sie Pan na silach stawiac na rowni z tymi nazwiskami - powodzenia, napewno sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
andy322 co sądzicie? 14.04.09, 08:56 o tych zdjęciach i ich autorze? www.slubnezdjecia.waw.pl/omnie.html brak jakichkolwiek opinii, to dość młody fotograf co akurat o niczym nie świadczy, bo ze zdjec widac ze dosc kreatywny.. zastanawiam sie nad nim.. co sądzicie o zdjeciach? cena tez atrakcyjna.. Odpowiedz Link Zgłoś
agajac Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 15.04.09, 14:50 wozaczynski napisał: > www.kalina-studio.com > www.adamtrzcionka.pl > www.mariuszspruch.pl > www.mpotoczek.com > www.juliamolner.com > www.foto.jaskolski.eu > whitesmokestudio.pl > > no tos sie Pan fotojaskolski wypromowal wsrod nazwisk zestawienie przednie. > Tylko wypadaloby choc na stronie miec jakies zdjecia slubne, poza jakas sesyjka > z modelka zamiast panny mlodej... > Ale milo, ze czujesz sie Pan na silach stawiac na rowni z tymi nazwiskami - > powodzenia, napewno sie uda Na to samo zwróciłem uwagę. Sprytne Nie ma to jak postawić się samemu wśród najlepszych Odpowiedz Link Zgłoś
lady_agrest Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 20.04.09, 16:02 weddingtime.carbonmade.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
yourgagus Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 23.04.09, 09:15 Ja znalazłam fotografa przez serwis forumslubne, napisałam ogłoszenie i wybrałam sobie tego który odpowiadał mi cenowo i miał fajne zdjęcia. tak naprawdę decyzję ostateczną podjęłam po spotkaniu osobistym, to bardzo ważne jak układa sie rozmowa z fotografem. Może ktoś robić faje zdjęcia ale jak jest gburem to dla mnie osobiście taka współpraca kompletnie odpada. Mój fotograf www.mj-exclusive.com wiem, że ma tez inną stronę www.jedrak.com ale tam raczej nie ma zdjęć ślubnych. Odpowiedz Link Zgłoś