goldenmoon1 21.02.07, 13:20 Witajcie zakładam nowy wątek z myślą o łódzkich Pannach Młodych, aby podawały informacje o terminach przygotowaniach i kościołach. My bierzemy ślub 2.06 br w kościele Najświętszego Serca Jezusowego na Retkini Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a1ma 09.06.2007 21.02.07, 13:35 Ślubujemy tydzień po Was W parafii Opatrzności Bożej przy Kolińskiego (róg Inflanckiej). Wesele w Starym Folwarku. Jak przygotowania? My jesteśmy już w 1/5 rozdawania zaproszeń Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: 09.06.2007 21.02.07, 14:10 Mogę się przyłączyć ?? chociaż jestem żonką od ponad pół roku nadal od czasu do czasu zaglądam na to forum My ślubowalismy 01.07.2006 w parafi św. Wojciecha na Rzgowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
grejdi Re: Łódź 02.06.2007 21.02.07, 16:32 Z łódzkiego - też się podpinam ślubujemy w lipcu. Wiele rzeczy mamy w proszku m.in. suknię: jak mnie jakaś rzuciła na kolana, to niestety nie na moją figurę. No ale czas będzie ruszyć tyłek... Ech, za duża jestem ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
huczne-wesele Re: Łódź 02.06.2007 03.03.07, 20:03 Witam Nazywam się Adriana Kowalska. Jestem konsultantem ślubnym oraz właścicielką firmy Huczne Wesele, firmy która kompleksowo zajmuje się organizowaniem i koordynowaniem ślubów i przyjęć weselnych. Od czterech lat pomagam i doradzam Młodym Parom w organizacji ślubów. Chciałabym na łamach tego serwisu pomóc Państwu w przygotowaniach do ślubu i wesela. Mam nadzieję, że odpowiedzi na zadane pytania będą dla Was pomocne w trakcie waszych przygotowań. Pozdrawiam gorąco i życzę miłych wspomnień. Adriana Kowalska Odpowiedz Link Zgłoś