kocurki_dwa 25.02.07, 10:37 pierwsze od lewej .. www.witt.com.pl/ ( te z wstązką)innego zdjecia nie mamsą super wygodne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anetina Re: moje buty ślubne 25.02.07, 11:02 ładne ja wolałam jednak na wyższym obcasie, więc mam całkiem inny obcas Odpowiedz Link Zgłoś
kocurki_dwa Re: moje buty ślubne 25.02.07, 12:07 ja tez kocham wysokie obcasy,ale te jak mierzyłam do sukienki są idealne no i swietnie pozniej bedą pasowały do jeansów Odpowiedz Link Zgłoś
pomfus3 Re: moje buty ślubne 25.02.07, 12:23 Jak dla mnie bomba; nie lubię ani wysokich obcasów, ani super czubów. Te są rewelacja. Delikatne i takie moje. Gdy będę się rozglądać to właśnie za butami w tym stylu. A można wiedzieć jak ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
kocurki_dwa Re: moje buty ślubne 25.02.07, 12:27 za te dalam 110 złoty w salonie mody Slubnej Maja w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
kakki13 Re: moje buty ślubne 25.02.07, 18:41 Mam identyczne I potwierdzam - bardzo wygodne i tak "miękko" się w nich chodzi. Mam nadzieję, że zdadzą egzamin podczas wesela. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurki_dwa Re: moje buty ślubne 25.02.07, 18:47 dokladnie , inne to mnie gniotły w palce mimo ze niezle sie prezntowały wybralam zaokrąglone noski, w nich na pewno przetanczymy calą noc ps nie wiesz czy je bedzie mozna potem zafarbowac? Odpowiedz Link Zgłoś