kenzoania 06.03.07, 13:21 a może by tak zmienić nazwę tego naszego watku bo powiem szczerze czytając tytuł nie bardzo można się zorientować o co chodzi. Mogę skopiować i nazwać np. Sprzedam po ślubie. Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maraxela Re: do maraxela:) 06.03.07, 13:23 no wlasnie tak nie mozna bo to nam usuna moderatorzy dlatego nazywa sie jak nazywa i tam mozemy sie tylko "chwailic" Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: do maraxela:) 06.03.07, 13:25 no mozna ale co to zmienia i tak nie wiadomo o co chodzi czy to sie nazywa pomysl 2 czy pochwalmy sie Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: do maraxela:) 06.03.07, 13:26 hehe to napiszcie - SPRZEDAŁABYM SUKNIĘ ALE MI SZKODA Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: do maraxela:) 06.03.07, 13:28 hahaha oplulam monitor objadem hahaha hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: do maraxela:) 06.03.07, 14:02 maraxela napisała: > hahaha oplulam monitor objadem hahaha hahaha no ale to naprawde dobry pomysl ktos pomysli - o, to musi byc piekna, wejdzie a tam sruuu! tyyyyyyle zakamuflowanych ofert Odpowiedz Link Zgłoś
kenzoania Re: do maraxela:) 06.03.07, 13:26 chwalić każda z nas się lubi a takie pomysły nie każdego zainteresują Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: do maraxela:) 06.03.07, 13:27 buahahhaa no jak uwazasz .nei wiem jak to obejsc zeby bylo dobrze i kazda wiedzaila o co chodzi a nie wypisywala " a co o tym myslicie"tz rzeczy nie w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
kenzoania Re: do maraxela:) 06.03.07, 13:36 tak sobie wypisuję bo mi się w pracy nudziDD Niech zostanie tak jak jest bo i tak pewnie niedługo skasują Mnie jakoś wcale tak bardzo nie zależy na sprzedaży ale lubie czytać takie wątki, no wiesz jakie mamy sukienki i czy później chcemy je sprzedać czy zostawić "na pamiątkę" a w praktyce na pożarcie myszkom)) Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: do maraxela:) 06.03.07, 13:39 mysle ze wiekszosc z nas chcialaby miec wymarzona suknie a nie kazdego stac zeby kupic sobie taka za 4000 i wiecej.Mozna odpowiedziec ze jak cie nie stac to kup tansza,ale ejst inne wyjscie mozna sie umowic za wczasu z kims i miec pewnosc ze sie sprzeda(kupi)i wtedy ta suknie bedzie kosztowac 2000 .Ktos sie wypowiedzail a temat wyporzyczalni-suknia zalozona 2 raz to jesnak nie to samo co suknie wypozyczana co tydzien(nie wspomne ze za kazdym razem jest dopasowywana prana naprawiana itditd i tez w sumie nieraz kosztuje owe 2000) Odpowiedz Link Zgłoś
kenzoania Re: do maraxela:) 06.03.07, 13:51 nooo to ja to napisałam bo sama doszłam do takiego wniosku. Sama wcześniej miałam zamiar wypożyczyć ale jak policzyłam to cena była podobna a teraz mam mój rozmiar, moją długość no i nówkę nieśmiganą Odpowiedz Link Zgłoś