ishke 02.08.06, 15:37 konkursik... pytanie brzmi..... gdzie W.M grał wcześniej u rezysera P.B? odpowiedź zaskakujaca:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ishke Re: ZAGADKA 03.08.06, 10:13 Chodzi mi o to, w jakim innym "dziele" rezyserowanym przez reżysera P.B (Freda Gerbera) zagrał WENTWORTH MILER Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: ZAGADKA 03.08.06, 10:46 Nie wiem czy o to chodzi, ale Went zagrał w jednym z odcinków Ostrego dyżuru. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ishke Re: ZAGADKA 03.08.06, 11:27 rezyser P.B ma bogatą filmografię, nie tylko seriale le także filmy pełnometrazowe i... właśnie jeszcze inne formy filmowe, dla podpowiedzi, krótkie formy filmowe... Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: ZAGADKA 03.08.06, 11:48 Hmmmmmm, może chodzi o teledysk Mariah Carey? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ishke Re: ZAGADKA 03.08.06, 12:28 brawooooooooooooooo!!!!! po prostu mnie wcieło i wogóle.... szok stulecia, zastanawiałam sie skad go znam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: ZAGADKA 03.08.06, 12:59 Ja właśnie też.. :P Jak zobaczyłem pierwszy odcinek Prison Break to stwierdziłem, że skądś gościa znam, więc sprawdziłem jego fimografię i.. nic. Żadnego filmu z nim nie widziałem. Ale poszperałem jeszcze trochę i znalazłem notkę, że zagrał w teledysku Mariah, który nota bene mam na kompie heh. Ten drugi facet z tego teledysku - niedoszły mąż - tez mi się wydaje znany, ale nie wiem gdzie go przypiąć.. Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: ZAGADKA 03.08.06, 13:32 Eric Roberts images.google.pl/images?q=eric+roberts&hl=pl&lr=&sa=X&oi=images&ct=title brat Pretty women ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: ZAGADKA 03.08.06, 13:37 Nooooooooo tak!!! Dzięki. :) Ale się postarzał. :> Odpowiedz Link Zgłoś
marapi19 Re: ZAGADKA 03.08.06, 15:00 uważam, że pytanie było bardzo nieprecyzjne. Domysliłam się, że chodzi o Wentwortha Millera (W.M.), nie trzeba było pisac do mnie dużymi literami, ale z tym reżyserem to nieporozumienie. spędziłam dużo czasu łącząc reżyserów z filmami w których zagrał Wentworth. Jest ich masa, więc zapytałam się czy chodzi o producenta Paul'a Scheuring'a, który jako nieliczny związany jest ze wszystkimi odcinkami PB. A tu okazuje się, że chodzi o Freda Gerbera, który wyreżyserował tylko JEDEN odcinek PB(!!!) I jak ty się domyśleć o kogo chodzi??????? Aby na przyszłość uniknąć nieporozumień podaje listę reżyserów: Odc. 1 - Brett Ratner Odc. 2 - Michael Watkins Odc. 3 - Brad Turner Odc. 4 - Matt Earl Beesley Odc. 5 - Randall Zisk Odc. 6 - Robert Mandel Odc. 7 - Vern Gillum Odc. 8 - Jace Alexander Odc. 9 - Matt Earl Beesley Odc.10 - Dwight Little Odc.11 - Jesus Salvador Trevino Odc.12 - Bobby Roth Odc.13 - Sanford Bookstaver Odc.14 - Kevin Hooks Odc.15 - FRED GERBER Odc.16 - Greg Yaitanes Odc.17 - Guy Ferland Odc.18 - Jace Alexander Odc.19 - Sergio Mimica-Gezzan Odc.20 - Bobby Roth Odc.21 - Dean White Odc.22 - Kevin Hooks Odpowiedz Link Zgłoś
ishke Re: ZAGADKA 04.08.06, 11:58 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rzeczywiscie tu mnie masz, ale na oficjalnych sronach znalazlam nazwisko tego rezysera jako autota Prison Break, wierz mi jakos wniosek sa sie nasunął :) i chodziło mi tez raczej o komizm sytuacji niz o wiedze ale dzieki za liste pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś