siog 07.03.07, 22:21 w koncu kupilam kolczyki na slub! img440.imageshack.us/my.php?image=earings004fd9.jpg i zastanawiam sie nad tymi butami img440.imageshack.us/my.php?image=171055b8b009703cs7.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
savannah24 Re: Moje akcesoria 07.03.07, 22:36 buty bardzo ladne, tylko jak dla mnie by byly za wysokie i to o duzo, ale ladnie sie prezentuja kolczyki tez ladne wybralas --- slub.k10.pl Odpowiedz Link Zgłoś
litorija Re: Moje akcesoria 07.03.07, 22:39 buty ciekawe - takie bardziej uniwersalne - mozliwe do uzytku poza ceremonia slubna (dla mnie tez za wysokie)ale kolczyki.. hmm.. pierwsze skojarzenie - choinka.. ale tak naprawde ciezko cos powiedziec nie widzac calej kompozycji ubraniowo-ozdobnej Odpowiedz Link Zgłoś
fraca1 Re: Moje akcesoria 08.03.07, 00:14 Buty bardzo mi się podobają, są sliczne, ale z własnego doświadczenia wiem, ze stopa może boleć po kilku godzinkach, naprawde bardzo przydatne w takich sytuacjach są specjalne wkładki żelowe ( no chyba że taki obcas dla ciebie to codzienność). A kolczyki - b.ciekawe, ale zdecydowanie musisz je pokazać z resztą,nie mam pojęcia jak współgrają z sukienką. Są dosyć długie, mniemam więc że włosy bedziesz miała spięte ( brakuje jednego oczka -nie wiem czy zauważyłaś ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mkamilla Re: Moje akcesoria 08.03.07, 08:04 Buty przesliczne ale kolczyki jak dla mnie - tragedia.... ale oczywiscie to rzecz gustu wiec sie nie pogniewaj... Uwazam ze wesele to ostatnia impreza na ktora sie nadaja... Ale jesli współgraja z reszta to czemu nie... Odpowiedz Link Zgłoś
ala-81 Re: Moje akcesoria 08.03.07, 08:57 świetne buty kolczyki mniej mi się podobają, ale liczy się efekt końcowy więc może zmienię zdanie na plus Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Moje akcesoria 08.03.07, 10:22 buty bardzo ładne, ale coś z tym obcasem jest przekombinowane, kolczyki mi się nie podobają Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Moje akcesoria 08.03.07, 11:34 Buty śliczne, ale kolczyki w ogóle mi się nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysia2 Re: Moje akcesoria 08.03.07, 11:36 To ja podobnie jak większość: buty - rewelacja; kolczyki - absolutnie nie Odpowiedz Link Zgłoś