anecia_77 15.03.07, 12:23 Gdzie mozna kupic ladne buty do ślubu w kolorze ecru, najlepiej skorzane, na obcasie i w miare normalnej cenie.Pomozcie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inkageo Re: buty do ślubu - gdzie kupić? 15.03.07, 12:31 Mi się podobają buty Arte di roma, są w wielu salonach ślubnych. Cena dosyć wysoka, ale w sumie normalna jak na skórzane buty, ok. 300 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
tezromantyczka Re: buty do ślubu - gdzie kupić? 15.03.07, 16:38 Śliczne te buty! Wybiorę się w poniedziałek obejrzeć na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: buty do ślubu - gdzie kupić? 15.03.07, 12:33 Ostatnio w obuwniczym moją uwagę zwróciły kremowe szpilki z gino rossi, ale ich cena mnie powaliła...prawie 500 zł! Za 460 kupiłam w tym samym sklepie kozaki jesienią... Odpowiedz Link Zgłoś
weselna_rozalinda Re: buty do ślubu - gdzie kupić? 15.03.07, 12:37 tutaj masz link do ciekawych butów.Moze akurat cos wybierzesz dla siebie www.slub-wesele.pl/slub/buty.html Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: buty do ślubu - gdzie kupić? 15.03.07, 12:45 Ja bałam się, że nie znajdę nic ładnego na ślub jeśli chodzi o buty. Wszystkie, które mi się podobały, znajdowały się na zagranicznych, najczęściej angielskich stronach. Szukałam butów z satyny z delikatnym czybkiem w kolorze perłowym. Ostatnio posżłam do salonu po kawąłek materiału, z jakiego jest uszyta suknia, żeby móc pochodzic po sklepach i w końcu coś wybrać. I w salonie znalazłam takie, które mogłabym założyć na ślub z perłowej satyny w kolorze idealnie pasującym do sukni. Kupiłabym je mimo ceny, 270 zł za buty z materiału, ale przeraża mnie 10 albo 12 cm obcas, dokładnie nie wiem ile ma, bo nie mierzyłam. I zastanawiam się, czy da sie na takim wytrzymać całą noc? Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: buty do ślubu - gdzie kupić? 15.03.07, 12:55 Ja właściwie chodzę tylko na wysokich obcasach, ale dla mnie optymalna szpilka to 9 cm, wyższe mnie męczą.. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: buty do ślubu - gdzie kupić? 15.03.07, 12:59 Ja również chodzę na szpilkach bardzo często, ale te moje,a sklepowe to niebo a ziemia. W swoich, nie wiem tylko ilu cm mają obcas, mogłabym dojść na piechotę do Warszawy. Ale w tych sklepowych to prawie na palcach stałam, taki mają obcas I masz tu babo placek Odpowiedz Link Zgłoś
lacitadelle Re: buty do ślubu - gdzie kupić? 15.03.07, 12:44 mnie się całkiem podoba kolekcja ślubna ryłko - mają buty tylko skórzane, cena ok 200 zł Odpowiedz Link Zgłoś
anecia_77 Re: buty do ślubu - gdzie kupić? - do lacitadelle 15.03.07, 12:54 Masz racje, buty rylko sa bardzo ladne, niestety jak dla mnie niewygodne kopyto i nie dalabym rady wytrzymac tak dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
lacitadelle Re: buty do ślubu - gdzie kupić? - do lacitadelle 15.03.07, 13:02 pewnie się skompromituję, ale nawet nie wiem, co to jest kopyto... jeżeli chodzi o moje, to chciałam, żeby były jak najbardziej praktyczne, mają obcas 5 cm z takich grubszych i są super wygodne od pierwszego założenia pewnie to też zależy i od buta, i od stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: buty do ślubu - gdzie kupić? 15.03.07, 13:01 Zapomniałam wkleić link do strony Arte di roma: www.artediroma.com/kolekcja_slubna.html Mam identyczne buty jak model 404 z kolekcji Monaco, tylko czarne i z metką gino rossi(!) i przetańczyłam w nich 3 wesela do rana Mam delikatne stopy, a ona są takie wygodne... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: buty do ślubu - gdzie kupić? 15.03.07, 13:12 Kurcze, fajne te buty, szkoda tylko, że trzeba po nie jechać aż do Warszawy Więcej wydam na bilety na pociąg niż to wszystko warte :o( Odpowiedz Link Zgłoś
anecia_77 Re: buty do ślubu - gdzie kupić? 15.03.07, 13:18 Ale nie musisz wcale jechac do Warszawy. W zakladce SKLEPY I PARTNERZY jest spis sklepow gdzie sprzedaja te buty. Widzialam je w sklepie, sa naprawde bardzo ladne, widac, ze jakosc bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: buty do ślubu - gdzie kupić? 15.03.07, 13:22 No właśnie Warszawa mi pozostaje, bo Białegostoku nie ma na tej liście A buty faktycznie bardzo mi sie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: buty do ślubu - gdzie kupić? 15.03.07, 16:15 w Wola Park na piętrze jest sklep, w którym są bardzo ładne buty, ostatnio widziałam srebrne, złote, kremowe - myślę, że pasowałyby do wielu sukien ślubnych tam też zresztą w zeszłym roku swoje kupiłam Odpowiedz Link Zgłoś
nesca77 Krakow - Pasaz Wenecki 15.03.07, 20:57 Polecam fantastyczny sklep na ul. Dlugiej, miesci sie w Pasazu Weneckim, niestety nie pamietam nazwy sklepu. Mozna tam zamowic sobie buty ktore beda zrobione wedlug waszych pomyslow. Ja zamowilam tam buty na 6cm kieliszku z prawdziwej skory cappuccino... Moje kosztuja 270 zl i czekam 3 tygodnie na realizacje ale mam to co chce i nie biegam po sklepach i nie martwie sie, ze obcas za wysoki i nie wytrzymam calej nocy albo ze kolor mi nie pasuje... Mozecie tam wybrac sobie rodzaj materialu, z ktorego beda uszyte, kolory, obcasy (wysokosc i styl), pietki, no i styl bucika (w szpic, okragle noski, sandalki, itp) POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: buty do ślubu - gdzie kupić? 15.03.07, 23:38 ja kupiłam w deichmannienie podobają mi sie buty typowo ślubne bo większość ma ohydne czuby których ja nie trawie.wiec kupiłam sandałki koloru zloty brokat i okazało sie ze kolor jest zływczoraj je przemalowywałam na srebrno farbka do ubrań i wyszło super:_) Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: buty do ślubu - gdzie kupić? 16.03.07, 13:08 tez szukam butow najlepiej z satyny,krytych z przodu,tyl moze byc odkryty i aby to nie byly te ohydne czuby,tudziez mega wysokie obcasy bo takich niestety pelno,cos na obcasie 2-3cm,zaookraglone z przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
iskra25 Re: buty do ślubu - gdzie kupić? 17.03.07, 14:23 Ja kupiłam w internecie na www.bialebuty.pl i jestem bardzo zadowolona i z butów i z dostawy i z ceny-nie są straszne drogie. Buciki sa z atłasu-bardzo porządnie wykonane i bardzo wygodne-moje maja obcas 7 cm ale można wybrać np. 2 cm. Polecam bardzo! Pierwszy raz kupowałam buty przez internet i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
wyczanka1 Re: buty do ślubu - gdzie kupić? 17.03.07, 16:23 fajne te buty z bialebuty.pl, dzieki za ten link. Inkageo, a Ty widziałaś te złote buty tam? może Ci się spodobają.www.bialebuty.com.pl/index.php? m=Main&f=Assortment&id_ass=1176&s=6wsd6lub0h2uuk8kabjdbjjvmmez9ium Odpowiedz Link Zgłoś
mita2 Re: buty do ślubu - gdzie kupić? 18.03.07, 19:34 polecam buty ze sklepu z chmielnej la marka. kupiłam u nich w sobotę. wygodne i ładne z pięknej bialej satyny. były tez inne kolory. ze skory tez. Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: buty do ślubu - gdzie kupić? 18.03.07, 20:17 Dzięki, ale ja muszę mieć wyższe.. Tak 9 cm Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: buty do ślubu - gdzie kupić? 18.03.07, 20:20 Te w złotym kolorze mogły być: tiny.pl/ckxx Ale kurcze, żeby można było je przymierzyć.. Widziałyście gdzieś w sklepach? Odpowiedz Link Zgłoś