Dodaj do ulubionych

stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony

16.03.07, 13:00
Bardzo was proszę o podanie kontaktu do jakiejś dobrej wizażystki , która
zrobi również coś z moimi niezbyt długimi włosami... i ładnie pomaluje -
z dojazdem do domu.

Dziękismile
Obserwuj wątek
    • jwj26 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 16.03.07, 13:29
      hej kamis, jesli bedziesz cos miala to prosze serdecznie - podeslij na maila
      jwj26@w.pl z gory dziekujesmile
    • kamis1982 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 16.03.07, 13:37
      niestety jeszcze nic nie mam.. sad może ktoś jednak napisze
      • postka Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 16.03.07, 14:03
        dostalam ten kontakt od kolezanki, ktora byla bardzo zadowolona - ja jeszcze
        nie mam opiniismile

www.twojslub.com.pl/index.php?id=kontakt
    • weselna_rozalinda Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 16.03.07, 17:44
      moze tutaj cos znajdziecie dla siebiesmile

www.slub-wesele.pl/oferty/uroda.html
      • kamis1982 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 16.03.07, 22:42
        a co myslicie o tym www.absolu.pl/index.html
        ??
        • kamis1982 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 17.03.07, 18:20
          A co myślicię o wizażystce Ola Magdalena Borgosz - czytałam baardzo
          zróżnicowane opinie na jej temat dlatego wolałbym kogoś kto jest sprawdzony i
          ma tylko dobre opinie...
          • madziaq Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 18.03.07, 11:12
            Ja polecam panią Olę z czystym sumieniem. Ślubu co prawda jeszcze nie było, ale
            u niej właśnie trwają "przygotowania" mojej urody na ten wielki dzień wink Miałam
            już makijaż próbny i efekt zwalił mnie z nóg smile Dodatkowo kobitka jest naprawdę
            sumienna, zawsze można się z nią skontaktować, umówić się na taki termin, który
            Tobie pasuje. Jedyny minus to ceny, ale wydaje mi się, że warto się trochę
            zrujnować dla takich efektów smile
            • maja08 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 18.03.07, 17:48
              Madziaq, a czy mogłabyś mi napisać (ew. na priva gazetowego) jakie są ceny
              makijażu u p. Oli? Widziałam Jej stronkę i bardzo mi się podobał makijaż
              dziewczyn na zdjęciach, ale właśnie nie wiem, czy mnie na to staćsad I jakimi
              kosmetykami Cię malowała?
              • madziaq Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 18.03.07, 22:30
                Makijaz probny kosztowal mnie 150 zł, właściwy bodajże 180 będzie kosztował, bo
                jeszcze dodatkowo będzie jakieś utrwalanie. Kosmetyki są zdecydowanie z gornej
                polki. Jakimi konkretnie mnie malowała, to nie wiem, ale jak sobie przeglądałam
                zestawy w gabinecie, to jest Dior, Chanel, Lancome, Helena Rubinstein... Same
                znane marki. Na codzien mnie na takie nie stac, ale na taka okazje... smile
                • maja08 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 18.03.07, 23:26
                  Dzięki Madziaq - oj, niestety jak dla mnie chyba więcej niż chciałam na to
                  wydaćsad Z niczym jak dotąd nie miałam takiego problemu jak ze znalezieniem
                  makijażystki! Poprostu zaczynam się załamywać - te polecane na forum, które
                  malowały inne forumki i są przez nie polecane, mają już pozajmowany termin od
                  dawien dawna, a chciałabym, żeby malowała mnie jakaś sprawdzona wizażystka.
                  Jeszcze raz dzięki, niestety muszę dalej szukać sad
    • mysiazuza Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 17.03.07, 22:43
      Polecam agnieszka.wycech.webpark.pl/
      Malowala juz moja kolezanke do slubu , a mnie malowala i czesala na wesele.
      Bedzie mnie malowala do slubu w tym roku smile Jest swietna- zreszta maluje znane
      twarze, a to o czyms swiadczy. No i dojezdza do klienta!
      • pussi2 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 18.03.07, 13:01
        kamis napisałam Ci na priv.pozdrawiam
        • kamis1982 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 18.03.07, 16:06
          dzięki zobacze smile
          • fiola1 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 18.03.07, 16:49
            Jestem wizazystką z Warszawy,mam duze doswiadczenie i konkurencyjne
            ceny.Szczegoly na maila.Pozdrawiam
            • agusiaurm Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 18.03.07, 16:59
              Czy ja też mogłabym prosić namiary na priv.
              Pozdrawiam.
            • k.mat Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 18.03.07, 17:41
              poproszę o namiary, ceny itp
              dziękuję
            • janeczka23 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 18.03.07, 20:13
              ja też poproszę, razem ze zdjeciami Pani makijazy i fryzur.
            • kamis1982 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 18.03.07, 20:36
              fiola1 napisała:

> Jestem wizazystką z Warszawy,mam duze doswiadczenie i konkurencyjne
              > ceny.Szczegoly na maila.Pozdrawiam

możesz mi przesłać do siebie namiary i cennik, może jakieś zdjęcia z twoich
              prac..smile
              dzięki
            • fiola1 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 20.03.07, 09:21
              Napisalam maile.Pozdrawiam
    • kamis1982 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 19.03.07, 12:01
      a co myślicie o Karolina Matusewicz
      ma przystępne ceny i stronkę też niczego sobie, malowała może którąś z Was??
      www.makijazslubny.pl/portfolio.html
      • kasia.wronska Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 07.06.07, 02:05
        a co myślicie o Karolina Matusewicz
        ma przystępne ceny i stronkę też niczego sobie, malowała może którąś z Was??
        www.makijazslubny.pl/portfolio.html

Ja chodzę na zabiegi do tej pani i raz trafiłam na sesje zdjęciową, robili
        zdjęcia do jakiegoś pisma, powiem Ci że efekt był naprawdę szokujący!
        Z "brzydkiego kaczątka" można zrobić naprawdę niezłą sztukę. Ja też niedługo
        wychodzę za mąż i na pewno będzie mnie malowała pani Karolina. Pozdrawiam!! smile)
    • ket777 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 19.03.07, 12:19
      zajrzyjcie na www.wizazystka.waw.pl
      ale raczej przyjmuje w tym salonie a nie dojeżdża
    • kamis1982 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 19.03.07, 13:52
      kurcze obdzwoniłam kilka i już maja pozajmowane terminy..zaczynam się trochę bać
      • ashton Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 19.03.07, 14:00
        Baby, a musi być "ktoś sprawdzony"???
        Dorosłe jesteście, swój rozum macie i przecież można nawet kompletnie nieznanej
        makijażystce powiedzieć, w jakim makijażu się dobrze czujecie, jak Wasz ślubny
        strój będzie wyglądał, itede, itepe... Nie musi być to osoba znana połowie
        Warszawy, ceniąca się że hoho albo i jeszcze bardziej. Mi się też zamarzyły
        wizazystki polecane na forum, tyle że ofkors terminy miały pozajmowane na trzy
        lata do przodu. Poszłam zatem w ślubny ranek do salonu na moim osiedlu,
        zamknęłam oczy i pozwoliłam Pani działać wedle jej widzimisię. Byłam bardzo
        zadowolona, mimo że jej makijaż nijak się miał do tego, jak się sama maluję na
        co dzień smile
      • fotograf_darek Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 19.03.07, 14:03
        Jezeli nie masz jeszcze fotografa - daj znac.Swoim klientkom oferuje usługi
        takiej stylistki,kóra kompleksowo przygotowuje parę ,zarówno do sesji ślubnej
        jak do samej ceremoniismile
    • kamis1982 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 19.03.07, 16:34
      a znacie Justynę Łazasz?
      • fiola1 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 20.03.07, 13:55
        Odpisalam wszystkim,jesli by byly jakies problemy z otworzeniem zdjęć proszę o
        kontakt.Spróbuję jeszcze wstawic link
        www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=2451059#post2451059
        • kamis1982 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 22.03.07, 20:32
          witam. rozumiem że to są twoje prace.
        • marteczka24 salon urody na żytniej polecam!!! 23.03.07, 01:33
          jeśli nie potrzebujecie wielkich sław, które robią makijaż w telewizji tylko
          dziewczyny, które znają się na tym co robią i mają wyczucie smaku to zajrzycie
          do salonu urody nefretete. Ja polecam, byłam tam malowana i czesana
          kilkakrotnie i moje koleżanki.Dziewczyny są kosmetyczkami i moga przygotować
          Wasze ciało przed ślubem.Ja też mam ślub we wrześniu i ciesze się, że wcześniej
          o to zadbałam bo moja buzia tego wymaga (właśnie jestem po fanym zabiegu
          usuwania moich przebarwień na twarzy). Mogę podać na priva jakby ktoś chciał

życzę udanych przygotowań
          • agusiaurm Re: salon urody na żytniej polecam!!! 23.03.07, 11:16
            Mogłąbyś byś mi przesłać na priva coś więcej o tym salonie, jakie są ceny za
            fryzurę i makijaż i gdzie dokladnie to jest.
            Pozdrawiam
            • kamis1982 Re: salon urody na żytniej polecam!!! 23.03.07, 16:22
              ja myślałam raczej o tym żeby ktos przyjechał do mnie do domu i żeby to zrobil
              u mnie , w dniu ślubu nie bede miała czasu jezdzic
    • kamis1982 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 24.03.07, 15:54
      czy zaproponujecie mi jeszcze kogoś...?
    • kamis1982 Sharley.com.pl ?? 11.04.07, 15:24
      i w końcu się tutaj umówiłam nie wiem jak tu jest - ceny sa w miarę i wyglądają
      na profesjonalistów www.sharley.com.pl/
      • kamis1982 Re: Sharley.com.pl ?? 12.04.07, 13:14
        i co to za cisza...smile?
        • kasia.wronska Re: Sharley.com.pl ?? 07.06.07, 02:06
          jakoś tak mi się wpisało trochę wyżej , widocznie kliknęłam nie tu gdzie
          trzeba, w każdym razie polecam p. Karolinę
          • olka212 super wizażystka i stylistka 07.06.07, 12:12
            Polecam Marie Lubowicką. Profesjonalistka w każdym calu. ma indywidualne
            podejscie do klientki. Poza tym jest osoba bardzo doswiadczona.
            pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka