kamis1982 16.03.07, 13:00 Bardzo was proszę o podanie kontaktu do jakiejś dobrej wizażystki , która zrobi również coś z moimi niezbyt długimi włosami... i ładnie pomaluje - z dojazdem do domu. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jwj26 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 16.03.07, 13:29 hej kamis, jesli bedziesz cos miala to prosze serdecznie - podeslij na maila jwj26@w.pl z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
kamis1982 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 16.03.07, 13:37 niestety jeszcze nic nie mam.. może ktoś jednak napisze Odpowiedz Link Zgłoś
postka Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 16.03.07, 14:03 dostalam ten kontakt od kolezanki, ktora byla bardzo zadowolona - ja jeszcze nie mam opinii www.twojslub.com.pl/index.php?id=kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
weselna_rozalinda Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 16.03.07, 17:44 moze tutaj cos znajdziecie dla siebie www.slub-wesele.pl/oferty/uroda.html Odpowiedz Link Zgłoś
kamis1982 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 16.03.07, 22:42 a co myslicie o tym www.absolu.pl/index.html ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kamis1982 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 17.03.07, 18:20 A co myślicię o wizażystce Ola Magdalena Borgosz - czytałam baardzo zróżnicowane opinie na jej temat dlatego wolałbym kogoś kto jest sprawdzony i ma tylko dobre opinie... Odpowiedz Link Zgłoś
madziaq Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 18.03.07, 11:12 Ja polecam panią Olę z czystym sumieniem. Ślubu co prawda jeszcze nie było, ale u niej właśnie trwają "przygotowania" mojej urody na ten wielki dzień Miałam już makijaż próbny i efekt zwalił mnie z nóg Dodatkowo kobitka jest naprawdę sumienna, zawsze można się z nią skontaktować, umówić się na taki termin, który Tobie pasuje. Jedyny minus to ceny, ale wydaje mi się, że warto się trochę zrujnować dla takich efektów Odpowiedz Link Zgłoś
maja08 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 18.03.07, 17:48 Madziaq, a czy mogłabyś mi napisać (ew. na priva gazetowego) jakie są ceny makijażu u p. Oli? Widziałam Jej stronkę i bardzo mi się podobał makijaż dziewczyn na zdjęciach, ale właśnie nie wiem, czy mnie na to stać I jakimi kosmetykami Cię malowała? Odpowiedz Link Zgłoś
madziaq Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 18.03.07, 22:30 Makijaz probny kosztowal mnie 150 zł, właściwy bodajże 180 będzie kosztował, bo jeszcze dodatkowo będzie jakieś utrwalanie. Kosmetyki są zdecydowanie z gornej polki. Jakimi konkretnie mnie malowała, to nie wiem, ale jak sobie przeglądałam zestawy w gabinecie, to jest Dior, Chanel, Lancome, Helena Rubinstein... Same znane marki. Na codzien mnie na takie nie stac, ale na taka okazje... Odpowiedz Link Zgłoś
maja08 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 18.03.07, 23:26 Dzięki Madziaq - oj, niestety jak dla mnie chyba więcej niż chciałam na to wydać Z niczym jak dotąd nie miałam takiego problemu jak ze znalezieniem makijażystki! Poprostu zaczynam się załamywać - te polecane na forum, które malowały inne forumki i są przez nie polecane, mają już pozajmowany termin od dawien dawna, a chciałabym, żeby malowała mnie jakaś sprawdzona wizażystka. Jeszcze raz dzięki, niestety muszę dalej szukać Odpowiedz Link Zgłoś
mysiazuza Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 17.03.07, 22:43 Polecam agnieszka.wycech.webpark.pl/ Malowala juz moja kolezanke do slubu , a mnie malowala i czesala na wesele. Bedzie mnie malowala do slubu w tym roku Jest swietna- zreszta maluje znane twarze, a to o czyms swiadczy. No i dojezdza do klienta! Odpowiedz Link Zgłoś
pussi2 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 18.03.07, 13:01 kamis napisałam Ci na priv.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamis1982 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 18.03.07, 16:06 dzięki zobacze Odpowiedz Link Zgłoś
fiola1 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 18.03.07, 16:49 Jestem wizazystką z Warszawy,mam duze doswiadczenie i konkurencyjne ceny.Szczegoly na maila.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agusiaurm Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 18.03.07, 16:59 Czy ja też mogłabym prosić namiary na priv. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
k.mat Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 18.03.07, 17:41 poproszę o namiary, ceny itp dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
janeczka23 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 18.03.07, 20:13 ja też poproszę, razem ze zdjeciami Pani makijazy i fryzur. Odpowiedz Link Zgłoś
kamis1982 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 18.03.07, 20:36 fiola1 napisała: > Jestem wizazystką z Warszawy,mam duze doswiadczenie i konkurencyjne > ceny.Szczegoly na maila.Pozdrawiam możesz mi przesłać do siebie namiary i cennik, może jakieś zdjęcia z twoich prac.. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
fiola1 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 20.03.07, 09:21 Napisalam maile.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamis1982 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 19.03.07, 12:01 a co myślicie o Karolina Matusewicz ma przystępne ceny i stronkę też niczego sobie, malowała może którąś z Was?? www.makijazslubny.pl/portfolio.html Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.wronska Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 07.06.07, 02:05 a co myślicie o Karolina Matusewicz ma przystępne ceny i stronkę też niczego sobie, malowała może którąś z Was?? www.makijazslubny.pl/portfolio.html Ja chodzę na zabiegi do tej pani i raz trafiłam na sesje zdjęciową, robili zdjęcia do jakiegoś pisma, powiem Ci że efekt był naprawdę szokujący! Z "brzydkiego kaczątka" można zrobić naprawdę niezłą sztukę. Ja też niedługo wychodzę za mąż i na pewno będzie mnie malowała pani Karolina. Pozdrawiam!! ) Odpowiedz Link Zgłoś
ket777 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 19.03.07, 12:19 zajrzyjcie na www.wizazystka.waw.pl ale raczej przyjmuje w tym salonie a nie dojeżdża Odpowiedz Link Zgłoś
kamis1982 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 19.03.07, 13:52 kurcze obdzwoniłam kilka i już maja pozajmowane terminy..zaczynam się trochę bać Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 19.03.07, 14:00 Baby, a musi być "ktoś sprawdzony"??? Dorosłe jesteście, swój rozum macie i przecież można nawet kompletnie nieznanej makijażystce powiedzieć, w jakim makijażu się dobrze czujecie, jak Wasz ślubny strój będzie wyglądał, itede, itepe... Nie musi być to osoba znana połowie Warszawy, ceniąca się że hoho albo i jeszcze bardziej. Mi się też zamarzyły wizazystki polecane na forum, tyle że ofkors terminy miały pozajmowane na trzy lata do przodu. Poszłam zatem w ślubny ranek do salonu na moim osiedlu, zamknęłam oczy i pozwoliłam Pani działać wedle jej widzimisię. Byłam bardzo zadowolona, mimo że jej makijaż nijak się miał do tego, jak się sama maluję na co dzień Odpowiedz Link Zgłoś
fotograf_darek Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 19.03.07, 14:03 Jezeli nie masz jeszcze fotografa - daj znac.Swoim klientkom oferuje usługi takiej stylistki,kóra kompleksowo przygotowuje parę ,zarówno do sesji ślubnej jak do samej ceremonii Odpowiedz Link Zgłoś
kamis1982 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 19.03.07, 16:34 a znacie Justynę Łazasz? Odpowiedz Link Zgłoś
fiola1 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 20.03.07, 13:55 Odpisalam wszystkim,jesli by byly jakies problemy z otworzeniem zdjęć proszę o kontakt.Spróbuję jeszcze wstawic link www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=2451059#post2451059 Odpowiedz Link Zgłoś
kamis1982 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 22.03.07, 20:32 witam. rozumiem że to są twoje prace. Odpowiedz Link Zgłoś
marteczka24 salon urody na żytniej polecam!!! 23.03.07, 01:33 jeśli nie potrzebujecie wielkich sław, które robią makijaż w telewizji tylko dziewczyny, które znają się na tym co robią i mają wyczucie smaku to zajrzycie do salonu urody nefretete. Ja polecam, byłam tam malowana i czesana kilkakrotnie i moje koleżanki.Dziewczyny są kosmetyczkami i moga przygotować Wasze ciało przed ślubem.Ja też mam ślub we wrześniu i ciesze się, że wcześniej o to zadbałam bo moja buzia tego wymaga (właśnie jestem po fanym zabiegu usuwania moich przebarwień na twarzy). Mogę podać na priva jakby ktoś chciał życzę udanych przygotowań Odpowiedz Link Zgłoś
agusiaurm Re: salon urody na żytniej polecam!!! 23.03.07, 11:16 Mogłąbyś byś mi przesłać na priva coś więcej o tym salonie, jakie są ceny za fryzurę i makijaż i gdzie dokladnie to jest. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamis1982 Re: salon urody na żytniej polecam!!! 23.03.07, 16:22 ja myślałam raczej o tym żeby ktos przyjechał do mnie do domu i żeby to zrobil u mnie , w dniu ślubu nie bede miała czasu jezdzic Odpowiedz Link Zgłoś
kamis1982 Re: stylizacja ślubna - warszawa ktoś sprawdzony 24.03.07, 15:54 czy zaproponujecie mi jeszcze kogoś...? Odpowiedz Link Zgłoś
kamis1982 Sharley.com.pl ?? 11.04.07, 15:24 i w końcu się tutaj umówiłam nie wiem jak tu jest - ceny sa w miarę i wyglądają na profesjonalistów www.sharley.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.wronska Re: Sharley.com.pl ?? 07.06.07, 02:06 jakoś tak mi się wpisało trochę wyżej , widocznie kliknęłam nie tu gdzie trzeba, w każdym razie polecam p. Karolinę Odpowiedz Link Zgłoś
olka212 super wizażystka i stylistka 07.06.07, 12:12 Polecam Marie Lubowicką. Profesjonalistka w każdym calu. ma indywidualne podejscie do klientki. Poza tym jest osoba bardzo doswiadczona. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś