maraxela 18.03.07, 23:48 ktos mierzyl moze te suknie jaka jest rozmiarowka zawyzona zanizona czy taka sama?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mayagaramond Re: rozmiarowka san patrick 19.03.07, 00:07 Ja mam suknie San Patrick, rozmiar 34. Dla porownania: Zara, Mango 36 czasem 38, ale np. H&M 36 albo 34. W Zarze 34 w zyciu na mnie nie wejdzie (mam na mysli spodnie i spodnice) Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: rozmiarowka san patrick 19.03.07, 00:10 wg mnie - "normalna" - noszę 36/38 - i zamawiałam suknię 38 z opcją bardzo dużego dopasowywania; zamówiłam też suknię o 10 cm dłuższą, niż szyją normalnie - była niestety za krótka Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: rozmiarowka san patrick 19.03.07, 00:15 No tak zapomnialam o butach - moja mama miala w 10 cm szpilkach tez prawie 190... No i chyba wyczerpala limit centymetrow w naszej rodzinie - dla mnie juz nie starczylo Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: rozmiarowka san patrick 19.03.07, 00:17 sansibel a ile masz w pasie?? Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: rozmiarowka san patrick 19.03.07, 00:18 niecałe 60, biodra 90, biust... 88 Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: rozmiarowka san patrick 19.03.07, 00:23 heh, niby ok, ale biustu mi bozia nie dała, choć podobno jest wystarczający Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: rozmiarowka san patrick 19.03.07, 00:26 Ja co prawda nie facet, ale wole mniejsze niz DD. So jakies takie...elegantsze. Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: rozmiarowka san patrick 19.03.07, 00:32 zgadza się też już przyjęłam moje "małe B" za normę obowiązującą Mój kumpel na studiach zawsze mówił, że pwyżej C to już kalectwo ))) Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: rozmiarowka san patrick 19.03.07, 00:19 no 2 byki w 1 nicku uuuuuuuu zazdroszcze wymiarow Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: rozmiarowka san patrick 19.03.07, 00:22 szczególnie biustu (moja zmora ) z wymiarów powinnam zamówić 36, ale wolałam mieć "zapas", gdybym ze stresu jednak zaczęła przybierać na wadze Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: rozmiarowka san patrick 19.03.07, 00:32 ja mam 90 71 i 90 wzrost ok 170 wszyscy mowia ze mam super proporcjonalne cialo ale jakos mi samej to 70 w pasie to sie nie widzi zzzzzzzzzzzz.wedlug tych wymiarow to jaki rozmiar san patrick szukac?? Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: rozmiarowka san patrick 19.03.07, 00:33 w salonie, Panie powinny mieć rozmiarówkę - tabelę - i wg niej powinnaś oszacować rozmiar Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: rozmiarowka san patrick 19.03.07, 00:35 haha wiesz tylko ja chcialam cos na allgro popatrzyc dlatego pytam Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: rozmiarowka san patrick 19.03.07, 00:36 aha! ale nie szkodzi, zebyś przeszła się do salonu, żeby poprzymierzać i posprawdzać )) najlepsza metoda Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: rozmiarowka san patrick 19.03.07, 00:38 chetie najblizszy madonny ejst chyba w krakowie jakies 300 km Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: rozmiarowka san patrick 19.03.07, 00:40 (( wiesz co... postaram się zapytać w mojej Madonnie - dam Ci znać, ale nie obiecuję, że zapytam jutro - może w środę dopiero (mam strasznie zabiegane dni - pon i wt) Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: rozmiarowka san patrick 19.03.07, 00:41 bylabym bardzo wdzieczna .nie mam czasu jechac do krakowa przymiezac sukienek.jestem juz w jakims amoku sukienkowym jest 00.41 a my dalej siedzimy na forum haha uzalznienie mania Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: rozmiarowka san patrick 19.03.07, 00:42 a kiedy macie "termin"? ja już jestem spokojna w zasadzie wszystko - załatwione ))) fakt - późno... czas spanku Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: rozmiarowka san patrick 19.03.07, 00:43 29.09.2007 mnie juz cos trafia z ta sukienka musza ja kupic bo zyc mi to nie daje Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: rozmiarowka san patrick 19.03.07, 00:45 ee, duuużo czasu jeszcze ))) a masz jakieś swoje typy sukienek? Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: rozmiarowka san patrick 19.03.07, 00:46 wlasnie dlatego pytam zaraz ci wysle link Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: rozmiarowka san patrick 19.03.07, 00:46 wlasnie dlatego pytamzaraz ci wysle link Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue najważniejsza jest proporcja!!! 19.03.07, 00:35 i 70 w pasie nie przejmuj się - jeśli budowę masz naprawdę proporcjonalną ) poza tym, jeśli z 70 w pasie źle się czujesz - do ślubu może zdążysz popracować nad talią? )) Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: najważniejsza jest proporcja!!! 19.03.07, 00:37 mam zachowane proporcja bardzo dobrze no ale moje sumienie mowi mi o tym ze trzeba wzaisc sie do roboty i popracowac nad taliawkoncu mam motywacje. Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: najważniejsza jest proporcja!!! 19.03.07, 00:41 joga, brzuszki, skręty ))) Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: najważniejsza jest proporcja!!! 19.03.07, 00:42 mi jak na razie najlepiej wychodzi picie piwka , polaczone z lodami i siedzeniem nad tomami ksiazek do rana Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: najważniejsza jest proporcja!!! 19.03.07, 00:45 oops... książki - ok, ale reszta? Panno Młoda, Młoda Panno... toć to nie przystoi ))) Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: najważniejsza jest proporcja!!! 19.03.07, 00:46 trzeba rozladowac stres przed slubny egzaminy do tego nieraz trzeba wyluzowac Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: najważniejsza jest proporcja!!! 19.03.07, 00:48 znam lepsze metody na rozładowanie stresu )) i od tego brzuszki nie rosną ))) a egzaminy - cóż - chyba trzeba potraktować jak każdy inny stres bo się człowiek zakręca... ale do września trzy razy spalisz to piwo i nadmiar kalorii )) w czasie egzaminów - możesz sobie spokojnie odpuścić dietę Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: najważniejsza jest proporcja!!! 19.03.07, 00:50 nie no ja juz mialam tyle egzaminow w zyciu ze jeden w ta czy w tamta juz mnie tak nie nakreca.piwko to okazjonalnie taki zart. Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: rozmiarowka san patrick 19.03.07, 00:48 picasaweb.google.pl/maraxela/Suknia Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: rozmiarowka san patrick 19.03.07, 00:49 zdecydowalam sie na ta nr 2 bo nr 1 kosztuje 5300 zl Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: rozmiarowka san patrick 19.03.07, 00:50 niezła cena ;/ pamiętasz nazwy tych modeli? Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: rozmiarowka san patrick 19.03.07, 00:51 1 justin alexander 8278 2 herm's kardiel Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: rozmiarowka san patrick 19.03.07, 00:53 aa!! ale bardzo podobna do Rambli: suknie-slubne.pl/pl/stpatrick.php?s=rambla (te guziczki, kt masz z przodu - daj do tyłu ) Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: rozmiarowka san patrick 19.03.07, 00:54 www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,22514030,Moda_i_uroda___Slub_i_wesele,m1-33.html wlasnie to znalazlam stad moje pytania Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: rozmiarowka san patrick 19.03.07, 00:55 dziewczyna mi jeszcze nie odpowiedziala na pytania o wymiary suknie.piekna jest ale nie wiem czy sie zmieszcze a jechac do warszawy z wroclawia na marne o to sie nie oplaca Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: rozmiarowka san patrick 19.03.07, 00:57 hmm... pożyjemy - zobaczymy a w salonie przymierzałaś tradycyjnie 38? Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: rozmiarowka san patrick 19.03.07, 00:59 w salonie to raz nawet dobre bylo 34 innymrazem 40 a przewaznie 36/38 Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: rozmiarowka san patrick 19.03.07, 01:00 mam pieniadze na ta za 3600 kardiel ale troche mi szkoda tyle kasy na jeden raz.jednak tamta ejs tysiac taniej Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: kardiel 19.03.07, 01:05 heh... przepraszam - pogubiłam się kardiel to model identyczny z ramblą już wszystko wiem Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: kardiel 19.03.07, 01:04 taaa.... napisałam, ale nie popatrzyłam już wszystko wiem sensiblue napisała: > kt to zdjęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: kardiel 19.03.07, 01:06 jak bedziesz miala swoje zdjecie wyslij na meila jestem ciekawa efektu Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: rozmiarowka san patrick 19.03.07, 00:56 hmm... a zapytaj sprzedającą o dokładne wymiary (biust, takia, biodra) i czy ta suknia była jakkolwiek przerabiana? okazja - jakich mało!!! (cenowo) Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: rambla? 19.03.07, 00:52 jest wlasnie identyczna do tamtej tylko ze kosztuje 3600 a nie 4500 jak rambla.a ty juz masz suknie?? Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: rambla? 19.03.07, 00:54 no własnie - jest identyczna!!! )) piękna!! ) mam juz suknię - zamawiałam w połowie lutego - będzie w połowie czerwca - i czas na poprawki (zwężenia) zamówiłam regazo: suknie-slubne.pl/pl/stpatrick.php?s=regazo (nie chciałam "rybki, ani gorsetu ze spódnicą, ani haftowanej góry z ciężkim satynowym dołem) Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: rambla? 19.03.07, 00:56 bardzo ladna ja jestem zakochana w koronkach i nie da rady nic innego mi sie nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: rambla? 19.03.07, 00:59 ba... tym bardziej, w pięknych koronkach )) ja mam za to całą haftowaną )) pwiem Ci szczerze, że baardzo trudno było mi wybrać suknię, o kt od razu powiedziałabym "to ta" - tym bardziej, ze w zasadzie w każdje czułam się dobrze rambli chyba nie przymierzałam... a kto wie? może tez wybrałabym tę właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: rambla? 19.03.07, 01:03 szkoda ze nei masz zdjecia zawsze to inaczej .moja na modelce to porazka prawie nic nie widac ze sa tam wogole jakies koronki -mdle to zdjecia www.slubne.pl/?pid=3&col=29&item_id=1360&cmd=show_item&gallery_id=&shift=5 Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: rambla? 19.03.07, 01:06 fakt, na modelce wygląda dość "nijako", ale rambla jest zaprezentowana już bardzo ładnie - czyli - modelka i dobre ujęcie to połowa sukcesu sukni Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: rambla? 19.03.07, 01:07 zobacz ta sama suknia prawie a jak zdjecie moze zepsuc efekt calkowicie juz ja wlasnym aparaten za 400 zl zrobilam wyrazniejsze zdjece Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: rambla? 19.03.07, 01:08 ale... masz o niebo lepszą figurę niż ta modelka pożal się boże!!!! ))) taka prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue regazo-zdjęcia 19.03.07, 01:06 mam, ale tylko komórką robione niewiele widać Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: regazo-zdjęcia 19.03.07, 01:10 4 sierpnia www.wiejce.pl - tutaj robimy wszystkie uroczystości a na gazetowego podeślę Ci zdjęcia - te, na kt widać cokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: regazo-zdjęcia 19.03.07, 01:13 cos mi sie to nie chce otworzyc my mamy tutaj www.przewodnikmp.pl/oglo/restauracje/restauracje/turem.php Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: regazo-zdjęcia 19.03.07, 01:17 mnie też nie otworzyło - ale spróbuję później (chciałam wejść na bezpośrednią stronę) żeby wejśc na www wiejców - trzeba wejść oprzez flagę )) Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: regazo-zdjęcia 19.03.07, 01:20 Poznań Wiejce... daleko dośc od P-nia (pod 100km), ale za późno zaczęliśmy szukać miejsca )) A Wy - Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: regazo-zdjęcia 19.03.07, 01:18 idziemy spanku?... późno jutro wieczorem podeślę Ci zdjęcia na gazetowego śpij dobrze i nie ucz sie za długo pomyśl o przyjemnościach ślubnych )) Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: regazo-zdjęcia 19.03.07, 01:19 mi jeszcze zostalo 100 stron chorob wenerycznych i dermatologi-niedlugo egzamin trzeba poctac haha Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: regazo-zdjęcia 19.03.07, 01:20 hehe, ucz się ucz))) gdybyś potrzebowała czegoś z chemii - służę Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: regazo-zdjęcia 19.03.07, 01:21 haha ucze sie mojemu lubemu zadne grzesne uczynki pt wykwity tu i tam nie ujda plazemspij dobrze dzieki za rozmowe Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: regazo-zdjęcia 19.03.07, 01:24 o tym samym pomyślałam ))) (o tych "grzeszkach") ok uciekamy ucz się grzec(s)znie do pogadania Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Rozmiarówka Pronovias:) 19.03.07, 09:34 Myślę, że San Patrick ma taką samą.. W pierwszym rządku jest wymiar w calach, a w drugim przeliczony na cm. Suknie mają zapas materiału, więc zawsze można troszkę poszerzyć 34 33,75 85,7 25,00 63,5 36,75 93,3 36 34,50 87,6 25,75 65,4 37,50 95,3 38 35,50 90,2 26,75 67,9 38,50 97,8 Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Rozmiarówka Pronovias:) 19.03.07, 10:44 Oj zazdroszę Ci figury Ale spokojnie 36 mogły Ci zamówić! Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: Rozmiarówka Pronovias:) 19.03.07, 20:52 niby tak - zastanawiałam się, ale... nie byłam pewna jak w 36 będzie wyglądała "góra sukni" - chodzi mi o długość częśc górnej (w proporcji do całości) - często w rozmiarówce 36 jest jakby "za krótkie" dla spokoju więc - 38 plus zwężenia Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Rozmiarówka Pronovias:) 19.03.07, 21:15 Masz rację, to jest dziwne, że te suknie na każdy wzrost są tak samo uszyte.. A wiadomo, że dziewczyna o wzroście 158 ma w inny miejscu talię, niż ta o wzroście 180.. Ja mam 167, ale dosyć krótki stan i długie nogi, więc pewnie górę sukni będę miała pod zębami Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Rozmiarówka Pronovias:) 19.03.07, 21:44 not o ja z moja talia 70 to moge sobei zamowic 40 tylko ze w biuscie mam 88 a biodrach 90 wiec wszystko leci na leb na szyje.wiecie co chyba sobie kupie ta z hermsa nowa i poznije ja odsprzedam.tamta rambla pewnie bedzie za mala ciezko dopasowac wlasnie ta talie.ja mam 170 to bede miala wyzej talie niz dziewczyna 164 ktora ma obcas 4 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Rozmiarówka Pronovias:) 19.03.07, 21:46 ale dziewczyny zaczelam zaczelam cwiczenia kupilam sobie karnet na aerobic i juz dzisiaj bylam mam wkoncu motywacje.bede miala 65 w pasie albo do slubu nie ide Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: Rozmiarówka Pronovias:) 19.03.07, 22:34 oo!! jakie postanowienia )) ja też ostro wzięłam się za siebie ) spokojnie - do ślubu będziesz zachwycona swoją figurą!!! ale - na marginesie - nie narzekaj - bo już teraz w sukniach (zdjęcia) wyglądasz pięknie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Rozmiarówka Pronovias:) 19.03.07, 22:38 Ja dzisiaj wyszłam z psem pobiegać i po trzech minutach wróciłam, jakoś tak zimno było.. Muszę popracować nad motywacją Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Rozmiarówka Pronovias:) 19.03.07, 22:40 moja najlepsza motywacja sa kolezanki ktore maja silne postanowienie poprawy:no i najlepsza ejst karnet wykupiony-szkoda pieniedzy opuszczac zajecia Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: Rozmiarówka Pronovias:) 19.03.07, 22:48 haha )) mój kumpel, kt chce zrzucić brzuszek (którego zresztą nie ma) na mój ślub, kupił sobie bluzę na jogging i spodnie )) w niedzielę chciał pobiegać, ale... padał deszcz biegów nie bylo motywacja - zerowa Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: Rozmiarówka Pronovias:) 19.03.07, 22:35 właśnie.... i dlatego wg mnie - mogliby mimo wszystko nad rozmiarówką popracować Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Rozmiarówka Pronovias:) 19.03.07, 22:37 w sumie inne ma wymiary dziewczyna o wzroscie 170 niz 160 caly szkielet miednica klatka piersiowa mowi byc odpowiednio wieksza. Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Rozmiarówka Pronovias:) 19.03.07, 22:38 jakos nie nazekam na swoja figure mimo moich 70 w pasie,licza sie proporcje i caloksztalt.no ale mozna dazyc do idealu 10 cm w pasie i bede modelka buahhahahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: Rozmiarówka Pronovias:) 19.03.07, 22:41 nie masz prawa narzekać, bo wyglądasz pięknie )) Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Rozmiarówka Pronovias:) 19.03.07, 22:43 rozwazam wlasnie zrobienie sobie pilingu enzymatycznego bo mam na twarzy troche blizn potradzikowych ale troche sie boje okresu zaraz po zabiegu jak twarz jest cala w stupach Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: Rozmiarówka Pronovias:) 19.03.07, 22:45 jeśli zaczniesz teraz robić delikatne pilingi kwasami (Alfa-, beta-) - ale gabinetowe (czyli jednak dość silne, około 7%) - jest szansa, że część zmian zejdzie Ci do września. Nie musisz robić głębokich pilingów najlepiej jednak doradzi Ci kosmetyczka - zależnie od potrzeb Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Rozmiarówka Pronovias:) 19.03.07, 22:47 nie no kosmetyczka odpada ja mam to dosc gleboko mam znajoma na katedrze dermatologi ona mi to zrobi tylko pozniej jest problem 2 tyg sie goi (czytaj straszysz ludzi na okolo) no i pozniej prze pol roku 0 opalania wysokie filtry Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: Rozmiarówka Pronovias:) 19.03.07, 22:49 hmm... te "straszące" pilingi też mnie przerażają... ja pozostanę tylko przy kawitacji i masażu twarzy (lepszy niż botoks Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Rozmiarówka Pronovias:) 19.03.07, 22:51 a co to jest ta kawitacja jaiej ultradzwieki tak jak to dziala ile kosztuje i jakie masz wrazenia?? Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: Rozmiarówka Pronovias:) 19.03.07, 22:57 tak, oczyszczanie ultradźwiękami; koszt - zależnie od aparatu i gabinetu i całego zabiegu - od 30 do 50 pln działanie - "szpatułką" metalową, drgającą - oczyszczanie skóry (dosłownie - drgania "wypychają" zanieczyszczania z porów skóry) oraz usunięcie martwego naskórka; powinno się to odbyć 3-stopniowo, ale z tego co zauważyłam - co gabinet, to inna metoda potem odpowiednie maski, etc efekt? rozjaśniona skóra, lepiej ukrwiona, oczyszczona... jednak przy dużych zanieczyszczeniach skóry - niestety efekt moze być mało widoczny robię max 2-3 razy w roku, jestem bardzo zadowolona - można częściej, ale ja nie czuję takiej "potrzrby" - tym bardziej, że dość systematycznie złuszczam skórę w domu (pilingi itp) ostatnio po kawitacji - tydzień po - zrobiłam sobie zabieg na bazie kwasu glokolowego (o niewielkim stężeniu, ale już "gabinetowym") - re we la cja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Rozmiarówka Pronovias:) 19.03.07, 22:44 haha mowcie mi tak jeszcze to popadne w samouwielbienie haha ja juz nie mowie kto ma wymiary modelki haha moje gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: Rozmiarówka Pronovias:) 19.03.07, 22:46 pewność dobrego własnego wyglądu - to jednak podstawa dobrego samopoczucia )) i zadowolonej miny )) Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Rozmiarówka Pronovias:) 19.03.07, 22:49 moja pewnosc dobijaja wlosy ktore postanowilam zapuszczac-wiadomo jak to ejst w okresie rpzejsciowej zmiany z krotkich na dlugi-wszedzie mi cos odstaje stercza kosmyki roznej dlugosci-trafia mnie jak siebie widze w lustrze.chce miec welon no i musze miec chociaz za brode wlosy ,bo na krotkich welon wyglada idiotycznie Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: Rozmiarówka Pronovias:) 19.03.07, 22:52 widziałam na zdjęciach ))) ja zapuszczam z bardzo krótkiego boba ;/ znam ten ból ale - zaczęłam intensywnie zażywać merz spezial - i mam nadzieję, że urosną mi chociaż tak, zeby spiąć je w koczek... juz powoli mogę związać w kiteczkę gumką - zapuszczam od połowy lutego - szybko mi po tych merzach rosną ))) Ty masz więcej czasu - chyba możesz być spokojna? )) Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Rozmiarówka Pronovias:) 19.03.07, 22:58 no nie wiem czy ci to pomoze no ale wiara sila narodu jak to mowiapoczytalam o tej kawitacji-szkoda kasy.jak juz cos robic to albo konkretnie albo lepiej sobie w domu zrobic piling.no chyba ze jeden zabieg przed samym slubem tej kawitacji to jeszcze ma sens.tylko dermatolog ma uprawnienia do sluszczenia naskorka az to skory wlasciwej.bo blizna to wlasnie pozostalosc po procesie toczacym sie w obrebie skory wlasciwej,wiec te zabiegi kosmetyczne za wiele nie pomoga. Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: Rozmiarówka Pronovias:) 19.03.07, 22:59 hehe, wiara siłą narodu - dokładnie -ale co zrobię?muszę coś wykombinować )) kawitacja - u Ciebie (blizny o których pisałaś) - faktycznie - bez sensu - zabieg jest za słaby (( Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Rozmiarówka Pronovias:) 19.03.07, 23:01 masz moze gg bo szybciej by bylo pisac .utworzylysmy sobie prywatne podforum tutaj Odpowiedz Link Zgłoś