jwj26 19.03.07, 12:30 co myślicie o tej sukience, dodam, że jestem raczej niskiego wzrostu, no i biust też mam skromny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jwj26 Re: atelier diagonal model 320 19.03.07, 12:30 www.mlodaimoda.pl/suknieslubne/ateliersdiagonal/5.html zapomniałam o linku Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: atelier diagonal model 320 19.03.07, 12:32 Ja taka miałam, mam 160 cm i rozmiar 34. To naprawdę fajna suknia Bardzo szybko ją sprzedałam po slubie. Odpowiedz Link Zgłoś
jwj26 Re: atelier diagonal model 320 19.03.07, 12:34 to chyba bardoz chodliwy fason... a jak myślicie, jaki welon do niej , a może bez welonu, no i do koscioła brać jakieś bolerko, szal??? Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: atelier diagonal model 320 19.03.07, 12:36 Ja miałam ślub w czerwcu, więc żadne okrycie nie było konieczne. Zresztą model nakazuje pokazanie szyi i ramion Miałam dwa welony - jeden do pośladków, a drugi długi. Na dole długiego miałam naszyte koraliki i cyrkonie z sukni. Miałam troszkę obcięty tren. Odpowiedz Link Zgłoś
jwj26 Re: atelier diagonal model 320 19.03.07, 12:38 jedna życzliwa, stwierdziłą, że w kościele nie wypada pokazywać odkrytych ramion, więc sama nie wiem, ale welon na pewno będzie, i chyba dobre roziwązanie z dwoma - krótkim i długim Odpowiedz Link Zgłoś
ficate Re: atelier diagonal model 320 19.03.07, 13:38 "życzliwymi" nie należy się przejmować, gdyż mówią to wszystko wyłącznie z zazdrości Odpowiedz Link Zgłoś
anulka_22 Re: atelier diagonal model 320 19.03.07, 14:14 no i tutaj się z Tobą nie zgodzę może osoba nie była złośliwa tylko najzwyczajniej w świecie chciała dobrze doradzić? moim skromnym zdaniem nietaktem jest pokazanie się przed ołtarzem z odkrytymi ramionami (a przynajmniej aż tak odkrytymi jak przy takim fasonie sukni, sama mam podobny krój - st patrick, drac) jeżeli będziesz się tak dobrze czuła to OK jednak ja nie wyobrażam sobie siebie w takiej sukni bez bolerka, czułabym się nie na miejscu - co innego przyjęcie na sali a co innego miejsce, które powinniśmy darzyć szacunkiem amen Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: atelier diagonal model 320 19.03.07, 14:16 Dla mnie welon sam w sobie jest już zakryciem ramion Odpowiedz Link Zgłoś