Dodaj do ulubionych

Chyba znalazłam ładniejszą suknię niż zamówiłam:((

• gatta26 Re: Chyba znalazłam ładniejszą suknię niż zamówił 21.03.07, 14:52
      Mnie bardziej podoba się ta druga. Duzo bardziej.
    • kenzoania Re: Chyba znalazłam ładniejszą suknię niż zamówił 21.03.07, 14:59
      a nie wiecie czyja to sukienkawink?
      img413.imageshack.us/img413/4225/orientalnapc8.jpg
      • maraxela Re: Chyba znalazłam ładniejszą suknię niż zamówił 21.03.07, 15:26
        widzialam ta suknie na allegro
        • kenzoania Re: Chyba znalazłam ładniejszą suknię niż zamówił 21.03.07, 15:33
          a mogłabyś mi podesłać linka bo ja jej jakoś nie mogę znaleźć.
          Bardzo bardzo proszę...
          • maraxela Re: Chyba znalazłam ładniejszą suknię niż zamówił 21.03.07, 15:34
            ojej ale to spory czas temu nie mam linka.
          • maraxela Re: Chyba znalazłam ładniejszą suknię niż zamówił 21.03.07, 15:35
            jezlei chcesz odkupic to w tym salonie ejst cos takigo ze dziewczyny zostawiaja
            tam sukienki i oni maja baze danych ,moze akurat dziewczyna jakas zostawila ta
            suknie w salonie do sprzedania,zadzwon zapytaj
            • kenzoania Re: Chyba znalazłam ładniejszą suknię niż zamówił 21.03.07, 15:50
              zadzwonię i zapytam. Dziękikiss**
              • maraxela Re: Chyba znalazłam ładniejszą suknię niż zamówił 21.03.07, 15:52
                na ta strone czesto zagladalam moze akuturat tu to widzialam
                www.slubnytarg.pl/komis.php
                • kenzoania Re: Chyba znalazłam ładniejszą suknię niż zamówił 21.03.07, 15:57
                  przelecę ją wink i dam znać jak coś znajdę.
                  Buziakikiss**
    • kocurki_dwa ee tam.. 21.03.07, 17:22
      Ja odbieram 1 pozytwynie.Mysle ze bedzie na Ciebie dobra ,przewaznie pierwesze
      wybory sa trafne w 100%
      2 natomiast jest chyba jak zauwazylam cala z koronki mi tam nie pasuje ta wstęga
      w pasieuncertain
    • siog Re: Chyba znalazłam ładniejszą suknię niż zamówił 22.03.07, 00:04
      zdecydowanie 1 piekniejsza!!!!!!!!!!!
      nietypowa,ciekawa, po prostu piekna.
      2 jest taka zwykla (bynajmniej u mnie w IRl jest milion takich sukienek, jest to
      kopia sukienki od Monique L'Huiller)
      mysle ze zrobilas bardzo dobry wybor.
    • agoll83 Re: Chyba znalazłam ładniejszą suknię niż zamówił 22.03.07, 11:08
      Zdecydowanie suknia nr 1, bez dwóch zdań, ta druga jest taka sztuczna i w ogole
      bez porównania, zupełnie w innym stylu.
    • dodaa84 Re: Chyba znalazłam ładniejszą suknię niż zamówił 22.03.07, 13:12
      w ogóle się nie przejmuj. od kiedy kupiłam swoją sukienkę, ciagle wydawało mi
      sie, że jakies inne są ładniejsze. przestałam więc się tym zajmować. jest
      bardzo ładna i tyle. można zwariowaćwink Poza tym, ta, którą wybrałaś jest
      naprawdę ślicznawink)
    • karolin-k teraz wszystkie chcecie mieć tą koronkową z szarfą 22.03.07, 19:17
      zamówiłaś piękną suknię
      ta koronkowa tez jest cudna, tylko jakoś się zrobił szum wokół niej na forum

idz do sklepu, przymierz i będziesz wiedziec
      • kenzoania Re: teraz wszystkie chcecie mieć tą koronkową z s 22.03.07, 20:41
        to przeze mnie zrobił się ten szum wink
        • nivea63 Re: teraz wszystkie chcecie mieć tą koronkową z s 22.03.07, 21:02
          Ta koronkowa suknie wydaje się bardziej wygodna, ale ten upiorny por, który
          panna młoda trzyma wcale mi się nie podoba.
          • bystra_26 upiorny por 22.03.07, 22:03
            a ja miałam białe tulipany przetykane drobiutkimi kwiatuszkami łososiowymi smile

moja koronkowa sukienka ivory wciąż nie ma właścicielki
            • maraxela Re: upiorny por 22.03.07, 22:05
              a ja dzisiaj bylam w salonie gdzie jest ta wasza "slicznotka" i nawet jej
              dotchnelam ale zazdroscicie hahatongue_outtongue_out
              • kenzoania Re: upiorny por 22.03.07, 22:10
                ale jesteś, tak mnie katować wink
            • golinda bystra 23.03.07, 08:53
              a mogłabyś pokazać swoje zdjęcia?!?
              • bystra_26 Re: bystra 23.03.07, 09:07
                w przyszłym tygodniu wyślę ci na gazetowego, bo na razie mam kłopoty sprzętowe
    • binkaa Re: Chyba znalazłam ładniejszą suknię niż zamówił 23.03.07, 08:49
      ta druga ładniejsza ale to kwestia gustu
      ja po prostu wolałabym miec cos na ramionach, w odkrtytej ciagle miałabym
      wrażenie że mi cos spada smile
    • kenzoania Re: Chyba znalazłam ładniejszą suknię niż zamówił 23.03.07, 15:27
      miałam jechać do Opola jutro ale pojadę we czwarte lub piątekbig_grinDD
      P.S. Sukienka ze zdjęcia jest juz sprzedana wink
    • turana Re: Chyba znalazłam ładniejszą suknię niż zamówił 24.03.07, 00:12

Ale namieszalyscie mi w glowie, ja wybralam zupelnie inna suknie a ta po
      prostu jest super, klasa, no i teraz moja mi sie tez nie podoba, jedyna
      pociecha mieszkam w Krakowie i z tego co zrozumialam tutaj ta sukienka jest
      niedostepna. W kazdym razie mam nadzieje ze na mnie nie wygladalaby tak uroczo
      no i jeszcze jedno, w wyborze mezow jestesmy bardziej zdecydowanesmile)
      • kenzoania Re: Chyba znalazłam ładniejszą suknię niż zamówił 24.03.07, 06:48
        powiem tak, ja też zamówiłam moją sukienkę w Krakowie a zaraz jadę do Opola
        przymierzać tą drugą wink Mam tylko nadzieję, że można tam robić zdjęcia...
        • misumi Re: Chyba znalazłam ładniejszą suknię niż zamówił 24.03.07, 08:36
          Kenzoania a ile wpłaciłaś zaliczki na tamtą sukienkę? (mi się ta zamówiona
          bardziej podoba)
          • kenzoania Re: Chyba znalazłam ładniejszą suknię niż zamówił 24.03.07, 12:37
            zapłaciłam 800 złotych zaliczki. Jestem już po przymiarce tej drugirj (właśnie
            wróciłamwink i postaram się zaraz wkleić zdjęciewink
    • tezromantyczka Re: Chyba znalazłam ładniejszą suknię niż zamówił 24.03.07, 09:48
      Bardziej podoba mi się ta, którą zamówiłaś.

Ja jestem w podobnej sytuacji, bo też znalazłam suknię, która podoba mi się
      bardziej niż moja. Dlatego postanowiłam: żadnych sukien już nie oglądam!
    • czarodziejkakubusia Re: Chyba znalazłam ładniejszą suknię niż zamówił 24.03.07, 12:15
      Bardzo ładną sukienkę sobie zamówiłaś,i ta druga też jest ładna,oryginalna.Może
      spróbuję cię pocieszyć.Aby sprawdzić różne rodzaje sukienek,znalazłam jedną w
      katalogu,taką koronkowa właśnie,jak ta druga.Sposobała mi się.Przymierzyłam,już
      widziałam,że strasznie wyglądam,choć w katalogu wyglądała uroczo!Moja mam i
      narzeczony pękali ze śmiechu-powiedzieli,że wyglądam,jakbym szła do komunii,i
      słusznie...tym bardziej,że mam 155 cm wzrostu i dziewczęcą urodę.Będziesz
      pięknie wygladać w swojej sukience,naprawdę.
    • kenzoania Re: Chyba znalazłam ładniejszą suknię niż zamówił 24.03.07, 14:12
      No jestemsmile
      Pojechałam dzisiaj przymierzyć tę drugą sukienkę bo spać przez nią nie mogłam.
      Postanowiłam, że jeśli będzie mi się podobała to ją kupię i jakoś przeboleję
      straconą zaliczkę. Ale niestety nie zrobiła na mnie wrażeniasad Jakaś taka
      dziwna jest, koronka gryzie i materiał jest trochę sztywny. Cały efekt
      zawdzięcza jedynie tej szarfie. Więc postanowione - biorę tę, którą zamówiłam i
      nie oglądam już stron z sukienkami (chociaż powiem, że strasznie kusi mnie żeby
      obejrzeć nową kolekcję Pronoviaswink
      Tak wyglądałam w niej:
      www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ea61feecf8a6fe48.html
      • kenzoania oto ona:) 24.03.07, 14:16
        www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3070e952bbe33e6a.html
        • panna_na_wydaniu Re: oto ona:) 24.03.07, 14:28
          Hmm czy suknia nie jest na Ciebie za szeroka? bo jeśli nie to przeprszam, ale
          nie wyglądasz w niej tak jak dziewczyna z linku który wkleilaś. Chyba znowu
          potwierdzia się, że niekoniecznie to co nam się podoba dobrze na nas
          leży.Pozdrawiam.
          • panna_na_wydaniu Re: oto ona:) 24.03.07, 14:30
            Ech nie przeczytałam tego co napisałaś wyżej. Więc jednak zostaje Demetrios?
            Dobry wybór!
            • ashton Re: oto ona:) 24.03.07, 15:11
              Kenzo - wszystko dobrze co się dobrze kończy!
              Ta koronkowa sukienka jest dość specyficzna i nie każdemu pasuje, choć na
              zdjęciach wygląda świetnie i nawet mi się podoba.
              Ech, mam szczęście że jedyną suknię, jaka mi się podobała bardziej od mojej
              zobaczyłam tu na forum pół roku po swoim ślubie wink
      • turana Re: Chyba znalazłam ładniejszą..do kenzoania 24.03.07, 15:06

No a ja zadzwonilam dzis do sklepu bo tez nie moglam spac i okazalo sie ze
        moga ja uszyc nawet w dwa tyg.a nie 4 m-ce jak gdzies przeczytalam! Pani
        wspomniala ze byla dzis jakas dziewczyna z Oswiecimia, ktora juz wplacila
        zaliczke na inna suknie ale zwariowala na punkcie tej, byc moze to Ty. No i
        wiedziala tez o calym zamieszaniu na forum wokol tej sukni. Faktycznie nie jest
        na Tobie tak efektowna jak na tamtej dziewczynie, przepraszam ale sama o tym
        wiesz, nie jest to natomiast krytyka Ciebie tylko sukienki. Mam wiec nadzieje
        ze i na mnie bedzie zle lezec i ze spokojem pozostane przy swoim pierwotnym
        wyborzesmile) Nie wiem natomiast jak udalo Ci sie zrobic zdjecie bo tego modelu
        nie ma nawet na ich str.internetowej gdy spytalam dlaczego uslyszalam w
        odpowiedzi ze to jest zabronione, i w ogole robienie zdjec tej sukni jest
        zabronione nawet podczas mierzenia. Nie jest to nic waznego tak tylko mysle ze
        dobrze ze to zdjecie udalo Ci sie zrobic bo mysle ze to troche pomoze tym
        niezdecydowanymsmile Pozdrawiam i zycze slusznych wyborow, pieknej sukni i
        wspanialego slubu!
        • kenzoania do Turana :) 24.03.07, 16:07
          odnośnie zdjęcia to Pani zgodziła się wdrodze wielkiego wyjątku (mój mąż ma dar
          przekonywaniawink i nie mów prosze, że widziałaś moje zdjęcie bo ona prosiła
          żebym nikomu nie mówiła, że pozwoliła mi zrobić zdjęcie tej sukni. Ja byłam w
          sytuacji podbramkowej - wpłaciłam zaliczkę na inną i chciałam w domu porównać
          zdjęcia tej i tej drugiej (a wiadomo, że inaczej się ogląda siebie na zdjęciu
          niż w lustrze - przynajmniej ja tak mamwink Zakaz robienia zdjęć wziął się
          oczywiście stąd, że dziewczyny przychodziły, mierzyły, robiły zdjęcia i ...szły
          do krawcowej uszyć sukienkę. Zdarzyła się nawet sytuacja, że ktoś robił zdjęcia
          szwów!!! To przyznam jest przegiecie, ale jak ktoś chce uszyć kopię sukni z
          salonu to jedno zdjęcie takie jak to moje nie pomoże mu tak bardzo (równie
          dobrze można zabrać do salonu krawcową a ta tylko rzuci okiem i już wie co i
          jakwink Więc bardzo Was wszystkie proszę nie mówcie w salonie Adeline w Opolu czy
          we Wrocławiu o tym moim małym zdjęciu...
          • kenzoania Re: do Turana :) 24.03.07, 16:29
            aaa ta dziewczyna z Oswięcimia to byłam jabig_grinDD
            Szkoda, że się minęłysmy.
      • kasia_beb Re: Chyba znalazłam ładniejszą suknię niż zamówił 24.03.07, 15:17
        Nie chcę Ci już mącić, ale wydaje mi się, że sukienka o 3 rozmiary za duża to
        nie jest obiektywne kryterium dopasowania do panny młodej;p Pewnie gdyby była
        na Ciebie dopasowana, to już by była Twojasmile Chyba, że faktycznie materiał jest
        bezndziejny. Niestety w sukienkach polskich firm najbardzie denerwują mnie
        materiały-sztywne firanki zamiast koronek i ortalion zamiast satyny;p
        Ale Twoja suknia nr 1 też jest śliczna. Pozdrawiam!
      • kasia_beb Re: Chyba znalazłam ładniejszą suknię niż zamówił 24.03.07, 15:21
        A tak w ogóle to sprzedające się nie postarały. Nie podpięły jej ani nie dały
        żadnych skarpetek do wypchania tu i ówdzie;p Jak mierzyłam suknię w Madonnie to
        byłam cała w szpilkach, bo suknia była za duża o 2 numery i panie chciały
        pokazać jak wygląda opiętasmile
        • kenzoania do Kasia_beb :) 24.03.07, 16:16
          tak tak ten materiał to jakas pomyłka, na zdjęciu wydaje się leciutka i taka
          delikatna, a w rzeczywistości jest sztywna i drapie. Odnośnie podpięcia to
          musze stanąć w obronioe Pani z salonu wink Podpięła ją później ale zdjęcie było
          już zrobione a pozwoliła tylko jednosmile Nie było skarpetek wink ale co gorsza nie
          było podestu a przecież wiekszość tych sukien jest za długa i lepiej wygląda to
          jak się stoi wyżej.
      • turana Re: Chyba znalazłam ładniejsza...do aniakenzo 24.03.07, 21:03

Witam
        Oczywiscie nic Pani nie powiem o tym drobnym "przestepstwie"smile) Nie minelysmy
        sie bo ja niestety mieszkam daleko i to baaaardzo. Cieszy mnie ta gryzaca
        koronkasmile) Moj maz tez sie nia zachwyca ta suknia ale nie wiem czy odwazylabym
        sie go wziac zeby mnie ogladal, nie zebym byla jakas przesadna, tylko musi byc
        jakis element niespodzianki no i ten blysk w oku na ktory ciagle licze mimo lat
        spedzonych razem. W kazdym razie zdecydowalas sie jednak na nia czy na
        ta "stara"? Czekam na kolejny odcineksmile
        • kenzoania Re: Chyba znalazłam ładniejsza...do aniakenzo 24.03.07, 22:14
          pójdę do ślubu w tej "starej"wink
          Jeśli chodzi o to, że byłam z moim "starym" to ja bardzo cenię jego uwagi
          i wiem, że nikt nie doradzi mi lepiejbig_grin Taki już jest - SUPER MĄŻbig_grinDD
    • sphinxa Re: Chyba znalazłam ładniejszą suknię niż zamówił 24.03.07, 15:24

Ja tez, nie przejmuj się - nie jestes sama.....
    • mela81 Re: Chyba znalazłam ładniejszą suknię niż zamówił 24.03.07, 15:49
      jedna inna od drugiej pierwsza ładna bardzo kobieca,a ta druga super elegancka
      ja osobiście uwielbiam koronki więc jak dla mnie ta druga
      • maraxela Re: Chyba znalazłam ładniejszą suknię niż zamówił 24.03.07, 15:57
        a gdzie mierzylyscie we wrocku czy opolu??
      • maraxela Re: Chyba znalazłam ładniejszą suknię niż zamówił 24.03.07, 15:58
        mowilam biust potrzebny biust!!!!!!!!!! do tej sukni do tego gryzie strasznie
        ta koronka w dekold,no i nie kazdemu do twarzy
        • kenzoania Re: Chyba znalazłam ładniejszą suknię niż zamówił 24.03.07, 16:09
          mierzyłyśmy w Opolusmile))
          No nie jest taka piękna jak na zdjęciu tej dziewczyny i zgadzam się z Tobą -
          koronka strasznuie gryziesmile)) Ja stałam w niej 10 minut a co dopiero jak się
          tańczy przez pół nocybig_grinDD
    • kenzoania Podsumowania :) 24.03.07, 21:08
      Serdecznie dziekuję za wszystkie rady big_grinDD
      Byłyście bardzo pomocne (jak zresztą zawszewink
      Mam nadzieję, że nie zanudziłam Was bardzo moimi postami no i niezdecydowaniemwink
      Ale postanowione. Życzę wszystkim dobrych wyborów (nie tylko w kwestii sukniwink
      Ja wyboru juz dokonałam i wiem, że słusznego a od tej pory nie oglądam już
      innych sukni big_grinDD
      Buziaki dla wszystkich Forumek, które mi pomogłykiss**
      • kenzoania Re: Podsumowania :) 24.03.07, 21:12
        co nieznaczy, że przez przypadek nie zabłądzę na jakąś stronę wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka