aneta.mmm 22.03.07, 08:47 Proszę o opinie na temat tej grupy. Może byliście na weselu, które uświetniał właśnie ten zespół? Jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
videobeta Re: Zespół Omega z Katowic 22.03.07, 10:56 Polecam OMEGĘ z Katowic. Są The Best. Niech komentarzem do ich profesjonalizmu i popularności będzie ich terminarz na stronie. www.omega.info.pl/ Pozdrawiam Marcus videobeta.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.mmm Re: Zespół Omega z Katowic 22.03.07, 11:02 no wiem, wiem, że mają zajęte chyba wszystkie weekendy. Słuchałam ich mp3 i jestem zachwycona, ale chciałam jeszcze zapytać osób, które bawiły się przy ich muzyce, bo zawsze inaczej być na weselu i widzieć i słyszeć na żywo. Moze jeszcze ktoś dołoży jakiś komentarz Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Re: videobeta 22.03.07, 15:56 Nie znam Może jakaś stronka lub info o nich? Marcus Odpowiedz Link Zgłoś
anusiaczek87 Re: videobeta 22.03.07, 20:00 www.kapelanawesela.com.pl/news.php to moj zespol na wesele zdecydowalam sie po przejrzeniu tego co maja na stronie, mam nadzieje ze sie nie zawiode Odpowiedz Link Zgłoś
gooddrummer Re: Zespół Omega z Katowic 23.03.07, 20:58 Polecam zespół Ragtime... Gramy w 100% na żywo... W skład zespołu wchodzi 5 wykształconych muzyków, co gwarantuje profesjonalną oprawę muzyczną wesela... W razie zainteresowania prześlemy naszą płytę... Zagramy w każdym miejscu w Polsce... Zapraszam do posłuchania fragmentów utworów w naszym wykonaniu na www.ragtime.webpark.pl w dziale Muzyka... Kontakt: ragtime@o2.pl tel. 888258385 Zapraszamy do współpracy... Odpowiedz Link Zgłoś