aniulat 25.03.07, 22:00 Poszukuje zespolu na wesele, ktory moglby zagrac 30.08.2008 na śląsku. Warunek - zespół musi /bdb/ grać i śpiewać, a najważniejsze, aby potrafil nawiązać kontakt z gośćmi weselnymi. z gory dziekuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agajac Re: zespół poszukiwany 25.03.07, 22:02 Polecam: www.panmajster.com - bdb. grają i śpiewają - potrafią świetnie nawiązać kontakt z gośćmi - wątpię, żeby mieli jeszcze wolne terminy nawet na 2008 - ale to najlepiej zapytać ich samych. Odpowiedz Link Zgłoś
aniulat Re: zespół poszukiwany 26.03.07, 15:25 nikt wiecej nie jest w stanie polecic jakiegos dobrego zespolu ? Odpowiedz Link Zgłoś
tommuzyk Re: zespół poszukiwany 26.03.07, 19:00 www.d-tonacja.com.pl Patrząc na terminarz chyba nie jest źle Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arek_zgoda1 Re: zespół poszukiwany 27.03.07, 08:48 Witam serdecznie, jestem wokalistą zespołu Singers-band, zapraszam na naszą stronę www.singers-band.com,jeżeli charakter i brzmienie zespołu będą Państwu odpowiadać to proszę o sygnał, mój numer 605822500, podany termin mamy jeszcze wolny, postaram się przedstawić naszą ofertę i ewentualnie umówimy się na niezobowiązujące do podpisania umowy spotkanie. Pozdrawiam Arkadiusz Zgoda. Odpowiedz Link Zgłoś
kot_klakier Re: zespół poszukiwany 27.03.07, 09:53 Najlepszy zespół to taki, który jest chwalony i niezapomniany przez długie lata po weselu. Mysle, ze nalezy uwazac na autoreklame na forum, ja przynajmniej w tej kwestii jestm bardzo sceptyczna, bo to jest tak samo jak z dobrym fachwocem: czy musi sie sam reklamowac zeby miec robote? otoz nie dobry fachowiec ma zawalony kalendarz na kilkanascie miesiecy do przodu. I to jest wyznacznikiem jakosci. Ja sie ciesze ze mialam najwspanialszy zespol na swiecie i ze wesele moi gosci nadal wspominaja i to wlasnie w głownej mierze dzieki zespolowi. pozdr Ewa p.s. aniulat napisalam do Ciebie na priv Odpowiedz Link Zgłoś
almeb Re: zespół poszukiwany 27.03.07, 21:40 z tymi fachowcami jest różnie,i wcale nie jest zasadą że ten co ma wolnye terminy nie potrafi dobrze zagrać. a ogrający zespół jest trodno 95% wcale nie gra,tylko komputer,co niektórzy nawet nie śpiewają bo po co,wgrywają ścieżkę wokalną i po sprawie,a ruszają tylko ustami. prawdziwy zespół to na żywo,gdzie wszyscy grają,conajmniej 3 osoby:perkusja,gitara basowa,klawisze.Taki zespół to rzadkość,bo ile czsu potrzeba aby się dograć,ale efekty są,można przedłużyć utwór,puścić perkusję na solo razem z gośćmi którzy spiewają,zwolnić tempo....i wiele innych. Jestem klawiszowcem,i dany utwór mogę zagrać na różne sposoby,zmienić solówkę,wstwić improwizację,a dyskietka to zwykłe łupu-cupu i zawsze jednakowo.różnica jest taka: iść na mszę do kościoła ,albo obejrzeć mszę w telewizji,jeść albo udawać że się je. mam ten termin wolny ,ale nie będę się wpraszał,albowiem z tego co słyszałem to na śląsku ważniejsze są konkursy z udziałem gości niż uczciwe granie. W MOIM REGIONIE TO NIE PRZECHODZI z tymi qzami,konkursami,zaraz ktoś się czepia że kombinujemy a by nie grać,a goście chcą tańczyć. granie na żywo ma plusy i minusy,koledzy dyskiekowcy nauczyli gości że można grać bez przerwy -o ile to można nazwać graniem-raczej udawaniem,a zespół na żywo -niestety ale po kilku utworach musi zrobić przerwę aby odpocząć,kulturalni goście to potrafią zrozumieć ,a le są tacy co mówią-A TAMCI GRALI NON STOP,A WY SIę O....CIE. Polecam zespół na żywo,łatwo taki zespół odróżnić ,jeżeli nie ma w zespole perkusji,tzn.że to podróba,a i bywają takowe które mają w składzie bębny-po prostu ktoś siedzi za GARAMI I UDAJE. Odpowiedz Link Zgłoś
tommuzyk Re: zespół poszukiwany 28.03.07, 20:58 Bardzo ładny wywód, tylko po co? Zupełnie nie na temat... Odpowiedz Link Zgłoś
miwusia1977 Re: zespół poszukiwany 28.03.07, 21:30 panmajster( choc to juz nie 0panmajster bo zmienili nazwe i sklad) ma 30 sierpnia wolne. Mozna na ih stronce zobaczyc.Stary sklad z reka na sercu moge polecic ale niestety z starego skladu zostala tylko jedna osoba.. Odpowiedz Link Zgłoś
almeb Re: zespół poszukiwany 28.03.07, 22:03 dlaczego nie na temat,ktoś szuka zespołu który gra,a najwyższy czas uświadomić klientów jak to jest z tym graniem i niegraniem,podejrzewam TOM że jestes dyskietkowcem i tak cię zraziła moja wypowiedź,po prostu napisałem prawdę.Ja bym tak nie potrafił ściemniać stojąc za klawiszami,i jeszcze brać za to pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
almeb Re: zespół poszukiwany 28.03.07, 22:07 przepraszam aniulat napisała: poszukuje zespołu który mógłby zagrać mógłby ale nie chce ,bo po co ,a od czego jest minidysk. Odpowiedz Link Zgłoś
tommuzyk Re: zespół poszukiwany 29.03.07, 11:03 Nie, nie jetem dyskietkowcem. Aniulat pyta o zespół i z jej postu można wywnioskować, że wie czego chce. Ty i ja dobrze wiemy ja wygląda rynek zespołów weselnych. Też kiedyś walczyłem, pisałem podobne posty, ale nie ma sensu walka z wiatrakami. Lepiej zająć się podnoszeniem własnej jakości. Ludzie naprawdę to zauważą. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś